Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Messa spune:
Eu nu mananc paine, in schimb cu multe legume rezolv problema. Salata cat cuprinde si carnitza si iaurt si smantana :) Incercati, fetelor, si lintea - fierbe in maxim o juma' de ora si seamana cu fasolea batuta - daca e fiarta bine nu face gaze si ajuta tranzitul intestinal.
aiska spune:
Nushulica bine ai revenit in forta.Ne-am gindit cu toate la tine.

Ada 1976 bine ai venit la noi!Sarcina usoara!
Catalina exista antibiotice "safe" pentru bebe.Cred ca ti-am mai scris ca aici acestea sunt pe baza de penicilina.
Anis multumim pentru stirea cu 20 de pagini pe capitol.Sper sa nu se deregleze serverul Dc ca cel putin aici la ian-feb tare harnice la scris suntem!![]()
Arsurile apar din cauza aciditatii.De evitat ar fi prajelile,condimentele,bauturile acidulate,portile mari la o singura masa.Pozitia veticala ajuta.Incearca si cu produse lactate.Nu intotdeauna ajuta fiind vorba de hormoni care creeaza aciditatea chiar inaintea maririi de burtik.
Octavia aici exista niste locuri de joaca pentru copii sub tutela gradinitelor si acolo putem lasa copii vreo 3-6 ore de citeva ori pe saptamina.Poate gasesti o baby sitter din Romania recomandata de prieteni care ar veni in Japonia sa va ajute o perioada?
Sabina
6+
mamica lui Aleksi Joel 
laura ionescu spune:
Buna fetelor,
Catalinaam vazut ca esti la dr Radoi. Sora mea a nascut 2 copii cu el si este super. Este un doctor senzational care te intelege, poti vorbi absolut orice cu el, tin minte ca sora mea il suna oricand avea nevoie si la ambele nasteri s-a purtat exemplar. Toata aprecierea pentru el.
Eu am apucat sa ma duc la Dr Peltecu. Daca nu eram la omul asta minunat, Dr. Radoi era sigur alegerea mea.
anis spune:
Aiska, beau numai apa plata si inainte beam ca alaptam ,inca alaptez.Prajeli,condimente si tot ce e aromat nu suport deloc..inclusiv carnea.Deci e de la sarcina..clar..asa am patit si cand eram insarcinata cu Ingrid, sper doar ca de data asta sa gasesc ceva sa mai atenueze aciditatea.La prima sarcina m-a tinut cred ca pana aproape de 5 luni.
O sa incerc ce zice Oanacu samburii de masline, sa vedem ce va fi.
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Aaa si cu lactate ...era sa vars...nu le-am suportat..as manca numai fructe reci..sa nu va zic ce..sa nu fac pofte
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabriela_s spune:
hello
nu mai pot tine pasul cu voi,am fost cam obosita ieri seara si azi dimineata,cu examene si trebusoare multe pe cap.noroc ca am reusit sa imi iau concediu vreo 2 sapt ca sa imi dau examenele ,asa ca nu va trebui sa ma impart intre servici si faculta,o sa stau frumusel acasa in vf patului sa invat (si eu si bebe)
sunt nerabdatoare sa imi iau rezultatul de la analize maine si sa fac eco pe 12...
in rest,mai vomit,mai greata,mai doamne-ajuta...trec toate:)
pentru fetele care au probleme cu arsuri la stomacel:stiu ca ceaiul de sunatoare este bun,are efect cicatrizant,ceaiul de menta face bine(si la greturi),ceaiuri peste ceaiuri(pasiunea mea).
astazi mi-am luat cateva hainute pt burtici,o pereche de jeansi mai comozi,cu loc special pt o burtica din ce in ce mai mare,o camasuta si un tricou cu un desen cu barzuca purtand bebe in cioculet,e f haios.acum mi e teama sa nu ma fi pripit,daca aduce ghinion???(am ajuns ca babele),pt ca cel putin in cazul hainutelor pt bebe stiam ca se spune ca nu e bine sa le cumpere mama ,si nu inainte ,si nu,si nu ,si nu ...
of,pana nu imi vad rezultatele si nu merg la ecografie o sa tot stau asa cu frica
ma gandesc tot timpul la el,sa fie bine,sa aibe tot ce ii trebuie...(asta fiindca am tot plans si am trecut prin certurile acelea la inceput,mi e teama sa nu il fi afectat)
va pup
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
nushulica spune:
oana bucur fulgi de secara gasesti la magazinele naturiste dar si in supermarketuri la raionul de cereale![]()
aiska
esti o dragutza!
gabriela ma bucur tare mult ca ti-ai gasit haine de gravidutza asa frumoase cum ai zis tu ca aici in iasi nu prea gasesti sunt cateva magazine si prin mall niste standuri dar din cate am vazut eu nu prea au decat niste chestii asa care arata ca niste saci
mie o sa-mi trimita sora mea ca am rugat-o sa-mi ia ...ea e in spania si imi face un pachet ,....iar cu superstitia cu cumparatul hainelor de bb inainte de a se naste
eu nu-i dau importanta chiar in seara asta vorbeam cu sotul meu si l-am intrebat ce-si doreste de ziua lui care e acusha si mi-a zis ca vrea carut pentru bb![]()
![]()
....m-a impresionat asa de tare![]()
mai fetelor mie acu mi-e bine de tot adik daca nu m-ar durea spatele un pic(ca mi-a mai trecut acum) si daca nu mi s-ar umfla sanii nici nu as zice ca-s
sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau![]()
Nushulica
5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)
Messa spune:
Iar am mancat
mananc putin, ca altfel mi se face asa, un pic rau, dar mananc des - am o foame imperativa - pur si simplu trebuie sa mananc in secunda aia, ceva, orice! ![]()
bits spune:
Gabriela sa-ti spun povestea mea:acum 3 ani am ramas insarcinata si la fel ca tine nu am cumparat nimic de teama sa nu pierd sarcina pe care tot am pierdut-o la 11 sapt din motive inca neelucidate.la sarcina cu Ken eram stresata tare mai ales cand ma plimbam prin magazine si vedeam ce frumoase sunt hainele de bebelusi asa ca am luat-o incet cu cumparaturile inca de la 4luni.inainte de nastere aveam totul pregatit si am nascut cu bine un copil sanatos.asa ca mie mi se pare o absurditate sa-ti infranezi dorinta si placerea de-ai cumpara lucruri micutului inainte de a se naste.dupa ce nasti crezi ca fugi la cumparaturi?sau crezi ca o sa-ti placa lucrurile cumparate de altcineva?e doar vointa lui D-zeu.
Oana exact asa a facut si sotul meu de ziua lui la sarcina cu Kenzo,numai ca la noi a fost setul de pat(lenjerie+pilota de vara+pilota de iarna+saltea)![]()
Sabina nu cred ca ma complic cu cineva din Ro pt ca trebuie sa-i platesti biletul de avion(si costa destul)si nu cred ca as vrea sa ma "impiedic" de ea 24 ore din 24.stii tu faza cu intimitatea
.am o prietena careia ii vine bona 2-3 ore pe zi numai ca sa-l scoata la plimbare pe baietelul mai mare.cred ca asa am sa procedez si eu pana la urma.oricum sotul meu ma ajuta enorm,mai putin la cap mancare.oricum merci mult pt idee si pt faptul ca te-ai gandit la mine
octy
7+,KENZO(1nov 2004)