FIV 77

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Andicu, iti multumesc si sa te auda Dumnezeu! Eu am toate sperantele ca o sa fie bine acolo, e un inceput nou pentru noi amindoi.
Imi pare tare rau de fiv-ul ratat, ne gindeam si noi sa mai incercam un fiv prin toamna dar nu am stabilit inca nimic sigur. Oricum mai e inca timp si poate dupa ce ne linistim o sa ne planificam ce facem mai incolo. De incercat trebuie sa mai incercam, asta e clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

buna ziua tuturor......am emotii foarte mari,pentru ca in citeva zile incep si eu tratamentul pt.FIV...oare puteti sa-mi spuneti,dupa ce imi pun embrionii in burtica,pot zbura cu avionul?sau mai bine sa iau vaporul la intoarcere?fiv-ul il vom face in atena,iar medicul mi-a zis ca sint nevoita sa stau o saptamina acolo...apoi cit timp este nevoie sa stau la pat,sau nu trebuie sa stau intinsa in pat?ma scuzati ca va intreb atit de multe,dar ziua aceasta se apropie si am niste emotii...o zi placuta tuturor...

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata fetelor,
andicu, MRL, cristinici multumesc pentru cuvintele voastre frumoase si pentru suport. E adevarat andicu, cu programarile e destul de greu pentru ca nu ne nimerim cu zilele sotului libere, nu ca n-am gasi intelegere la Moisa. Cat despre tren, da exista si e unul rezonabil-sageata albastra dar pleaca din Tulcea la 5.45 dimineata, deci ieri n-aveam cum sa-l mai luam ca plecase deja, iar cu microbuzele nu prea e sigur, gonesc soferii astia de parca ar avea aripi si ar fi singuri in masina.
Oricum am luat-o cum a picat si am zis si noi ca n-a fost sa fie si poate DD a vrut ca noi sa stam ieri acasa, asa ca asta e!
Va pup si va dorec o zi buna si binenteles fertila!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cum sa te uitam mama???
ma bucur mult ca ai aparut..mie mi'a fost tareeee tareee dorrr de tine..uratoooo ca nu mi'ai dat si mie nr de acolo . ca eu nu am avut decat nr din tara si te'am inebunit cu mesajele..na!!!
iti doresc tot binele din lume..

Fivoaselorrrr sunt aci cu pumnii stransiii!!!
fuggg la treaba..va pupacesc pe toate!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

liana30 cred ca-ti dai seama ca te urmaresc! Cred ca ai putin timp liber, eu sunt in concediu, asa ca am tot timpul.
Va pup pe toate

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

puiramy, iarta-ma ca ma bag si eu in vorba neintrebata dar am vazut ca andicu a stat cumintica in pat. Crezi ca este o idee asa buna cu marea si atatea drumuri? Este una dintre fete, Miki sau nasha, nu mai stiu, care a pierdut o sarcina dupa o zi de plaja la mare; n-a stiut fata si dr. a certat-o;
Desigur ca fiecare organism reactioneaza altfel, conteaza si tineretea dar mai multa prudenta nu cred ca strica

zouzounachi, emotiile tale sunt de inteles; in general, am citit pe aici ca 2 sapt. dupa implant sa cam stai la pat sau oricum ff linistita; s-a mai discutat despre avion si se pare ca nu face bine presiunea atmosferica; cu vaporul, daca n-ai rau de mare sa ai contracturi ca sa , scuze, poate fi ok, este mediu marin, ... apa se "asorteaza",... mie-mi suna bine
Totul va fi bine ! nu trebuie sa-ti faci ganduri; doar sa te rogi; succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dj mama..ai vazut ca nu te'am ascultat??? si nu m'ai certat..multumesc..
gabiu vazui..vazui..putin timp am..ca muncesc de zor cu spor

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

fetelor, eu am pierdut sarcina dupa o zi de stat la soare. Nu va recomand, mai bine stati la umbra, n-are rost sa patiti si voi acelasi lucru pentru un bronz frumos. Acum vad lumea cu alti ochi-atunci chiar imi doream sa ma bronzez putin, ce prostie din partea mea!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Puiramy,are dreptate Dj_mama! nu vreau sa te superi, noi suntem bine intentionate, dar nu e bine sa te agiti prea tare sau sa faci efort fizic prea mare! mie dr mi-a recomandat 3 zile repaus in pat si minim o saptamana efort minim, daca se poate sa nu merg nici la servici; eu zic macar in timpul liber sa incerci sa te odihnesti mai mult! bine, indiferent de ce sfaturi iti dam, eu oricum sunt cu tine si-ti tin pumnii! sper sa nu te superi!
Zouzounachi, eu zic ca cel mai bine il intrebi pe dr! e mai sigur asa; ma gandesc ca e de preferat transportul care te zdruncina cel mai putin. Succes cu tratamentul!

Eu va pe toate si va urez o zi frumoasa!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Cristinici mare dreptate ai cu somatul asta.Eu ca sa ma asigur am mai odata azi dimineata.Incerc intai de placere si dupa daca va veni si bebele ar fi si mai super.Imi mai dau sperante reusitele de la cap. OLIGO unde au fost reusite si cu adormiti ca ai mei.
Gabiu sa stii ca si eu am o prietena care a pierdut sarcina la doua luni jumate de la plaja.Mult noroc!
Moniland sunt cu ochii pe tine si te asteptam cu vesti bune!
MRL multumesc din suflet si sa dea DUMNEZEU sa fim toate mamici cat mai repede!
Andicu eu stiu cum e sa fii departe de casa si de puiutul tau-adica de catelus!Ar fi asa fain sa putem face FIV la noi in oras dar intr-o clinica adevarata!SA-TI TRAIASCA CATELUSA!
Crinuta pe unde umbli mama si tu si Lachi cam somati.Sau faceti si voi ca mine la greu?
Va pupic dulce dulce pe toate si va doresc o zi superba!

cecilia

Mergi la inceput