FIV 77

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ceci , LA MULTI ANI! cu ocazia schimbarii prefixului , uite de la mie:

! iti doresc sa primesti cadou de la DD o
si un sau doi !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu mumtam mullllllttttt!
Dumnezeu sa-ti dea si tie ce vreau eu pt. mine!
Lachi te pup si bine ai revenit!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da mai Lachi mai fata frumoasa a ramas Anis gravida natural. Uite ca se intampla si minuni. Lui bebe ii bate inimioara este in 9-10 sapt cred.

La multi ani Cecilia si tot ce iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci, Ceci.

Lachi, mi-a fost dor de tine! bine ca v-ati intors teferi, Doamne fereste! imi pare rau ca n-a fost cum vroiai, dar poate ai sanse sa recuperezi luna asta!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Am deschis un capitol nou cu informatiile pe care le-am strans,va astept www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78147" target="_blank">aici

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Buna fetelor!
Este prima oara cand va scriu desi va citesc de 2 luni ( de cand am inceput si eu tratamentul pentru FIV + ICSI), discutziile de pe forum.
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru ca datorita voua am aflat multe raspunsuri la intrebarile mele.
In al doilea rand as vrea sa-i spun lui Musette ca si eu tot asa am inceput.Am vb intai cu dna Dr Moisa, care m-a trimis sa imi fac setul de analize si apoi, cu tot dosarul a mers impreuna cu mine la Dl Profesor,iar de la intalnirea cu el intr-o luna am facut si tratament si punctzie si ET, iar acum stau si astept sa vad rezultatul.Eu stiu ca in iulie si august Dl prof e in concediu, dar pana in septembrie ai timp sa itzi faci toate analizele iar timpul trece repede. Asa ca bafta multa!Atat tzie cat si tuturor fetelor care asteapta sa devina mamici.

Mergi la inceput