Ceci , LA MULTI ANI! cu ocazia schimbarii prefixului , uite de la mie:

! iti doresc sa primesti cadou de la DD o
si un sau doi 
!

Imi vine si mie randul... 
Pozele mele
Andicu mumtam mullllllttttt!
Dumnezeu sa-ti dea si tie ce vreau eu pt. mine!
Lachi te pup si bine ai revenit!
cecilia
Da mai Lachi mai fata frumoasa a ramas Anis gravida natural. Uite ca se intampla si minuni. Lui bebe ii bate inimioara este in 9-10 sapt cred.
La multi ani Cecilia si tot ce iti doresti.

Merci, Ceci.
Lachi, mi-a fost dor de tine! bine ca v-ati intors teferi, Doamne fereste!
imi pare rau ca n-a fost cum vroiai, dar poate ai sanse sa recuperezi luna asta! 
Imi vine si mie randul... 
Pozele mele
Am deschis un capitol nou cu informatiile pe care le-am strans,va astept www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78147" target="_blank">aici
Dana
Poze
Buna fetelor!
Este prima oara cand va scriu desi va citesc de 2 luni ( de cand am inceput si eu tratamentul pentru FIV + ICSI), discutziile de pe forum.
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru ca datorita voua am aflat multe raspunsuri la intrebarile mele.
In al doilea rand as vrea sa-i spun lui Musette ca si eu tot asa am inceput.Am vb intai cu dna Dr Moisa, care m-a trimis sa imi fac setul de analize si apoi, cu tot dosarul a mers impreuna cu mine la Dl Profesor,iar de la intalnirea cu el intr-o luna am facut si tratament si punctzie si ET, iar acum stau si astept sa vad rezultatul.Eu stiu ca in iulie si august Dl prof e in concediu, dar pana in septembrie ai timp sa itzi faci toate analizele iar timpul trece repede. Asa ca bafta multa!Atat tzie cat si tuturor fetelor care asteapta sa devina mamici.