FIV 77

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

'Neata fetelor, cucuietelor!
Sper sa va gasesc vesele azi si cu chef de vorba!Ca eu chiar daca nu scriu prea des,de citit va citesc zilnic ,asa ca astept cit mai multe noutati de la voi si in special vesti cit mai bune.
Da Monica,nici mie nu-mi da de nici o culoare suma asta de 5000 euro.Ce-i drept se pare ca de cind ai facut tu FIV la Medsana ,au mai scumpit totusi,dar pina la 5000 e destul de mult.
Eu am semnat deja protocolul,am de plata 70 mil. lei pt. un Fiv simplu ce-i drept.Am mai dat pe medicatie vreo 20 si un pic de mil(am obtinut niste compensari) si cu analizele care m-au dus vreo 20 de mil. cred,fac in total 110 mil.La cursul de azi asta inseamna in jur de 3000 de euro,deci nicidecum 5000.Eu am intrat in panica,m-am gindit ca sint si costuri de care eu nu am aflat ,de aceea as fi dorit amanunte.Oricum pt. un ICSI mai platesti 18 mil,in caz ca e nevoie.Oricum mult nu mai e si voi putea sa trag linie si sa adun,cu bune si rele chiar.
Va pupic
Sa aveti o zi super buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Musete, o sa iti trimit un PM putin mai tarzior, dupa ce ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Cami te rog eu mult sa nu ne faci asa ceva si sa ne mai scrii macar cand poti.
Carmencita ma bucur ca ai inteles ca toate avem loc aici si ca iubim mult desi ne mai si ,,certam,, uneori.
Cristinici acum numai prestez ca sunt in stadiul de asteptare......joi as vrea sa incerc un test de sarcina....dar imi e tare frica.....
Liana,Andicu.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu am o verisoara care a facut FIV in martie la Medsana si stiu ca si ea a facut stimularea tot cu puregon si a ajuns-o foarte mult.
Fetele care sunt in asteptare bafta multa!!Asteptam vesti bune de la voi.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Ca de obicei, Liliana pe faza!
Abia astept!
Pupci multi ,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Cami, te rog din tot sufletul sa nu renunti la noi! ai vazut ce ne-am bucurat cand ai reinceput sa scrii, si acum ne lasi iar cu ochii in soare?! eu apreciez f mult parerile si sfaturile tale si chiar vreau sa stiu ce se mai intampla cu tine!
Veronici, cu burtici, sa stii ca mai trag cu ochiul pe la"Gemeni,.." si pe unde mai scrii, sa vad ce mai faci tu si puiutii tai! ma bucur ca te simti bine si abia astept sa ne zici ce or sa fie! stiu ca-ti doresti o fetita , de aceea , sper din toata inima sa ai fetita si baietel!multa sanatate si sa ne mai scrii, te rog eu mult!!!
Ceci, iti tin pumnii strans ptr testul ala de joi, sa fie cu II !moaaamaa, ce m-as bucura!!!
Adelia, sper sa ai de data asta un final fericit la FIV! succes cu tratamentul!
Zouzounaki, sa fie cu noroc! multa bafta si-ti tinem pumnii!!!
Puiramy, ma gandesc la tine si cred ca pe la ora asta esti pe-aproape de testul pozitiv! s-ar putea sa nu ne poti anunta azi daca esti inca in Cta, dar chiar si maine, sper sa ne dai vestea cea mare!
MRL, tu ce mai faci? Cristinici,Liana,Moni, va si pe toate ne-pupatele !!!
ps. Azi sunt la legume, asa ca m-am carat la servici cu sacosa de rosii, castraveti, morcovi...si mi-e o foameeeee!!! dar rezist, nu ma las!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Moniland si eu am patit la fel ca tine, in acele doua saptamani am racit si am stranutat ff mult,nu ma puteam abtine .Eu daca as fi in locul tau m-as abtine de la stranut ,dar asta nu stiu daca e bine .
Tare m-as bucura sa fii ,poate de aceea ai racit fiindca esti mai sensibila acum .

GINA 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu multumesc de urare si SA TE AUDA DUMNEZEU SI SA APARA CAT MAI MULTE II CAT MAI REPEDE POSIBIL!
Asta ar fi cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi acum cand schimb prefixul!Va pup pe toate si asteptam vesti bune!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Hei, iubite fivoase!!!!!
Nu am mai intrat de multisor pe Forum si ce vad...nu va mai certati, ca scopul nostru e sa fim alaturi - la bine, dar si la rau!
Voi m-ati sustinut atat de mult, in perioada procedurii FIV.
Mereu vorbesc cu bebe si ii povestesc ce si cum, dar ii mai spun si cate fete minunate am intalnit.
Va transmite un -ic!
Hai, deschideti un subiect nou si bafta in continuare!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Beeeyyyy! Ce-ati facut cat am lipsit eu din tara??? cofeina intravenos??? Ce-i cu cearta asta intre voi? Fiti calme fetelor, chiar daca unele inteleg gresit ce se scrie, nu scrie in regulament ca persoanele obosite sau distrate nu au voie sa citeasca sau sa scrie. eu am batut campii o zi intreaga cu Luli daca imi aduc bine aminte despre eco din timpul stimularii, iar ea se referea la eco de dupa rezultatul pozitiv al sarcinii si ne-am inteles ca turcu' cu japonezu'... dar no problem... pana la urma ne-am prins ca suntem pe teme total diferite, ca doar suntem fete destepte!

Eu intrasem sa vad daca a ramas Anis gravida ca mi-a soptit o pasarica ca a ramas natural si vroiam s-o felicit! dar m-am plictist citind...
Va pup pe toate. In excursie a fost super nashpa. Obositor rau de tot...am facut 5000 km in 9 zile, n-am avut timp de prestat de distractie, de nimic! si la intoarcere... pentru cateva secunde bune, dormeam toti in masina, inclusiv soferul (sotul meu)! eram intr-un dormitor ambulant! am avut zile... ca era autostrada dreapta si nu in curba, ca masina mergea singura pe mijlocul drumului, celelalte masini ne ocoleau si ne claxonau... m-am speriat ingrozitor cand m-au trezit claxoanele din somn! Puteam muri cu totii!

Mergi la inceput