Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Ktrinel spune:
dandusa, socrii au venit la nunta gata...ca pregatirile le=am facut doar noi doi , asa ca sugestiile si reclamatiile...sunt de prisos. de fapt nici nu am avut ce organiza mare lucru, ca facem ceva foarte mic, 25 de pers, la biserica si apoi pe un vapor. am inchiriat un vapor - nu tot, doar o parte unde fac nunti - si ne vom plimba pe fluviul St Laurent vreo 4-5 ore, servim un meniu, tort, muzica de la ei ....desi am auzit ca pe vapor ar fi si o discoteca, asa ca daca ne plictisim tragem spre intracolo...totul am tratat la telefon si am platit on line , asa ca nu am avut mai nimc de facut....nu am vrut sa fie nici macar atata, dar ma bucur ca pana la urma facem ceva...asa sunt eu mai ciufuta cand e vorba de adunari oficiale
. o sa avem toalete simple si asa am chema si lua, la ceva casual, gen cocktail , nu chiar nunta cu shtaif.
m_monique: sa dea Dumnezeu sa fie o zi cu noroc...si macar fara ploaie. multumesc de urare "casa de piatra"...dar aici mai usor cu betonul ca s-a consumat tot pe sosele si autostrazi si nu le-a mai ramas si de case, decat ca spoiala pe dinafara, in rest lemnul sa traiasca la canada
...dar stii ce bine si confortabil este...cand ma gandesc la peretii nostri de la bloc .brrrrr....
mayaione bine ai venit si multa sanatate
elenalove eu as suna doctorul urgent!!!
madaluta si eu am facut 30 anul asta in aprilie, sa ne fie de bine si cu noroc!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elenalove27 spune:
Am fost la dr.
am vazut pe bebe cum inota la mine in burtica si cum dadea din manute, ce mai ca il iubesc tare mult :)
Placenta joasa , sangerari(scurgeri maroni) de la efort, ridica printul meu de baiet de maxim 20 de ori pe zi in brate ...baga asipratorul,ridica cosul de rufe ,spalat pe jos..etc.
NU am voie la nimic , la pat nani si odihna.
va pup si va multumesc.
despre dentist, da absolut si aici te primeste in caz de URGENTA, dar NU ca sa iti faci extractie, x-ray , sau alte alea., este indicat sa mergi la curatat , sau la mici cari dentare etc ... EU ma confrunt cu o probleme asemanatoare ca eu am platit la dentist peste 1400$ pentru a imi pune 2 dinti si daca am ramas insarcinata am ramas asa ca nu se poate atinge de mine ca trebuie de lucrat in gura si am ajuns cu dentista la tribunal ca ea era gata sa imi faca nu stiu ce lucrare in gura cand stiu bine ca nu are voie sa lucreze in gura, special x-ray, atunci cand eu i-am spus clar ca sunt insarcinata in 6 sapt(asta pe atunci)si i-am cerut bani inapoi iar cucoana face pe nebuna cu mine...sursa unde am citit despre dentist este mai jos
http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/dentalwork.html
Elena13+
POZE
cristina1974 spune:
Bravo, Elena,ma bucur pentru tine si pentru bebita al tau. Eu am patit-o anul trecut tot de la efort,ridicat fetita de "n" ori pe zi,una ,alta plus sala de fitness de 5 ori pe saptamana,cate trei ore de fiecare data. Cum sa suporte bebele meu atata? Am pierdut sarcina ca o proasta,ca mie mi s-a spus ca sportul face bine.
Stai si tu linistita, si zi-i lui Alvarica al tau sa lase in pace sa creasca pe surioara/fratiorul sau,ca asa mic a fost si el, si a crescut baiat mare.Slava Domnului ca esti bine,ma bucur pentru tine.Acum va pup pe toate, ca mi se lipesc si mie ochii de somn. Abia de am ajuns acasa, moarta de oboseala,dar tot am vrut sa vad ce ati mai facut.15+
cristina
cristina1974 spune:
Mayaione,era sa uit: Bun venit in clubul burticilor vesele. Sa ai o sarcina usoara, fara peripetii,si sa te bucuri de un bebe sanatos, papacios si frumos.
Gata, acum chiar va las. la toate burticile si pe maine!
15+
cristina
radu.anca spune:
Buna, fetelor, vorbiti, nu gluma! Eu nu am mai scris de mult, ca mi se incarca teaare greu paginile de forum, de cateodata il las in plata domnului.
Noi suntem bine, am terminat de vreo 5 zile cu scurgerile de sange si am inceput sa ne mai miscam prin casa, ba chiar am fost la cumparaturi! Dupa ce m-am milogit o ora de iubi meu sa ma ia si pe mine, ca lui ii este frica, dragul de el.
Vreau sa va intreb ceva. Ce este SCREENING BIOQUIMIC PRENATAL?
Poate in Romania se cheama altfel, de aia nu am citit nimic despre el pe forum. DBunny, tu esti in Spania, l-ai facut cumva?
Imi pare rau pt. cele care aveti probleme cu dintii, mie abia au inceput sa imi sangereze gingiile cand ma spal, dar mama mea, care e asistent de stomato, a zis ca nu am motive de ingrijorare inca.
Da cu parul cum stati? Nu va cade mai mult ca pana acum? Eu ma gandesc serios sa ma tund!
Va pupic pe toate, sanatate la bebei!
ANCA