Gradinita catolica la Cutitul de Argint (sector 4
Am o prietena care a re fetita in ultimul an la Gradinita Catolica de la Cutitul de Argint sectorul 4 . E foarte multumita , asta dupa ce a vut-o la Gradinita de pe Venezuela . Spune ca e foarte multa curatenie, nu se tipa la copii, se merge des in parc ( echiar vis-avis) .
Voi stiti ceva de ea , mai aveti vreuna copiii acolo? Nu ca n-as crede-o dar as vrea sa aflu mai multe pareri .
Raspunsuri
Artemis1578 spune:
Buna, am o prietena care are acolo fetita, este mai mult decat multumita. Fiind foarte pretentioasa, a fost in multe locuri pana sa se decida. Copilul este acolo de 2 ani si nu am auzit sa fi fost vreo problema. Mancarea cica e f buna, le dau si supliment daca cer, maicutele sunt f amabile si atente. O sa ii cer mai multe detalii daca te intereseaza.
Anka si Ubitu (26.06.2004)
ingridnen spune:
Noi am incercat sa il inscriem pe Cristi la Gradinita Catolica insa ni s-a spus ca anul acesta se face doar grupa de 4 ani. Intr-adevar salile sant spatioase si copilashii pe care i-am vazut acolo pareau veseli si multumiti.
Avem o cunostinta care este de anul trecut la aceasta gradi (a fost grupa mica, acum in toamna trece in cea mijlocie) - parintii si fetitza sant multumiti, singurul lucru este ca pe cei de la grupa mica nu i-au scos niciodata in parc si nici in curte (care nu e amenajata pentru joaca)
Ingrid si Cristi 3 ani si 3 luni
ingridnen spune:
Karina, eu am vrut sa-l inscriu pe Cristi acolo pentru septembrie 2006. Am fost in decembrie, in ianurie si in februarie acolo. Intr-un final, in februarie, sora Veronica (care este directoarea) mi-a spus ca inscrierile se fac din 26 aprilie dar ca nu fac grupa mica anul asta. Dupa aceasta ultima vizita in februarie mi-am luat gandul de la Gradininta Catolica si am inceput sa caut in alte parti.
Ei, am aflat ulterior (de la o cunostinta care are fetita acolo) ca pe 15 aprilie inscrierile erau de mult inchise... deci daca m-as fi dus pe 26.aprilie cum mi-au spus, nu mai faceam nimic...
Ti-am scris deoarece ma indoiesc ca anul acesta ar incepe inscrieri pentru anul urmator..
Inca ceva: Taxe a fost pana acum de 3.500.000 lei , anul trecut era de 3.000.000 lei. Deci posibil sa creasca din toamna asta.
Oricum Gradi e mult superioara celor particulare din zona...
Asta e, sper sa ne fie bine la Gradinita 25 (pe Frigului) ca acolo l-am inscris pe baiat pana la urma(evident cu pile si relatii..)
Karina spune:
quote:
Originally posted by ingridnen
Karina, eu am vrut sa-l inscriu pe Cristi acolo pentru septembrie 2006. Am fost in decembrie, in ianurie si in februarie acolo. Intr-un final, in februarie, sora Veronica (care este directoarea) mi-a spus ca inscrierile se fac din 26 aprilie dar ca nu fac grupa mica anul asta. Dupa aceasta ultima vizita in februarie mi-am luat gandul de la Gradininta Catolica si am inceput sa caut in alte parti.
Ei, am aflat ulterior (de la o cunostinta care are fetita acolo) ca pe 15 aprilie inscrierile erau de mult inchise... deci daca m-as fi dus pe 26.aprilie cum mi-au spus, nu mai faceam nimic...
Ti-am scris deoarece ma indoiesc ca anul acesta ar incepe inscrieri pentru anul urmator..
Inca ceva: Taxe a fost pana acum de 3.500.000 lei , anul trecut era de 3.000.000 lei. Deci posibil sa creasca din toamna asta.
Oricum Gradi e mult superioara celor particulare din zona...
Asta e, sper sa ne fie bine la Gradinita 25 (pe Frigului) ca acolo l-am inscris pe baiat pana la urma(evident cu pile si relatii..)
Ingrid si pe mine m-au interesat gradinitele catolice, stiam ca inscrierile se fac cu un an inainte si am vrut sa-l inscriu in Drumul Taberei. Era f. aproape si auzisem numai lucruri bune. Dar, anul trecut cind am vrut sa-l inscriu mi-au spus ca se fac inscrieri pr. 2006 numai pe cazuri sociale (cu ancheta acasa). Asa ca mi-am luat gindul...
Anul asta mi-a zis cineva de gradi de pe cutitul de argint, am sunat si mi-au zis ca anul asta nu se mai fac inscrieri (!) decit pt. la anul, desi sunasem cu recomandare (din partea preotului de la Baratia unde "apartine" mama mea, noi fiind catolice). Avind in vedere ce-mi spui tu, sincer mai bine ca nu l-am inscris acolo... Si la Baratia au gradi, dar numai cu program scurt.
ingridnen spune:
Karina, mai incearca, daca mama ta este catolica, practic aveti prioritate ! Cred ca prea putini copii sant catolici acolo, si marea majoritate sant inscrisi cu pile ... Fetita pe care o cunosc eu a fost inscrisa anul trecut pentru ca a intervenit "puternic" doctora ei pediatra, care lucreaza la un spital si le cunostea pe maicute...
Karina spune:
quote:
Originally posted by ingridnen
Karina, mai incearca, daca mama ta este catolica, practic aveti prioritate ! Cred ca prea putini copii sant catolici acolo, si marea majoritate sant inscrisi cu pile ... Fetita pe care o cunosc eu a fost inscrisa anul trecut pentru ca a intervenit "puternic" doctora ei pediatra, care lucreaza la un spital si le cunostea pe maicute...
Intre timp Bogdan a inceput gradi la o gradi particulara. Sincer, daca e nevoie de interventii ca sa-l inscriu, deja ma scirbeste... De aia am renuntat la gradi de stat.
Din cite stiu eu, nu se fac "discriminari", n-are importanta religia nici a copilului, nici a parintilor. Oricum, pe mine nu m-au intrebat de religie, la nici una din gradinitele catolice.
PS Si eu sint catolica si "tin" de Biserica de pe Drumul Taberei, dar Bogdan a fost botezat ortodox, ca tatal lui...