Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 8
AncaMaria spune:
Salutare!
Bun Venit Dana!
Laura, te asteptam mai des pe aici!
Andreea, deci asa cu gradi... eu zic insa ca e normal sa planga... cam asa o tin vreo cateva saptamani...de abia dupa o luna poti sti daca s-a acomodat sau nu... eu va tin pumnii sa fie bine, si du-l acum daca tot ai platit pana la sfarsitul lunii.. ce fel de gradi e.. family sau center?
Olivia, nu am auzit de diferenta de pret daca e potty-trained .... hai ca m-a mai pus pe ganduri o mamica de aici in weekend ca mi-a zis ca nu-i primesc la gradi daca nu fac la olita... da io stiu ca am intrebat-o pe supervisoare daca ei fac potty training si mi-a zis ca da, dar numai atunci cand vad ca copilul da semne ca e pregatit...
L-am vazut pe Luca si Pat la party... si o mamica draguta cu ei...roxi si pentru actiune..
La Multi Ani Feliciei! Nu am apucat sa vad poze ca sunt la servici..
Va pupam pe toti!
kim222 spune:
Anca se pare ca si-au mai schimbat cerintele..si pe mine m-a blocat? Unde-s pozele promise?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
philip spune:
anca, e daycare. cand s-a dus tati sa-l ia era pe jos plangand, iar i-a zis aia ca a vrut sa-l ia in brate si s-a smucit, cred ca era ofticat rau micutul. a fugit de tati de suparare, dar ajuns acasa si-a revenit, a mancat, a baut apa la greu, acu nu stiu de ce l-o fi tinut fara apa...eh, vedem, o sa-l mai ducem, poate il mai lasam si-o zi doua pe-acasa, sa fie acomodarea mai lenta. eu-s obosita franta, de ganduri, de nesomn, parca nici n-as fi dormit azi-noapte.
astea-s noutatile, asteptam primii muci
philip&andreea
copilasi dragalasi
AncaMaria spune:
Sorry ca nu m-am tinut de promisiune... dar am un motiv... is in perioada de acomodare fara bona..... Poate diseara da nu mai zic nik..
pako spune:
Fetelor, multumesc pentru grija avuta....andreea e bine...a fost bolnavioara numai o zi...e posibil sa fi fost indigestie, cum spuneti voi.Nu prea am inteles temperatura ei putin crescuta....sa fie oare un semn c-o sa ne iasa al doilea rand de masele?
nu am apucat sa va citesc, imi pare asa rau...andreea nu ma lasa nici la baie sa ma duc, e ceva de groaza...nu sta 1 minut singura.Sa nu mai zic ca de o luna de zile nopatea se trezeste si nu mai vrea cu nici un chip in pat....cere in fotoliu, sa stau cu ea in brate...abia dupa o ora adoarme si pot s-o pun la loc
gata, va pup ca nu ma mai lasa....cu toate ca e si tati in aceiasi camera...vrea numai cu mine
kim222 spune:
Felicia bine ca Andreea este bine!
Anca ..cum fara bona? A plecat deja?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
Olivia, de sapt trecuta de miercuri suntem fara bona... sotu e de atunci pe post de bona si pana sapt. viitoare cand imi voi lua eu cateva zile sa ii fac trecerea la gradi mai usoara...
Felicia, ma bucur ca Andreea e bine si a fost ceva de moment... e asa apropiata de tine ca stai numai tu cu ea... am observat ca Bia vrea numai cu taica-su deja dupa cateva zile de stat cu el..
kim222 spune:
Asa deci..sinteti ca 3 porumbei!:))))
Al meu sot..m-a amenintat...daca nu-i merge bine la cresa...se lasa de servici...si nu glumeste!
roxanaz spune:
neatza!
Laura ce surpriza!!!! eu ti-am mai dat SMS-uri la care nu ai raspuns....deci nu stiam nimic de tine! sper sa poti intra mai des!
Anca bafta la gradi.....si la acomodarea fara bona.
Andreea de pupi, suces mult in continuare....asa e la inceput, mai greu.....dar Pupi e sociabil, se acomodeaza el!
Olivia hihihi sa il vad pe Sorin acasa bona......ce cool ar fi!
Mitzu asa deci number doi e mai nabadaios.....o fi fetisa cu fundise?
iepurele meu are o vanataie/cucui nou-outza pe frunte...de la alergat si facut ca motorul si impiedicat si dat cu capatzana de parchet bineinteles ca e tare mandru de ea
am observat ca in albumul meu de webshots de la 1 iunie sunt doar 11 poze....si eu uploadasem vreo 20. am sa mai pun in seara asta sa nu fie colectia descompletata :)
pupi tuturor....si sa aveti o zi suuuper!
g_ioana spune:
Neatza fetele,am mai aparut si io prin zona,am fost absenta motivat in week-end am fost in vizita la bunicii de la Campulung iar ieri am avut "macelarit"studenti toata ziua
La bunici a fost totul ok,peisajul este superb,am sa va pun o poza dar este facuta anul trecut,singurul inconvenient este ca eu mooor de frig in zona aia!!Maria are o grija cand ajunge in vizita "unde-i dolmitolul lu'bunicu?" cu bataie lunga, ca pe urma sa intrebe "da' dolmitolul lu' Maria unde este?"
Am cetit ceva,am vazut poze pupam toti pozanasii in grup
Liliana,felicitari pentru viza mamei tale si te asteptam cu povesti din vacantza
Bine ati venit in grup,si pupici fetelor noi!!Parca erau intrebari despre bone si mare:eu am gasit bona dupa ce am facut o lista cu toti colegii mei si ai sotului meu care detineau copii cu varste intre 3-5 ani si pe urma am inceput interogarea(am vrut pe cineva care mai statuse cu copii)iar la mare am fost si anul trecut si mergem si anul asta cu cupil cu tot,atentie mai mare doar la mancare,in rest distractie mare!
Cristalina,dar stiu ca esti superwoman!
Ma duc sa caut poza cu peisajul,mai citesc si revin
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii