Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Multumesc pt. raspunsurile referitoare la pasta de dinti.Am citit pe cele indicate pt. copii mici ca trebuie sa fie supravegheati sa nu o inghita.In plus, ma gandesc ca toate reziduurile din gurita le inghit prin neclatirea cu apa ...Dar poate imi fac eu prea multe ganduri...
pako, imi pare rau ca ai probleme cu Andreuta, dar chiar nu stiu ce sfat sa iti dau.Nu ma pricep...Poate raspunde altcineva mai in tema.

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello!
am fost la petrecere de 1 iunie...a fost super frumos. protagonistul de baza Uka americanu....care are niste scheme de dans de mooori! acum incarc pozele!
Felicia probabil ca i-a cazut Andreei ceva greu la stomacel.....ce a mancat aseara? sau a mancat mai mult. da-i multe lichide si ceva usor de mancare, o supa de pui, putin pui fiert....din astea. paine prajita. pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Pako, cred ca cel mai bine ar fi sa o duci la un dr. Daca o doare si cand se trezeste, nu neglija pb., sa nu te trezesti ca face vreo enterocolita, Doamne fereste!
Si Ianca inghite pasta de dinti, eu i-am luat Oral-B pt. copii, cu 500 ppmF (parti per milion fluor). Am vazut ca pe Colgate erau 1000 de unit. d-astea. Pe pasta mea scrie: "Copiii sub 7 ani trebuie sa foloseasca o cantitate mica de pasta de dinti, sub supravegherea unui parinte, pentru a inghiti cat mai putin din ea." Deci nu cred ca e o problema.

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Se pare ca Andreea si Eva s-au vorbit... si noi avem probleme cu burta, s-a trezit plangand din cauza crampelor si a facut kaka de 6 ori de dimineata. Eu deocamdata nu ii dau cine stie ce regim, o sa-i fac orez cu pui si legume, i-am dat si lapte in continuare, branza cu piure de afine, paine prajita, cam atat... fara medicamente
Va pupam, sanatate si o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://community.webshots.com/photo/551012247/2476930730088100014WSuajR
astea-s doar o mica parte din poze
sanatate si voua Cori....regimul e cel mai bun la durerile de burtica...sfant!
pupici tuturor.....si sa aveti o zi superba in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

,sunt mamica unui baietel de 1an si 10luni pe care il chema Alex si am vrea sa va rugam sa ne primiti in clubul vostru .
O sa revin sa va povestesc despre nazdravanul meu .
Va pup si urez multa sanatate puiutilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roxi, am vazut pozele cu smecherasii! Mai povesteste-ne de Luca!
Eva si Andreea, ce va fac burticile??
BocaDaniela, bine ai venit! L-am vazut pe nazdravanul tau! E un scump!POvesteste-ne de el!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

multumesc pentru sfaturi...andreea pana la ora 13 le-a zacut, a dormit mai mult....i-am dat nurofen si i-a scazut si temperatura(cand s-a trezit la 13 din somn era transpirata toata...acum i-a revenit febra).I-am facut supa de pui si a papat pe la 16, a papat si cateva bucatele de carne fiarta...acum i-am dat un iaurtel cu fructe.
Nu a facut kk deloc...fata de micuta Eva...si eu m-am gandit ca o fi de la mancarea de ieri.I-am dat pateu care deja cutia era desfacuta cu o zi in urma....si i-am mai dat o prajiturica, care urma sa expire a doua zi(ma gandesc ca de la asta tr. sa-i iasa bubite...zic eu)

Daniela, bine ai venit printr-e noi

ma uit la pozici mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicia, eu cred ca i-a cazut greu ceva si-o sa-si revina repede, multa sanatate de la noi si n-o forta cu mancarea daca nu e in forma
bun venit alex si mami lui
rox, , m-ai impresionat cu gestul frumos. esti o prietena adevarata! ma refer la poze, probabil ti-ai dat seama!
va pup, am hotarat sa fac papa azi si maine mergem la parucl de apa, yuhu
sunt fericita ca am convenit cu tati sa-l ia pe pupi la pranz de la gradi, asa ca macar prima saptamana nu va dormi acolo,l va sta de la 7 la 11 juma. nici nu va imaginati ce inima fericita am

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

De dimineata m-am trezit cu gindul la net..si am intrat sa-mi citesc corespondenta..yupii...aveam poze la Roxi...ce fericiti ne-ai facut! Esti o prietena adevarata!!!!
Felicia eu zic s-io treci pe regim alimentar citeva zile....ceaiul neindulcit...fara iauretel si alte lactate....si n-o obliga sa pape! Da-ne de veste cum mai sinteti!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput