Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Adinuta, La muuulti Ani, cat mai fericiti si plini de impliniri!
mitzura, sa fie intr-un ceas bun decizia cu masina! Sa o stapanesti sanatoasa!
Intrebare: Cum i-ati invatat pe pitici (daca i-ati invatat) sa scuipe din gurita pasta de dinti dupa periaj? Nu e prea in regula sa o inghita si eu nu stiu cum sa il invat.Ori nu intelege, ori nu vrea...nu stiu...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

daaaaa, mi-e tare dor de voi ...sa mai stau sa vb cu voi ..
Sports day la noi ..se desfasoara undeva, intr-un loc special amenajat cu mai multe terenuri ..se fac echipe si se organizeaza mai multe meciuri ..baschet , volei , ping-pong , darts (nu's dc am scris bine) si alte jocuri faine ..e frumos si-mi pare rau ca am ratat ..mai ales ca am stat aici si am muncit :-(
Adela , sa stapanesti sanatoasa masina ...si eu tot de asta am fost indragostita ..si mai ales pe rosu ..este superba !!! ..si pupici pe la burici

Diana , bafta ..sa gasesti bona potrivita

...si, eu nu cred ac este mai ieftin pe litoralul nostru ..punand la socoteala toate cheltuielile

Ema , am inceput sa-ti scriu cum l-am invata eu pe Pufu sa scuipe apa si mi-am dat seama ca nu prea stiu cum sa-ti explic ...mai inatai i-am aratat eu mai in joaca cum se invarte apa in gura , cum se face gargara ..si apoi scuipam ..dar cu mult zgomot , intelegi ? ptiuuu rad de una singura pe aici :-)))))

hai ma duc si io pe acasa ..
Wknd fain ..
ce mai stiti de AndreeaBanica ?

si Adinosu' ..Petrecere faina !!!

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

la multi ani ADINA!!!!

mitzu - sa fie cu fundita, daca asa va doriti. sa stapanesti sanatoasa masinuta!
diana - bafta maxima cu bona! pentru "bebe iaca"
ema - eu am invatat-o sa scoata limba, dupa care sa scoata din gurita samburii (de maslina, ca fara o maslinuta pe zi nu prea scapam) - acum cand ii zic sa scuipe, scuipa. cum s-a intamplat exact nu stiu
fetelor care v-ati decis unde mergeti in concediu: felicitari si distractie maxima! noi inca nu stim clar ce facem, am vrea sa mergem 2 saptamani in italia, cu masina intr-un mic tur, dar inca nu e nimic definitiv.

fug si eu la lia pui - doua ore de drum. probabil o sa doarma pana ajungem noi.

un weekend frumos tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am intrat fuguta sa-i spun Adinei .....sa fii fericita in orice conditii! Capul sus!
Ema , eu pe Luca nu l-am invatat sa scuipe deloc...pasta este speciala pt copii..si poate fi inghitita!
Revin...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Liliana ce ma bucur pentru tine/voi!!!
Adela ce bine ..ca este bine! Tin pumnii sa fie cu fundita!
Monica spor la mutat..bine ca va lasa Maria
Daria ce esti asa de ....scurta in mesaje:)))
Laurici cind plecati?
Ce de planuri de vacanta....Irina cind plecati? Nu are treaba Raducu!
Carmen imi pare bine sa deja se vede o schimbare a apetitului...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

LA MULTI ANI, ADINA !Sa fii fericita si iubita!

Mitzule, sa stapanesti sanatoasa si fara incidente neplacute masinutza!
Adema, pitica mea mai intai suge pasta de pe periuta apoi se freaca pe dinti....asa ca noi nu o scipam, o inghitim...dar cum a zis si Olivia pasta este pentru copii cu foarte putin flor asa ca nu dauneaza...si nu pun decat putina pasta, cat un bob de mazare.

Azi am incercat s-o pun pe olita sa faca kk....cand a zis"mami kk" in 2 miscari i-am dat pampersul jos si am pus-o pe olita-n-a vrut sa faca...dupa cateva ore iarasi"mami kk"...iarasi repede jos pampersul-nimic...a treia oara cand mi-a zis am ignorat-o-si a facut.Saracutza, de cate ori o puneam pe olita se inhiba....asa ca o las balta ceva vreme.Dar saptamana asta tot am realizat ceva-nu mai are suzeta, cu toate ca o mai cere din cand in cand

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, imi cer scuze, abia acum am intrat pe forum pe ziua de azi. ti-am raspuns si pe mess aseara, nu stiu daca ai primit
la multi ani adina si petrecere superba! multe bucurii!!!
felicitari liliana pt mama ta, ce fericire pe voi!!!!

mey, eu-s asa...abatuta, am fost iar dimineata la gradi, asa pe neve, acu mi s-o pus pata ca nu era dat cu aspiratorul. uf, am inima grea dar nu vreau sa va mai bat la cap, am facut-o destul.
anca, nu m-am hotarat usor, m-am hotarat de nevoie ca sa zic asa, mie mi-a ramas inima la gradi din baza, dar acolo suntem pe pozitia 12 pe lista de asteptare...ei, greu. aici nu dorm pe jos ci pe niste patuturi pliante f joase si tre sa-i duc crib sheet de acasa. mai nasol ca va trebui sa mearga de la 7, va fi printre primii copii acolo si pana vin ceilalti ii tin pe toti la gramada, sper sa nu fie probleme.
va pupesc
adina, da maica ceva de baut ca ma cuprinde disperarea aici, si-apoi e vineri, nu?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ura, azi am reusit s-o fac pe Ianca sa bea lapte!!! Cu...paiul. Cum de nu mi-a venit ideea asta mai repede? Ea nu mai bea lapte de mai bine de juma' de an, ii faceam piure cu cereale si-i dadeam cu lingurita, dar lapte gol, nici sa nu vada. Azi a baut tot si-mi mai cerea, " apte, apte". Sper s-o tina, ca de obicei se plicisesate repede.
Marcela, sper sa am mai mult noroc decat tine cu bonele, incerc intai cu niste "cunostinte" ale unor prietene, le vad luni...ce mai face Lia? S-a adaptat la bunici? Vezi vreo schimbare, e altfel? Noi in iulie mergem la Timisoara si o s-o las si eu doua saptamani cu mama ca vrem sa mergem la mare in Croatia. Sper sa nu fie distrusa, saracuta, ca n-a mai stat fara mine decat doua, trei zile...

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Un we placut si insorit!
Eu am de gind sa lenevesc la piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata

copilu' meu s-a trezit dimineata cu durere de burta "au....doare" numai asa spune si sta cu manuta la burtica.Nu a vrut sa pape nimic, nu a facut kkuta, nu a vomitat....are putin temperatura crescuta...un 37.4...arde putin si e molesita.I-am facut un ceai de menta si spre surprinderea mea la baut pe tot, adica 200ml.Nu stiu daca trebuia sa-l indulcesc cu miere...pe urma mi-am dat seama ca mierea e purgativa.
Daca e cineva prin preajma....m-a ajutati si pe mine cu un sfat??
Acum a inchis ochisorii...of...

pupici, revin

Mergi la inceput