Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eh, asa mai vii de-acasa, daria. fugi la nani si ne vedem maine la cafea. la cafeaua mea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Vreau si eu sa felicit sarbatoritul zilei, TEODOR - LA MULTI ANI! Of, ce repede trece timpul!

Andreea, Olivia , multumesc mult. La noi se pare ca este o forma usoara pentru ca a avut doar putina febra acum 2 zile, max. 37,5. Acum nu ma mai mir ca doarme asa rau noaptea, poate in aceasta noapte, dupa Peritol va dormi mai bine.
Andreea, am de lucru, deci am vazut in aceasta seara pagina. M-am mai lamurit un pic, pe site-urile romanesti nu prea am gasit mare lucru despre ea.

Am citit tot, dar bineinteles nu mai tin minte nimic.
Roberta, cat ai lasat la macerat busuiocul? Si apoi ce ai facut cu apa?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mai, vad ca aveti colegutzi de ap., frati...Ce sa zic? Tot e mai bine decat sa ai doi copii si sa-i cresti singura, cum e la mine! Manca-i-ar mama de ingerasi, cum dorm ei acum...ca s-au certat taoat seara pe un trenulet.

Azi faza zile la noi a fost ca tati (adica baietelul meu), a invatat-o pe Ianca sa mearga ca piticii, m-am spart de ras! Se prinde cu manutele de genunchi si merge aplecata.
Si inca una tare! I-am spus odata la culcare:" Hai, mami, ca-ti pica ochii-n gura de somn", (atunci a fost foarte mirata si, cu mana la ochisori, ma tot intreba "ocu, ocu?"), si de-atunci, cand ii e somnic, se trage de gene si tipa: "Ocu, ocu!!!

Marcela, pe unde esti? Cum e piciorul? Lia mica ce face?

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am uitat sa va spun! Astrologul de la noi de la lucru i-a facut Iancai astrograma si mi-a spus: "Combinatia Leu in anul Maimutei(2004) da cele mai puternice caractere. E genul de copil pe care daca-l certi are doua variante. Ori iti intoarce spatele si pleaca ori iti raspunde inapoi".Uf, m-am linistit!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La mine providerul de net si-a pus termopane la geamuri si toaaata ziulica a bormasinat si ciocanit de m-a innebunit, iar acu abia de merge netu ! Noroc ca sintem vecini buni, ca sta sub mine, ca altminteri i-as fi zis io fro doua !!
Andreea, nu, nu am vorbit cu al meu om azi, l-am lasat pe el sa sune dar nu a facut-o, de altfel nici nu ma mira ! De mers la somn in genere dupa miezu noptii, uneori ma mai uit la dvd la un film ... acum ca sint singura, mai bintui paicisha cu voi !
Daria, mama, mi-ai placut cu defensiva ! Sheridan's, ai ?... Bravos !
Diana, pupi pentru voi trei ! Iarta-mi intrebarea, dar tati unde-i ?

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Diana.,.asta-i si mai tare..deci 2 copii ai?Hi,hi...Luca al meu este Fecioara-Maimuta..dar atipic..eu tot Leu cred ca-i!
Alice ...de la scorela citire...abia astept sa-mi vad Monstru!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare! Cand am vazut pagina 13 la capitolul asta am zis ca e ceva necurat...:))... si cand colo, 20 de pagini..

La Multi Ani Teodor, la cei 2 anisori! Nu imi vine sa cred ca deja copiii nostri implinesc 2 ani...

Vad ca e epidemie de probleme cu consortii... io nu pot sa va incurajez ca si noi suntem in aceeasi oala... de obicei avem program de cearta seara dupa ce se culca Bianca...

Eli, vacanta placuta in ro... si bafta multa sorei tale..

Olivia, fac si eu ca alice, cine a decretat ca nu-l poti duce pe Luca la gradi...

Adina, ma bucur ca ii vei aduce pe ai tai in Bucuresti... mult noroc la gasit un ap bun si ieftin! Si nu fii suparata ca a avut cine sa-ti spuna LMA de ziua ta!

Liliana, bine ai venit din concediu! Nu am inteles prea multe din mesajele tale, dar cred ca acum treci prin perioada de "acomodare fara Adeluta". Un lucru nu am inteles de ce nu poate veni mama ta aici si trebuie sa mergeti voi sa o luati... din cate stiu eu vin atatia oameni in varsta care nu stiu sa vorbesca (de ex. fosta mea bona) si se descurca bine... iar Adeluta nu mai e chiar asa mica incat sa fie o problema pe avion...

Andreea (philip)... ma bucur mult ca pupi s-a adaptat aproape la gradi.. asta imi da si mie mai mult curaj pentru sapt viitoare... iar chestia cu impinsul copiilor, de aia exista gradi ca sa ii invete sa se comporte cu alti copii si in diverse medii...

Alice, si ... o sa rasara soarele si pe strada ta.. doar trebuie sa crezi in asta...

Eu fetelor nu mai ma consum atata cand sotul meu nu isi aduce aminte de aniversari de la casatorie, zile de nastere, Craciun etc... pentru ca acum exista altcineva care poate sa imi ureze La Multi Ani si sa ma pupe... fetita mea... si chiar daca si ea ar uita, orice cuvant al ei si orice zambet face cat zece cadouri si urari din partea sotului...

Ma duc sa lucrez ca nu am facut nik astazi... si am un somn pe mine... deh.. aseara m-am culcat la 1am ca aveam de dezbatut probleme serioase

Mergi la inceput

Salutare! Cand am vazut pagina 13 la capitolul asta am zis ca e ceva necurat...:))... si cand colo, 20 de pagini..

La Multi Ani Teodor, la cei 2 anisori! Nu imi vine sa cred ca deja copiii nostri implinesc 2 ani...

Vad ca e epidemie de probleme cu consortii... io nu pot sa va incurajez ca si noi suntem in aceeasi oala... de obicei avem program de cearta seara dupa ce se culca Bianca...

Eli, vacanta placuta in ro... si bafta multa sorei tale..

Olivia, fac si eu ca alice, cine a decretat ca nu-l poti duce pe Luca la gradi...

Adina, ma bucur ca ii vei aduce pe ai tai in Bucuresti... mult noroc la gasit un ap bun si ieftin! Si nu fii suparata ca a avut cine sa-ti spuna LMA de ziua ta!

Liliana, bine ai venit din concediu! Nu am inteles prea multe din mesajele tale, dar cred ca acum treci prin perioada de "acomodare fara Adeluta". Un lucru nu am inteles de ce nu poate veni mama ta aici si trebuie sa mergeti voi sa o luati... din cate stiu eu vin atatia oameni in varsta care nu stiu sa vorbesca (de ex. fosta mea bona) si se descurca bine... iar Adeluta nu mai e chiar asa mica incat sa fie o problema pe avion...

Andreea (philip)... ma bucur mult ca pupi s-a adaptat aproape la gradi.. asta imi da si mie mai mult curaj pentru sapt viitoare... iar chestia cu impinsul copiilor, de aia exista gradi ca sa ii invete sa se comporte cu alti copii si in diverse medii...

Alice, si ... o sa rasara soarele si pe strada ta.. doar trebuie sa crezi in asta...

Eu fetelor nu mai ma consum atata cand sotul meu nu isi aduce aminte de aniversari de la casatorie, zile de nastere, Craciun etc... pentru ca acum exista altcineva care poate sa imi ureze La Multi Ani si sa ma pupe... fetita mea... si chiar daca si ea ar uita, orice cuvant al ei si orice zambet face cat zece cadouri si urari din partea sotului...

Ma duc sa lucrez ca nu am facut nik astazi... si am un somn pe mine... deh.. aseara m-am culcat la 1am ca aveam de dezbatut probleme serioase

edit: se pare ca forumul merge mai prost de cand cu cele 20 de pagini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, io una cred ca socrela ta e cam in aceeasi categorie cu mama mea, apropos de cum sa ai grija de un copil de doi ani ! Au ramas prinse in ceea ce stiau ele de prin omienouasuteprimavara ... ma uit la mama cind vine pe aici si realizez ca daca as lasa-o cu gizmo mai mult de citeva ore (fara a pune la socoteala si timpul cit doarme copilul), apoi femeia ar lua-o pe cimpii big time ! Pur si simplu nu ii face fata, si cind oboseste, il ia si deschide televizorul sa se uite amindoi la stiri ! Maica-mea e fan toate emisiunile de stiri vreau sa spun, acasa nu pierde niciuna !
Avem aici o gramada de jucarii, de carticele, dar de fiece data cind e cu noi, toate se intimpla la fel si joaca lor favorita este sa mearga pe balcon sa arunce cu pietricele (pe care le-am adus de afara) in piscinuta de plastic !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

scuze pentru duplicat..

Mergi la inceput