Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
woah Gabi ce ghiniooon! imi pare tare rau de biju-urile tale! asteptam pozele celelalte si insanatosire grabnica!
Alice oops, scuze, am uitat! Multi ani fericiti impreuna fara probleme! 
g_ioana spune:
LA MULTI ANI TEODOR!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!
Si pentru Alice si sotiorul "LA MULTI ANI!!!"
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
La multi ani Teodor! 

Sa cresti mare, sanatos si fericit!
Alice, la cat mai multi ani fericiti impreuna. 

Foarte bine ca ai scris mail! Voinicul care bea din doua biberoane (:)))) merita din plin. Pupam sa treaca supararea!
In 10 ani de casnicie nu am sarbatorit niciodata ziua noastra, daca ii cer flori omului (ca daca nu ii cer specific nu pup nimic) cred ca imi aduce praz...Cateodata imi vine sa-i dau cu tigaia in cap...Dar...cred ca in felul lui neindemantic ne iubeste.
Eu nu am prea intalnit multe casnicii roz si frumoase ca in Sandra Brown...:)...mai ales dupa 9 ani.
Ma duc sa mai trag o tura cu actele...ofofmaimai
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
brei, poate inchizi capitolu` dupe mine, sa vezi tu ce patesti![]()
ooops, sedinta... revin!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Asaaa...
Dusei actele (pe care apropritarii trebuiau sa le faca de o saptamana, dar am aflat azi dimineata ca trebuie sa le fac eu ca ei nu au putut...Nu am gasit pe nimeni sa le semneze, noi trebuia sa ajungem la notar peste 10 minute ...super!...![]()
In asteptare zisei sa mai scriu un roman, face bine la nerfi...:)
Carmen, "poami" maareee! Dati-i bre copilului sa manance !...
..tare faza!
Alta faza de top a fost aia cu "tzitzi mici"...hehehe...beton!
Mitzu, sa stapanitzi sanatosi mashina, ca uitai sa zic!
Felicitari pentru somnul legat al piticului!
Laura Oprescu, si voua la fel! Maria doarme in patutz de lemn cu zabrele (si aparatori ca se foieste mult si da cu capatzana de ele)
Adema, numa' atatea bagaje!?...hehehe...Vacanta placuta!
Kamiska, sanatate si refacere rapida, ai grija cu gripele de vara ca sunt tare pacatoase!
Roberta, trece si uiti! Bafta sa aveti din belsug!
Andreea(philip), draperiile sunt necesare! Vad ca s-a adaptat bine Pupi, va urez sa fie si mai bine!
Maria imi da trezirea la 5:50 dimineata cand rasare soarele, cu 2 draperii suprapuse si un rand de jaluzele verticale! La vechiul apartament era mai negura asa ca acum suntem chiauni de somn toti!
Roxi, s-au distrat bine voinicii..:)...Acum ii pui tu cercei si la 16 ani cand apare cu urechile gaurite o sa te iei de viata lui!...hehehe
danule, Maria seamana leit cu muma'sa! Naravul e tot de la mine...Numa' okiiii are de la bunica...:)
Liliana, draga de tine...La bunica ii e bine ("mami, fetita rade si cu ochii si cu toata fata"). Si la toamna intregiti familia...Pupam sa treaca dorul un picutz...
Daniela, vad ca si tu ai baiat cuminte...hehehe...Te mai asteptam la povesti!
Andrea Mironeanu, sanatate multa lui Stefi!
Ne cheama la semnat acte...scriu mai tarziu!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
la multi ani, Teodor!
ufff, cind trecu` doi ani?! imbatrinim
![]()
`neata gagici
!
citii da` sedinta imi spala memoria, ia sa videti voi proba acu`...
alice, hepi barzdai
, va doresc sa imbatriniti fericiti impreuna!
liliana&olivia,
la voi, nu va spui de costurile suplimentare la telefon, hehehe
m`ac sa vad poze ca ramasei in urma
edit, andrea oferta verii incepe la 1 iulie![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
carmenp spune:
roxanaaa, va sta bine brei cu gemeni nu vorbiti cu barzaunu`?
![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
roxanaz spune:
hm, tocmai am primit vestea ca iepurele s-a aruncat din pat...clar ca a crescut pentru asta de bb. trebuie schimbat. cica n-are nimic vizibil si a adormit. ma duc sa mai beau 3 cafele.
carmenp spune:
oops, cazu rau?
quote:
Originally posted by roxanaz
hm, tocmai am primit vestea ca iepurele s-a aruncat din pat...clar ca a crescut pentru asta de bb. trebuie schimbat. cica n-are nimic vizibil si a adormit. ma duc sa mai beau 3 cafele.
Carmen,Ilinca&Ionut