Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 15
polux spune:
Alice, ai dreptate love is blind. Dar hai capul sus, caci totul o sa fie bine. tati o sa va simta lipsa si cand va veni dragostea o sa fie si mai dulce.
Si apropo copchil smecher. Adeluta cand nu-i dadeai ce voia ea, se punea cu fata in jos pe covor si nu mai spunea nimic. O intreb o data, Adeluta mama,cine te-a suparat, la care ea promp "tata", adica fratele meu, caci asa ii zice. A doua zi nu stiu ce avea in mana si i-am luat eu, si s-a pus cu fata la perete si era asa bosumflata.Fratele meu o intreaba cine a suparat-o la care ea promt "ta-mama". Voia sa spuna tata, dar si-a dat seama ca nu tata o suparase. A fost asa de haioasa.
Ea spune tata fratelui meu si sotului, dar ii deosebeste, adica fratele este tata si sotul e tati. Cand o intrebi unde e tata, il arata pe frate, si unde e tati, il arata pe taticul ei.
Si mame are 4(maica-mea, eu, sora-mea si cumnata-mea), si toate sunt mama. Dar nu le incurca.
Liliana
Poze cu maimutica mea
kim222 spune:
Liliana ce de mami si de tati!!
Bine ca va deosebeste! Auzi idee si pe tine ..cenusereasa! De ce nus e poate s-o aduci in toamna? daca nu poti spune..ignora intrebarea...Nu ai primit nici un La multi ani??? Lasa ca-ti spun eu prima! La mai multi..dar si buni!![]()
Se pare ca-s veterana pe aici
...in 8 zile se implinesc ..11 ani de cind eu si tati sintem impreuna...si ne cunoastem de 15!
Alice..mai nasol cind se duce increderea..dar eu zic ca acum judeci un "mintea infierbintata"....asteapta sa fie la rece judecata situatia!Astept noutati si trimit..glue!![]()
Marcela sanatate!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Gata, scris una bucata mail lui tati ... ca io mi-s fata buna si oricit mi-ar plinge sufletul, el tot unica mea iubire ramine !
Andreea, ma bucur pentru Pupi, cred ca o sa se adapteze incet-incet, imi amintesc ca si Rain povestea ca moatza mica a plins la inceput, apoi ii era greu sa o ia de la gradi ! Hihii, cool faza cu cucul, si Andrei stie de el, ii spune insa pipi, ca stie ca face pipi pe acolo, arata spre taica-su ca are pipi si apoi vine la mine si ramine mirat ca nu gaseste nimik !!
Acum chiar ca ma duc la somn ... va doresc o seara buna in continuare - pentru schimbul III - si o zi minunata celor de pe meleaguri natale !
Editez - Olivia, multam de gind, chiar ca mi-ar trebui ! Si apropo de Rain, am uitat sa spun ca si-a deschis cabinetul de consultatii oftalmologice, sper sa ajung sa o vad, ca trec in fiece zi pe sub geamurile ei !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Mey..ce vorbarete ...Alice tu fugi la culcarica ca-i ora cam mica!
Vazut pe Gizmo...sete mare acolo la voi:))))...si ma bucur ca ai trimis email...![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
polux spune:
Alice ma bucur ca ai trimis e-mailul.Hai capul sus, ca o sa fie bine.
Olivia din punct de vedere financiar nu ne permitem alt drum de Romania. Caci maica-mea nu cred sa se descurce singura cu ea pe drum, asa ca cel putin unul din noi va merge sa le ia pe fete acasa. Si asta inseamna trei bilete, caci Adeluta va platiti bilet intreg, avand atunci peste 2 ani, sau 80% cum dau unele companii. Eu abia in septembrie o sa intru cu norma intreaga, asa ca 2-3 luni dupa, ne refacem.
Dar am sa o iau sigur, caci nu mai pot fara ea.
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Olivia multumesc, si sincer esti singura care mi-a spus La multi ani pentru 10 ani,absolut nimeni nu si-a mai amintit, iar al meu sot nici atat.Si eu care faceam asa multe planuri, s-a ales puradiciul de ele.
Liliana
Poze cu maimutica mea
eli spune:
buna dimineata! ce mai faceti? noi suntem cam tristi, a plecat bunica luni si e cam goala casa.
Stef e bine, cam obraznicut, ieri nici nu a vrut sa doarma. A invatat sa faca dimineata pipi la olita. Danseaza si vb incontinuu de dimineata pana seara. Sapt trecuta a avut amigdalele inflamate si a scazut in greutate. Acum imi face coafura, de la mangaieri si aranjat frumos parul a ajuns la palme si tras de par.
O sa venim si noi in tara in aprox 2 sapt si vom sta pana in septembrie. O sa mai pun cand am o clipa libera niste poze noi.
Va pupam dulce si va uram multa sanatate si fericire!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
carmenp spune:
io nu scriu pe ultima pagina, nah
roxanaaaaaaaaaaaaa
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Neatza,neatza,am o durere de cap si o zi din aia in care mi se pare ca nu fac nimica bine![]()
Super tare Gizmo cu 2 sticloantze,pupici si mamicii lui,sa-i treaca supararea repede
Adema felicitari pentru numarul mic de bagaje,eu doar pentru un week-end umplu portbagajul,si mai fac si cenzura dupa ce le termin de strans
AndreeaM,pupici si insanatosire grabnica Stefaniei!!
Si Mariuca mea trece printr-o perioada cam agitata,plange dimineatza cand vine bona,nu mai mananca bine,ea 2-3 linguri dupa care imi cere sa-i intind palma ca sa scuipe
ii fac saptamana asta analizele si saptamana viitoare mergem la control.
Am uita sa va spun ce incantata a fost ea la Campulung,ii mergea gura non-stop"mama uite, paduie colo,paduie dincolo;si-o casutza si multi copacei!"si in plus a vazut si caprioare asa ca daca o intrebi, zice ca a vazut "doua-tei bambi"![]()
Ma duc sa beau un capuccino poate imi mai revin
o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roxanaz spune:
neatza!
ba o sa scrii carmencito ca acu capitolu e de 20 de pagini
asa ca treci la raport.
mai dragele mele imi pare tare rau sa sunteti triste!
Alice ai facut ff bine ca ai scris mesajul. stiu ca noi lasam intotdeauna de la noi....dar asa suntem! si e bine daca din cand in cand se mai si apreciaza. sper sa fie totul bine si sa va impacati.....vb Oliviei o luna face multe! 
Liliana tie iti tin pumnii sa o poti aduce pe Adela cat mai repede acasa...chiar ca are multe mame si tati! imi pare bine ca se simte asa bine la ai tai si ca e vesela...asta conteaza cel mai mult!
si mult curaj!
Andreea de Pupi suuper veste! ce repede s-a acomodat piticania la gradi! felicitari si ce mai, ai baiat mare!
Eli bine ai revenit. drum bun spre tara.
Andreea mironeanu sanatate multa Stefaniei. sa ii treaca rapid aftele.
Daniela simpatic baiatul tau....dar mai stiu eu unu' care se balaceste ca porky in balti...de fapt cred ca toti sunt la fel!
Marcela imi pare rau ca ai ajuns la ghips....dar e mai bine asa, tine glezna imobilizata cel mai bine. refacere rapida!
o zi frumoasa tuturor...si fara probleme!