Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hei Alicaaaa!!! LA MULTI ANI fericiti in continuare !!!
pune mana si scrie mail ..normal ca are rost ...9 ani !!!!si un puiut asa frumos si destept !!! hai , mai incearca !!!
pupici pe sufletel

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simona, probabil ca pina la urma am sa scriu si mailul cu pricina, doar ca am mai trecut prin asa ceva si de atunci incoace am crezut ca eu pot ierta si uita si el poate trece peste povestile copilaresti (asa le numeste) cu care isi umple timpul liber ... incep sa cred insa ca pentru el fericirea are alte conotatii decit are pentru mine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Tocmai de aia...9 ani!!!! La citi mai multi...si la mai buni! Telefoneaza...fa ceva...nu lasa sa treaca o luna...Te simti mai singura..pt ca si esiti singura la propriu..fara el...Dar il aveti pe Gizmo!!!!Hai te astept miine cu raportu'!
Andrea ..cool!!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Alice, mai noi toti suntem deficitari la capitolul comunicare. Cine stie, poate luna aceasta departe unul de celalalt va va ajuta. Si eu va doresc La multi ani fericiti si cu multa iubire.

Olivia, ai dreptate, nimeni nu poate intelege ce este in sufletul unei mame care este departe de puiul ei.

Ma duc si eu la culcare, chiar daca mai am de lucru, dar mi se inchid ochii. Si cred ca o voi lua pe Stefi cu mine in pat, se trezeste din 1/2 in 1/2 de ora si nu mai rezist la o noapte nedormita.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Of Andrea, pupam micuta Stefania sa treaca repede buba.
Si noi am facut "boba" cum spune Adela, adica ne-am julit genunchii.Dar trec, sa fim noi sanatoase ca acestea sunt trecatoare.
Alice, pupam sa treaca supararea. habar nu ai cum te inteleg, caci si eu am tras o cearta zdravana cu al meu, si m-am cam saturat sa fiu eu cea care lasa tot timpul. Dar asa e viata, plina de compromisuri...si unul din familie trebuie sa fie cel care echilibreaza balanta.Si noi am facut pe 1 iunie 10 ani de la casatorie, si nu am primit nici macar un La multi ani, dar viata merge inainte.
Marcela, uf...imi pare rau sa aud ca ai ajuns in ghips.Chiar asa rau este, caci intelesesem ca este doar o luxatie.
A, si ca-mi amintiti de tzitzi, Adeluta de cate ori ma schimbam, plangea daca nu o lasam sa se joace un pic cu tzitzi. Si cand o schimbam de pampers (caci noi suntem codase in privinta asta), ma jucam pe burtica ei si-i spuneam ca papa mami burtica. Si ea ridfica body-ul sus si spunea mama papa tzitzi, cica mami papa tzitzi, dar imi arata buricul, cica ala era tzitzi al ei.
Uff tocmai m-a sunat fratele sa-mi spuna ca Adela imi simte lipsa tare mult, caci se tine ca scaiul de cumnata-mea si plange cand pleaca. M-a substituit daca nu m-a gasit.
Andreea mama, dar tu de ce l-ai dus pe Pupi la gradinita. Din cate inteleg socrela si-a prelungit viza. Hai mami rea, lasa copilul sa doarma dimineata, lasa ca se obisnuieste el in colectivitate mai tarziu.
Olivia, Adela s-a obisnuit bine cu Victor, doar ca eu am stat cu Adela la parintii mei, si el la ai lui. Ii placea sa vorbeasca la telefon cu el, sa-i spuna cum face vaca, calul, etc, si sa se joace cu el. Am fost la Bucuresti 2 zile si am lasat-o pe Adela la ai lui, si numai de tata intreba. Cred ca sunt atrase de tati fetitele, caci e moarta si dupa fratele meu, caruia tot tata ii spune.
Sunt multe de spus...dar inca sangerez.
De ce am avut un soc, nu stiu, mi s-a parut ca Adeluta e ca Cenusareasa acolo. M-am inselat amarnic, dar cand am intrat noaptea..pe la 10 jumate, era imbracata gros, cu cojocel ca la tara, cu caciulita...si se uita asa de ciudat la mine. Noroc ca mi-am amintit ca ultima data o atragea foarte tare aparatul foto, si in 2 minute de cand i l-am aratat eram cele mai bune prietene.
E un copil prietenos, prea prietenos dupa mine...asa ca reactia ei la vederea mea m-a surprins.
Hai ca imi mai sedimentez ideile si va mai dau impresii din intalnirea de gradul 0.
Si apropo de faptul ca acum ma intelegi mai bine....mi-am amintit o vorba din popor care spune ca una este sa-ti moara tie cineva si alta sa-i moara vecinului, il intelegi si-i compatimesti, dar nici pe departe nu sti ce e in sufletul lor.
Hai pupici la toata lumea

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Tot pentru Alice, caci e tare greu sa fi singur si suparat , exact atunci cand ar trebui sa fi vesel si fericit. Iubita, trebuie sa intelegi ca barbatii din totdeauna au gandit altfel decat noi.Sunt prea putine exceptii cei care gandesc la fel. Important este sa-i luam asa cum sunt.Fiecare ale povestile lui copilaresti...si le va avea tot timpul.Eu spun din proprie experienta ce spun...si nu vreau sa intru in amanunte,caci povestea mea e una tare ciudata, dar care rezista inca datorita mie. Si eu ma simt la rascruce de drumuri...dar ca sa nu iau hotararea gresita , mai stau sa meditez un pic..sa fiu calma, si las de la mine.
Hai capul sus, si daca vrei sa vorbim pe YM, sa-ti dau mai multe sfaturi da-mi un pm cu adresa ta te yahoo.Pupici.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Liliana, intotdeauna am stiut ca barbatii gindesc, simt si se comporta altfel decit o facem noi ! Am avut destule experiente in cei 37 de ani care sa imi confirme asta ... doar ca in sotul meu am crezut total, nu m-am indoit nici o clipa de el si de dragostea lui fata de mine ! Probabil ca mi-am facut un fel de lume a mea in care nu am dat voie imanui sa intre si in care toate erau frumoase si roze ... cam ca intr-un roman de sandra brown ! Eu am fost de cind ma stiu idealista si am crezut ca sufletul meu si-a gasit linistea mult cautata alaturi de barbatul acesta ... ori love is blind, toate stim asta, nu ? Asa am fost si eu - blind ... ceva din mine va ramine mereu asa, dar increderea s-a spart in bucatele mici ... si habar nu am ce glue sa folosesc sa le lipesc !
Eh, dar nu vreau sa amarasc pe nimeni si nici sa inceapa sa sune rindurile acestea ca pentru alt topic de pe aici ... mai bine sa vedeti ce face al meu gizmo lately !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=/232dre2&.dnm=787are2.jpg&.src=ph

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Marcela, Doamne, da' ce-ai facut? Cum ai reusit? Imi pare rau...Ce ziceai, ca stai acasa 7 zile? Poate venim pe la tine sa te inveselim!
Ma bucur ca Lia e bine, nici nu se putea altfel!
Alice, imi pare rau ca esti necajita!
Ianca imi scoate sufletul de doua zile,ii iese o maseluta si s-a facut o rea si jumatate!
Mai nou, ma duc s-o pupacesc si ea ma impinge, face botic si zice :Auuu! (adica o doare).
Iar ieri, vine la mine si se loveste cu manuta peste cap. O intreb: "Ce-i mami, cine te-a batut?" Si ea, cu mutritza ei de ingeras zice: Tatiiiii! Am facut niste fete amandoi...Ce sa mai inteleg din toate cartile astea de psihologie pe care le citesc? Cine vede o scena din asta zice clar ca am copilul traumatizata! Ufff, ce greu devine!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am vrut sa spun "traumatizat"

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alice, imi pare rau ca esti trista, si eu zic sa trimiti mail, ca barbatii sunt mai insensibili asa. mai lasa inca o data de la tine. la multi ani tot mai fericiti si de-acum incolo
l-am vazut pe gizmo, hehehe, nu-i mai ajunge o sticluta, asa-i?
liliana, pai e lunga povestea si n-am vrut sa ma etalez pe aici. da, a luat extensia pana in nov, dar va pleca mai devreme, vara asta.
si pupi stie si arata ca eu am cuc, hehehe, asa ma distreaza, numai de tat-su nu zice nimic, ca el e mai decent, nu umbla dezbracat prin casa
so, azi pupi n-a mai plans deloc, se juca cu alti copii cand s-a dus tati sa-l ia

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput