Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Liliana sunt cam de aceeaswi inaltime....Pat e cu fundu in gaura acolo (adica remorca) bafta muuulttaaa!
Andreea vesti bune, bravo!
deci Adema pleaca in franta...col! abia astept sa spuna cum a fost.
Carmencita, cool, "foame"...asa mai da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
am ajuns in ghips, dupa radiografii si consult la biomedica. 7 zile in casa. nu va spun cum am reusit sa ajung sus, urcand patru etaje cu piciorul in ghips...
olivia - tratamentul recomandat e repaos si diclofenac. cica ar fi o entorsa urata. la endocrinolog nu am ajuns (o prietena mi-a zis ca trebuie sa merg in ziua a 2-a si a 22-a dupa ciclu, asa ca mai astept)
gradinita cred ca am gasit, dar abia dupa ce o duc acolo va spun daca e ok sau nu. ca asa am laudat acorns si tare rau am facut...
carmen - felicitari pentru "poami"
mitzule - tzitzi mici?
liliana - hai ca mai e putin putin pana vine mama ta cu puiul mic
diana - voi pe unde umblati?
adema - vacanta placuta!
andreea - multi pupici lui pupi! o sa se acomodeze cu gradinita si o sa ii placa, dar ii trebuie putin timp sa se obisnuiasca cu cei de acolo, copii si educatori.

ma duc sa incerc sa adorm. noapte buna tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela, imi pare rau de piciorul tau, multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc mult fetele de incurajari.Adevarul este ca nu prea am chef de povestit, caci sunt cu sufletul sfasiat. Acum regret ca nu mi-am luat puiul acum.In fiecare clipa nu fac decat sa ma gandesc, acum zana mami face nani, acum papa, acum..., acum...
Ce sa va spun...abia astept sa vina iarna, caci nu cred ca am sanse sa o aduc pana in vacanta de iarna.
Si ce sa va mai spun, ca am copil cuminte, cuminte,dar lenes la vorba si la olita,care s-a rasfatat cu mami, de parca nu era si asa.
E copilul cu 2 tati si 4-5 mame. Si desi rasfatata pana peste poate este foarte cuminte. Nu va inchipuiti ca sta unde o pui, nu e si ea un pui de Duracell, care se urca peste tot (acum mai nou i-am luat topogan caci murea sa se dea in cele mari din parculet), care nu sta o secunda locului...dar este si foarte cuminte.
Adica doarme bine, de mancat...asa si asa, dar mananca singura , si cere daca ii este foame. Si bineinteles ca sangele apa nu se face...si daca in prima clipa cand am vazut-o am avut un soc, negativ vorbesc....in doua ore eram iar prietene si cand plecam de acasa pur si simplu plangea cu lacrimi de foc, mama, mama. Noroc ca am lasat-o culcata, caci altfel imi rupea si mai mult inima (de parca se poate mai mult).De fapt se poate, caci macar eu sunt linistita ca e ingrijita, rasfatata si toti o iubesc...dar de ce nu ar iubi-o, caci vorba baietelului vecinilor "mami, fetita rade si cu ochii si cu toata fata".
Hai ca va mai dau amanunte maine, caci acum chiar nu stiu cu ce sa incep.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

fetele,mama da ce-a-ti mai scris!eu sunt franta ca m-a alergat Alex azi de am febra musculara,am fost dimineata in parc si nici n-am ajuns bine ca a inceput ploaia.am fugit spre casa (parcul e departe de unde stam)si cand am ajuns in fata blocului ploaia s-a oprit si a iesit soarele,no spuneti si voi,ne-am intors iarasi ca piciul racnea ca din gura de sarpe ca mai vrea afara.S-a scaldat prin toate baltile si l-am dus in casa ca un purcelus.
Maine sper sa pot sa scriu mai mult cand doarme el si sa va raspund la toate fetele.Sunteti tare simpatice si ma simt tare bine cu voi.
Va pup si va doresc sanatate maxima si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Eu am de lucru, dar am facut o pauza ca sa vad ce faceti.

Noi suntem asa si asa, are stomatita aftoasa, azi am vazut si eu 2 afte, una pe limba si una la baza buzei. Ne-a dat gligerina boraxata cu stamicina, dar bineinteles am dat-o foarte greu, Catalin a tinut-o si eu am dat-o. In plus are bubite multe si urate pe picioare, dr. nu si-a putut da seama de la ce sunt, asa ca ne-a trimis la dermatologie. Of, si asa de rau doarme, intr-o ora si jumatate s-a trezit deja de 2 ori, ma cheama si spune buba si plange tare. Cat de repede trec aftele, oare?

Liliana si Olivia si sa treaca reprede, repede timpul.
Andreea, sper sa primesti vesti bune de la gradinita.
Vazut pozele cu Pat si Luca, doi smecheri si jumatate.
Carmen , cred ca aerul proaspat ii face bine. Ionut a plecat si el?
Daniela, asa deci, alt copil care nu suporta sa stea in casa Pacat ca este parcul departe. Noi avem noroc, avem o gramada de parcuri in apropiere si multa verdeata.
Marcela, insanatosire grabnica. Cat trebuie sa stai cu ghipsul?
Adema, vacanta placuta. Mie imi este deja groaza ca plecam la mare cu trenul si nu pot lua multe bagaje.
Daria, spor la dieta.
Laura si Mitzura felicitari pentru somnul copiilor, sa tina cat mai mult.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da lunga mai fu ziua asta ! Credeam ca nu se mai termina ... cred ca mi-am deochiat copilul cind am spus tuturor ca este cuminte, nu te mai intelegi cu el, am ajuns si noi la faza de trintit pe jos cind nu-i convine ceva, plinge de mama-mama, zici ca cineva il arde cu ceva, si tooot tacimul de lucruri care o supara pe o mama ! Apoi vine si ma ia in brate si ma mingiie si uit de toate relele pe care le-a facut mai nainte !
Imi spuneati de mama, sa o las sa ma ajute, pai hehehe, ce n-as vrea io sa fie asa, mama mai mult ma incurca, il tine pe Andrei de parca ar fi de sticla, Olivia, mi-am adus aminte de tine, ca si mama a fost asistenta pediatra vreme de 30 de ani si am crezut ca o sa am in ea un realmente ajutor, dar m-am inselat amarnic ! Cit despre facut ceva in casa, ueeee, mai bine nu, nu mai are rabdare, iar mincare nu a stiut niciodata prea bine sa faca, asa ca nu am alta varianta decit sa le fac singura pe toate ... noaptea cind doarme copilul de cele mai multe ori acum cind sint fara de sot, ca la prinz ma odihnesc si eu linga el !
Si mai am si o maaare tristete, ca m-am certat pretty bad cu al meu om si ne-am despartit asa suparati, si habar nu am cum sa dreg lucrurile, mereu am fost eu aceea care am lasat de la mine, acum insa pe cuvint daca mai stiu ce sa fac ! Eh, dar asta este alt capitol ...
Marcela, imi pare rau sa aud ca ai ajuns la ghips ... sanatate multa si pupici !
Roxi, am vazut pozele cu doi baieti frumosi care cred ca s-au distrat de minune la petrecere !
Daniela, bine ai venit printre noi ! Ai un baietel scump, sa iti traiasca ! Si nazdravan pe deasupra, din ce citesc aici !
Adema, vacanta placuta sa ai ! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost !
Mitzule, hehehe, si io m-am distrat cu tzitzi mici ! Ma bucur ca s-a rezolvat problema cu somnul, ca stiu ca te framintai de ceva vreme !
Liliana, multe pentru tine !!!
Sint pe aici ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana..m-ai intristat de parca se putea mai mult!Ma repet..te inteleg mult mai bine acum deciti inaite..si cine spune ca te intelege nu intelege decit jumatate....este teribil sa fi departe de pui..dar si mai teribil sa fi atit de departe....De ce spui ca ai avut un soc negativ? Nu ne-ai spus nimic despre comportamentul Adelutei fata de Victor? Nu o poti aduce in toamna?
Daniela...te ateptam la povesti..
Andrea...deci nimic grav..Radare citeva zile...Si evita orice iritant..sucuri, alimente...stii tu...O noapte linistita!
Alce mami.....scrie-i un email ...si impacati-va...Departarea si cu supararea nu fac casa buna! Am notat adresa..poate ne auzim in we! Cit despre mama ta....cred ca este vorba despre conflictul de generatii...vedem altfel, vrem altfel...Si nu uita...bucura-te ca totusi poti spune cuiva mama...Lui Gizmo poate ii lipseste tati! Pupici...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nu cred ca mai pot scrie emailuri ... nu stiu daca mai are rost ! Miine - adicatelea azi - implinim 9 ani de casatorie si eu ma simt mai singura decit am fost vreodata in viata mea ! Sint multe de spus, multe amanunte si nu vreau sa intristez pe nimeni acum ... cit despre mama mea, da, ai dreptate, doar ca ma doare teribil ca nu ne putem intelege, credeam ca pe masura ce voi inainta si eu in virsta vom fi mai apropiate, dar nu e sa fie asa ... din pacate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Mi-am adus aminte de tzitzi. Si Stefi spune si arata tzi-tzi, po-pou si ma-ni (bani) si ne distram pe seama ei, cum ca o fata nu trebuie sa stie altceva

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput