Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Pupam mamicile bolnavioare si copii sanatosi si voiosi care dorm sau nu noaptea
Iaca si poza mirifica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=824cre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Eu am inceput sa-i fac si eu ITP-ul donsoarei,intai ii fac niste analize la scaun,apoi la sange si apoi la controlul general,ca acusi facem 2 anisori!!
De dormit,dormim la fel,intr-o dimineatza la ora 5 canta in soapta un elefant se leganaa..eu am crezut ca-i treaza dar ea visa
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gata cu vacanta.Scurta tare...
Multumesc mult la toate fetele care s-au gandit la mine pe 29 mai, cand am imbatranit cu un an.
Nu am terminat de citit,dar promit ca azi termin si va dau si amanunte de la Romania.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liliana
Ioana, tare frumos la bunici!

Roxana...doctorul m-a pus sa ma caut de trombofilii...exista o anumita analiza ce se face in sarcina/inainte/dupa sau ma duc la aia la analize si sper sa stie ei ce sa-mi faca?!...Mai caut dar imi prinsei urechile in denumiri...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Olivia cu ceva intarziere La multi ani pentru Sorin si tinem pumnii sa treaca starea de depresie.Hai ca mai e un pic si mergeti la Luca.
La multi ani cu intarziere, dar din toata inima pentru Adina. Tot ce-ti doresti de la viata,sanatate, noroc si fericire.
Adela, sa stapaniti sanatosi masinuta, si abia astept pe 22 sa ne spui daca e cu fundita sau papion.
Olivia, vazut Uka prin intermediul pozelor lui Roxi. Se pare ca-i merge bine.Inteleg ca sunt ceva probleme cu bunicii, care au uitat ce inseamna copil mic se pare.
Roxi, vazut si Patrick cu ochii lui de te baga in boala.
Bine ai venit Danuta.
Felicia cum mai este Andreea?
Cori, dar febletea mea Eva cum mai este?Vad ca de vina au fost doar stafidele.
Cristalina Monica, sa stapaniti sanatosi noua casa.Mai dar chiar ati reusit sa va mutati intr-o zi si sa si aranjati?Supermen scrie pe voi.
Vazut si Felicia si Alessia de Carolina.Doua bombonici frumoase.
Revin

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Liliana,daca nu-s prea curioasa cat este ora la tine?

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Liliana, nu e chiar asa...ca apartamentul asta nou e peste strada...Am avut multe maini la carat...pe la 4 eram deja mutati cu toate troacele, toate aparatele bagate in priza si racordate...pana seara la baitza Mariei reusisem sa simulam mediul de acasa, cu dormitor si sufragerie amenajate cumva asemenator felului in care eram acasa (na ca m-am molipsit de la maria cu "acasa"...hehehe...si noua ne e greu sa ne obisnuim).
Acum asteptam sa primim banii de la banca ...sa terminam de aranjat prin casa...

Ioana, o iertam o saptamana...O lasam sa fie pasare de noapte...Pe urma o trecem pe orarul normal cu mai mult somn...

Roxana...m-am lamurit...Daca fac toate analizele de trombo-scheme ies vreo 2 milioane jumate toate...Cred ca le vrea pe toate astea de coagulare...cica si astea sunt cu penetrarea barierei placentare...

Mergi la inceput

Gabita sanatate multa.
Daria si tie un pupic dulce sa treaca lenea.
Ioana la mine acum e 5 dimineata, dar am dormit ieri de la 4 dupa amiaza pana la 12 noaptea,caci eram franta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua si de la noi
eu azi am reusit sa imi luxez glezna, ma doare ingrozitor. la birou nu mai merge liftul iar eu lucrez la et 7!!! asa ca am venit cu al meu sotior si l-am rugat sa imi ia laptopul de la 7, iar eu am urcat incetisor pana la et. 2 si mi-am amenajat un alt birou, la financiar
ma doare ingrozitor, tot dau cu hepathrombin dar cred ca trebuie sa ajung la ortoped...
altfel suntem bine, lia pui se simte excelent la bunici. duminica seara am dus-o sa vada trenul, pentru prima data. nu va spun ce incantata a fost, asa de incantata incat duminica noaptea s-a trezit la ora unu si i-a povestit bunicii "tenu tu-cu-tu-cu tu-cu-tu-cu". si luni dimineata tot cu trenul in gand s-a trezit.
e bronzata pe manute si pe nasuc si deja curtea e teritoriul ei. culege capsunile cu mamaie si ii explica "nu copt nu bun" sau "nu stange, culge zeama"
gabi - sanatate multa!
liliana - esti inca pe fusul nostru orar?
andreea - pupici stefaniei, sa ii treaca repede bubitele si sa iasa dintisorii care o supara
alice - cum ziceau si fetele, poate reuseste soacra sa te ajute un pic cu treburile casei, sa nu fii singura si cu casa si cu copil si cu toate
cristalina - multa bafta sa iasa toate analizele bine!
olivia - deci v-ati hotarat! cresa sa fie!

o zi frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Eu caut moblier de copii pe internet...Mamici de baietei, ia priviti aici:
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=2010005
Marcela, sanatate si sa treaca repede! Tot la bunici e mai bine ...desi va e voua mai greu...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

15 milioane da am vazut

Mergi la inceput