Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am intrat sa va spunem ca noi maine plecam in concediu si vom fi absenti la raport cam 2 saptamani.
Sper sa ne auzim cu bine si sa nu ne uitati!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adema, vacanta placuta! pregatesc raport, la intoarcere ti-l prezint spune repede, cite genti ai?
marina, tu apari ca o boare, care mai e viata ta, ec fac cupiii?
cuvint nou in vocabularu` belitei: poami, in traducere libera "foame"

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

carmen, multumesc de urare! Ca sa nu te las fara raspuns, iti raportez asa:4 valize, geanta cu medicamente, geanta cu jucarii, geanta cu pampersi, lapte, borcanele , biscuiti, plus carut si ...noi printre

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

se poate si mai rau

quote:
Originally posted by Adema

carmen, multumesc de urare! Ca sa nu te las fara raspuns, iti raportez asa:4 valize, geanta cu medicamente, geanta cu jucarii, geanta cu pampersi, lapte, borcanele , biscuiti, plus carut si ...noi printre

Adema&Codrut

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata si de la mine care-s prin Dallas !nu am intrat de ceva timp aici ca ma ia dorul de piticutii mei...insa se pare ca le bine fara mama-sa si vorba roxaneiz..ii mai las sa respire...Lucas doarme toata noaptea cap coada, se trezeste la sase insa e ok...se culca apoi la 12..ma gandeam ca daca ii iau niste draperii poate doarme mai mult...
Olivia, deci il aduci pe Luca?am apucat sa citesc numai ultimele pagini....
Liliana,bine ai venit! dintre bebeii nostri mai e vreunul care doarme in patut cu gratii?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Am intrat si noi sa va salutam si sa va spunem ca ne-am facut bine.
Urata gripa.........cand era Anne mai bine mi-a dat-o mie si am zacuuuuuuuuuuut si mi-a fost tare rau. Dar acum suntem bine.
Aveti grija sa nu luati ca bantuie gripa prin aer, Anne sigur asa a luat-o ca in alt mod nu gasesc cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ca o boare...da va supraveghez indeaproape cand am timp ..cupii sunt Ok, fi-mea cu gradinita si mai nou i-am luat role asa ca aku avem grija de genunchi. Fimiu e golan mare da mare de tot...a invatat sa vorbeasca cat de cat si aku daca ii interzic ceva mi-o tranteste imediat.."ba da". E nebunie mare ce mai.

quote:
Originally posted by carmenp

adema, vacanta placuta! pregatesc raport, la intoarcere ti-l prezint spune repede, cite genti ai?
marina, tu apari ca o boare, care mai e viata ta, ec fac cupiii?
cuvint nou in vocabularu` belitei: poami, in traducere libera "foame"

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Saliu!
V-am citit azi cap-coada si cand sa va raspund, a picat Net-ul, asa ca incerc din amintiri- pupam copilasii de la malul marii, oftam dupa peisajul superb de la Campulung si privim ca pe o opera de arta pe care nu ne-o permitem patutul ala de 15 milioane!
Adema, vacanta placuta si aveti grija ce mai cumparati, poate inchiriati un camion la intoarcere! Rad eu rad da' cam asa sunt si plecarile noastre!
Carmen, misto cuvant, "poami", noi ne laudam de veo doua luni cu "pongurile"- adica paletele de la bucatarie, " pomul"- in traducere polonicul sau lingura si cuvantul universal "ting" care poate insemna orice, de la faptul ca nu poate trece cu bicicleta peste prag, ca nu-i intra piciorul usor in papuc sau....ii creste cuculetzul si pampersul e neincapator!
Olivia, hai ca mai e putin, luati copilul la voi decat sa suferiti asa! Matei e plecat de 11 zile, l-am vazut duminica si tot mi-e tare greu fara el.
Vrabiuto, da' cum ai reusit cu glezna? Sanatate multa!

(cica vine vara de saptamana viitoare, zise acum la stiri ca o sa ducem dorul temperaturilor de acum.)

Scuzati paranteza... eu sunt in stare de nu stiu cum sa o numesc, am predat azi din nou proiectele si am asa un gust amar- licenta o avem la profesorul pe care l-am stimat cel mai mult in facultate si azi cand i-am dus lucrarile nici nu a binevoit sa ridice ochii din ce citea, mi-a zis sec sa le las acolo pe un colt de birou ca "vede el". Atat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

tare simpatice mai sunteti, asa in general, fara adresa speciala. va pup pe toate!

Mai stiti voi cand ma plangeam de somnul lui Tudor, ca tre sa stau cate o ora cu el seara pana adoarme, ca se trezeste des, etc, etc? Ei bine, minunea s-a produs, , si si-a imbunatatit si el somnul. Fara treziri noaptea, doar dimineata pe la 6-7 cand isi cere lapticul. Si dupa aia somn pana pe la 9. Dar cea mai mare realizare este ca seara adoarme (aproape) singur. Il pun in pat, ii dau laptele. ma cheama cand il termina ca sa iau biberonul, dupa aia ma mai cheama de vreo 2-5 ori ("mami, mami"), ca sa se asigure probabil ca nu am spalat putina si l-am lasat balta, dar adoarme fara sa trebuiasca sa stau langa el, cam intr-o juma de ora.
Asta s-a intamplat pentru ca intr-o seara, acum vreo 2-3 sapt am stat cu el vreo ora jumate si el nici gand sa adoarma. asa ca m-am enervat si am plecat din camera si i-am spus sa se culce singur. Si surpriza! copilul a adormit singur. asa ca am zi "hait! o fi ceva aici". Si de atunci tot asa l-am lasat.
Dar bineinteles ca acum ma astept la fitze, pentru ca l-am laudat aici

Alte faze dragute de pe la noi:
De cate ori face o prostioara, urmeaza inevitabil intrebarea: "Nu se supara mami (buni/tati)?" Asa ca si daca ne-am suparat ne trece.

Intr-o zi, a coborat tata-sau jos si el a inceput sa planga dupa el. Asa ca eu i-am zis, ca pana numaram la 10 tati se intoarce. Si am inceput....unu...si el de acolo "zece!"

De cate ori ma vede fara sutien spune "tzitzi". Intr-o zi m-a lasat cu gura cascata, ca m-a vazut fara bluza si cica "tzitzi mici".

Daria, hai ca ne-ai obisnuit cu intrari dese, nu ne lasa asa, ca-ti simtim lipsa. O pupam pe Giulia, si bafta prietenei sa nu fie nimic grav.

oare ce mai fac Nicole, dana (speel)? mai stiti ceva de ele?

carmen, ai trait sa o auzi si pe asta, ca-ti zice fiica-ta ca i-e foame. Iar "poami" suna intr-un mare fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2001 spune:

Salut!!!

Fetelor sunteti tari de tot...nu ati uitat de mine dupa 2 ani de absenta!!!!Roxana nu am primit mesajele tale pentru ca nu mai am de foarte mult timp numarul pe care il stiai tu..I-am cedat cartela mea scumpului meu socru care are grija sa ma anunte de cate ori ma cauta cineva de sex masculin pe fostul meu numar...deeee, are si el o grija...Eu nu mai stiu telefonul tau si nici adresa de e-mail....Crezi ca poti sa-mi dai un mesaj pe e-mail ca sa te pot contacta si eu mai usor...????Din pacate in seara asta ma intorc in Constanta si Adio!!! internet...Asa ca va pup pe toate si va transmit multa sanatate pentru puisori!!!!!
Roxi, te rog mult sa ma treci si pe mine cu bebele meu, Rares Mihai, in listuta voastra!!!!Am vazut ca mai sunt 2 fete din Constanta care au nascut in aceeasi zi cu mine (12.08.2004) si asta mi se pare super...

Pupici!!!!!

Mergi la inceput