Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Uite ca venii si eu.Nu esti singura.Eu imi baui deja cafeaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata fetelor, buna cafeluta, tocmai o beau si eu acum.
Sa fiti iubite si sa aveti zile fertile va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata!
Gabi68 unde esti ?vin si eu la cafea
sunte-ti cumva pe chat ?ca nu vad pe nimeni la ora asta.
Un salut la fete si sa aveti o luna plina de surprize placute asa sum i-si doreste fiecare dintre voi.
pupicii

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Uite-ma aici sunt! Dar cafeaua o bäui cä fusei matinalä ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna dimineata,fetelor! Ma inscriu si eu cu intarziere la acest capitol.Sa ne dea Dumnezeu noroc tuturor,sanatate,barbati buni si...de ce nu ...gemeni.Macar sa stim o treaba daca tot am avut rabdare si putere sa asteptam atat.Ce sa va spun?Am fost azi noapte la o petrecere...BETON.Muzica,, si dans pana la trei dimineata.M-am trezit asa multumita langa barbatul meu.Am mai uitat de si de boli.La urma urmei :VIATA MERITA TRAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, dragelor!
Nu degeaba se spune ca ovulatia este esenta feminitatii! Zilele astea am fost cam ocupata... mi-am cautat ceva dragut de incaltat, dar avand in vedere ca sunt foarte pretentioasa la capitolul asta si aveam deja in minte imaginea a ceea ce cautam, nu am gasit nici dupa cateva ore e colindat prin magazine... nu-i nimic, nu ma las... apoi, azi am fost la salon... oglinda mi-a dat un raspuns favorabil, pielea, parul, totul arata altfel, sunt very happy... Am dat cu tifla vremii de afara, sau poate ca ea a tinut cu mine (stitit cum se spune: "e o vreme de facut copii" hihihi

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Nimeni la cafea azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

'Neata!

Ba da piticule!Eu!Si nici nu-ti dai seama ce adevar ai spus ieri:VIATA MERITA TRAITA!Eu iti spun un adevar si mai adevarat
VIATA TREBUIE TRAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hei, ce-i cu tristetea asta pe aici? Viata chiar merita traita, repet si eu cu voi in cor!
Fetelor, stiti ceva, solarul este cumva contraindicat dupa ovulatie?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Gabi ce-i cu smileyul ala albastru la tine?E de la ploaie?
Pupici la fete
Gabi

Mergi la inceput