Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna va spun din nou,scrisei si la celalatt cap.aspirante peste 30 de ani,nu prea mai inteleg de ce avem 2 subiecte cu acelasi nume,nu trebuia inchis celalt?Eu sunt noua printre voi asa ca va pup si imi face placere sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

bonsoir fetili !
iaca aterizai si io, iar fusei la bairam de copii. dar, de data asta, nu mi s-a mai parut misto. prea galagiosi si obositori.
imi place un singur pici din gasca, 2,4 ani, este infiat de parinti la 4 luni. super copil. asa cum trebuie .
daca era copilul lor natural, poate nu era asa. este genul de copil care te intreaba unde te duci, daca te doare, isi stringe jucariile sau lucrurile pe care le foloseste.
totul tine de educatie pina la urma. despre bagaj genetic nu stiu ce sa zic, daca este complet, poate fi modelat dupa cine creste acel copil.
incep sa ma gindesc la aceasta varianta de fiecare data cind il vad pe acest pici. stiu ca nu sint niciodata 2 la fel, dar daca ai noroc putin...poate fi incercat si reusit.
va pup fetele, sa va mearga bine saptamina asta.
IULIA
pt azi:"nu exista culmi de neatins, trebuie doar sa incerci!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

De acord,Iulia.Si eu ma gandesc uneori ca...educatia este ceea ce ramane dupa ce ai uitat tot ce ai invatat.E o varianta demna de luat in calcul.Vorba ta,cu p putin noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna dimineata la fete!

Iulia - bagajul genetic exista, dar se declanseaza mai tarziu.Baietelul e prea mic.Mi-a placut intotdeauna psihologia, dar de...o fata de oameni simpli, muncitori la o asemenea facultate.Imi pare bine ca samburele a ramas.Primul meu pacient mi-am fost eu si-ti trebuie ceva timp sa te "vindeci".Difera de la persoana la persoana.Educatia este foarte importanta, dar si ceea ce vede copilul in casa.Degeaba il inveti intr-un fel si tu faci altfel.STOOOOOOOP Gabi!
Tu ce mai faci?Vorbeste cu piticul, ca ea cobeste intotdeauna cu gemeni, tripleti.....

Gabi68 - nu stiu daca la acest cap. sau la celalalt(peste 35)am scris ca socrul meu e bolnav si e in spital.Stiam ca arecancer la plamani, dar M....... te ia intotdeauna pe nepregatite, chiar si cand stii ce te asteapta.In 3.06 a decedat socrul meu.Macar a decedat in somn.Dumnezeu sa-l ierte!

Am o tensiune mica - 98/66, 94/60 - si nu stiu ce sa iau contra.Aseara dupa mancare am .Un pahar de vin.Din pacate stiu ca la dieta nu ai voie sa bei.Stiti vreun ceai sau altceva mai naturist(inafara de sare)pentru cresterea tensiunii.Cum parintii mei sunt ambii cu tensiune eu cunosc doar leacurile opuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Gabi66 Condoleante pentru socrul tau!
Ti-am dat PM.L-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Buna! la toate fetele....
GABITULE............condoleante ptr.socrul tau.Dumnezeu sa-l ierte!
AVALON.........eu nu cred ca solarul ar dauna perioadei de dupa ovulatie....doar cred lucrul asta!!!! nu stiu sigur....poate sunt fete care stiu sigur mai multe informatii in privinta asta si poate iti vor raspunde.
AUREL_CRiS....bine ai venit!
LIANA............bafta la vanzari!!!!!dar sa ai grija sa-ti faci timp sa te mai odihnesti si tu....ca din cate te citii eu ,pleci dimineata in zori,te intorci tarziu rau de tot,mai stai si pe forum si abia prinzi cateva ore de somn.............lasa!lasa! nu-mi spune... ca stiu eu vb aia......,,vazusi drac mort pana cum?,,.......dar cand te doboara obosealaaaaaaaaaa....greu iti mai revii...
IOANA......tu ce mai faci fetita?
eu vreau sa va spun ca am intrat intr-o pasa asa proasta!!!! ca azi tocmai am intrat in perioada de ovulatie....si tocmai acum sotul meu a trebuit sa plece in delegatie si vine la sf. de saptamana.am prestat noi pana sa plece....dar deh!!!! acum urmeaza perioada grea....cu,,s-o fi prins?!?!nu s-o fi prins?!?!?,,
nah!asta e! daca nu e luna asta poate o fi luna viitoare si gata...
va pupic pe toate ca trebe sa fug la scoala!!!.numai de bine sa ne auzim....

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna la toate fetele,

Am intrat pe fuga sa-i spun lui Avalon sa nu faca doamne-feri solar dupa ovulatie, eu am facut si am simtit cum mi se taie sanii in doua si ma durea burta de-am innebunit, si mi-a venit o invazie....m-a lasat sleita doua saptamani! Am zis ca nu-mi mai bat joc de mine pt o bronzeala, da-te cu farduri mai puternice, cu mult negru pe la ochi sa arati ca o vrajitoare si nu se mai uita nimeni la pielea ta!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

GABI66, condoleante!
CARMEN94, si eu tot in pasa proasta, dar foarte proasta, ca niciodata pina acum. Tot dupa ovulatie, tot cu o fi sau n-o fi... O fi de la post ovulatie? Exista asa ceva oare?
Tre sa ne mai scrie Sheritra ceva, sa mai ridem si noi.
Pupici la toate fetele dragute, aspirante si rabdatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

gabi66 condoleante si dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
carmen94 iti tinem pumnii si poate.... e pe drum si in curand vei fi
IULIABRAILA üneori ma gandesc si eu la acel "putin noroc"....
avalon cum te mai simti?
si pentru toate celelalte fete

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mai crinuta71 pe unde umbli ca nu te mai vede omu'?

mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput