Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetelooor!!
Bubu1 bine ai venit!!
Fetelor eu sunt Z 28..dar n-am nici un simptom..nici ca mi-ar veni..nici ca nu mi-ar mai veni..Ufff...e grea asteptarea..
la fete!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dimineata va spun si eu scuze mai devreme am uitat sa salut pe toata lumea,ce nepoliticoasa,nu-i asa?Va pup dulcepe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Biby La multi ani! ...si sa-ti vin uratii repede.

Eu nu mai stiu ce sa spun - sunt in Z32 (Bubuleana calculasem gresit inainte cand ti-am raspuns) si in Z& de cand am terminat de luat utrogestan (3 pastile pe zi timp de 10 zile) si nici urma de urati. Ca reamintesc ca dr. mi-a spus dupa eco facuta in Z 14 ca luna asta nu am ovulatie. Trebuia sa asteot uratii ca sa ma apuc de stimulare cu closti.

Dar nu vinnnnn!!!!!! Mi-am cumparat niste teste de sarcina dar nu stiu sa le fac, sa mai astept???

Mergi la inceput

Z7 de cand am terminat utrogestanul, pardon am tastat gresit.

Si uitasem - Bun venit noilor aspirante! sedere cat mai scurta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani,Bibyrox!Multa fericire si sanatate!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare fetele... va multumesc pt cuvintele frumoase... azi am depus actele pt cununie... noi acum suntem ocupati cu nunta...
Multa sanatate tuturor si cat mai repede!!!!!!!!!

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Multumesc mult Valicutza, Miramar si Danutza!!!
Miramar tinem pumnii!!! Poate.. cine stie?!

Carmenutzaaa felicitari iubita!!! Cred ca sunteti foarte emotionati! Succes la pregatiri!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubu, biby multumesc mult pentru urari
azi merg iar la spital, dar nu stiu daca voi reusi sa-i fac poze lui bebe.dar cum vine cu el acasa promit ca voi pune poze cu el.
miramar ar cam trebui sa apara uratzii.la mine dupa utrogestan cel mai tarziu mi-a venit in Z40(si cum avem aceeasi dr. am luat cred ca si tine din Z6 in Z25).luna asta din cauza unui tratament cu ovule am intrerupt utrogestanul in Z24, iar in Z26 au si aparut uratzii.dar poate ca la tine nu vor mai veni 9 luni de acum incolo

Mcrissa

Mergi la inceput

Mcrissa - sa-ti traiasc nepotzelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

biby...saru'mana pentru sustinere...ma gandeam sa botez un copil...dar nu stiu..asa am auzit si eu ca sa mi se iarte pacatele...cel mai important conteaza sa pot eu sa depasesc acel moment dificil din viata mea si sunt sigura ca dupa nunta va voi da vestea cea mare...imi doresc un copil asa de mult si ma rog la DD sa ne auda ruga...
ayna..pregatirile merg in continuare si voi fi o mireasa foarte frumoasa..si voi pune poze de la nunta...ca la celelalte poze banuiesc ca ati vazut.
carmen..spor la pregtirile pt nunta..cand ai cununia civila? te pup
miramariti tin pumnii sa fie cu ochisori si asteptam vesti de la tine...
pupici la fete...si spor la bebei si la

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput