Aspirante optimiste - 204

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor va pup dulce!Mi-a fost tare dor de voi dar am avut un week-end tare greu!Nunta sambata la Constanta si una aseara in Bucuresti!Deci...va dati seama ce stare minunata am!Si inca o noutate..au venit rushiii exact cand nici nu ma asteptam pe drum spre Buc in masina cu 4 zile mai devreme!
BIBY LA MULTI ANI!SA FII FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

voicu-bebi nunta o am pe 17 iunie...vb mai mult la mirese...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor am si eu o intrebare prosteasca, sa nu radeti de mine. Daca esti insarcinata in primele zile de sarcina poti avea dureri de burta si de spate ca la ciclu???

Ca pe mine de joi ma tot incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Miramar desigur ca poti avea dureri... oricum sa dea DD sa fie ... tinem pumnii..

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

miramar,eu cred ca este ...dupa aceste simptome..ai facut analize? fusei la doctor? tinem pumnii si asteptam vesti...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Dragelor,fetelor,raportez cu o oarecare tristete: Z1 de 1 ora...dar stiti cum a venit CEAS.Exact acum 28 de zile pe la ora Z a sosit triumfator.Incep din nou cu BU nesuferita,zmeur,mastodynon bla-bla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bubulina1, numele meu de botez este Adina.
Multumesc pt trecerea pe listuta.
pt toate optimistele!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

buna, fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
O salut cu ocazia asta pe biby, careia ii urez la multi ani, ca doar ne stim de la mirese de anul trecut.
dana n, ne reintilnim iar. Cu ocazia asta iti mai zic o data mersi pentru sfaturile legate de rep. dominicana, mi-au prins tare bine.
Despre mine: sint o aspiranta proaspata, ne-am hotarit destul de curind sa facem bebel si inca nu stiu daca o sa ne iasa repede sau nu.
Sint un picut debusolata de analizele care se fac in tara, am impresia ca in romania lucrurile sint luate mai in serios decit aici. Mie, dupa vizita la ginecolog, mi s-a dat doar acid folic si mi s-a prescris rabdare. M-a controlat un pic la ovare si uter prin palpare, mi-a facut testul PAP si cam atit.
Voi ce analize faceti in mod normal?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Eu sunt Z5 si ma intereseaza cum e cu testele de ovulatie..cum se face, din ce zi, care sunt cele mai bune? etc Ma ajutati?multumesc.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

turturica bine ai venit si iti doresc ca bebele mult dorit sa apara cat mai repede!
in general si la noi in Ro analize facem cele care avem probleme, dar ar fi cateva pe care ar fi bine sa le faci inainte:citomegalovirus, toxolpasmoza, rubeola(de prefrat sa te vaccinezi daca nu ai avut in copilarie), hepatita B si C, iar din propria-mi patanie:mycoplasma, ureaplasma si chlamidia.
kriss79 ce am inteles de la fete Doctor Sigur ar fii destul de bune si accesibile ca pret.Costa in jur de 90.000 trei teste.Au instructiuni cu o schema care iti recomnada in ce zi sa incepi testarea in functie de durata CM-ului tau.

Mcrissa

Mergi la inceput