Nume de familie
am schimbat formularea, deoarece ar trebui sa fie ceva distractiv, nu o dezbatere. mea culpa.
Ati accepta sa va maritati cu un barbat si sa luati acest nume de familie?
http://it.paginebianche.yahoo.net/execute.cgi?tl=2&cb=10&mr=10&tr=103&tc=mas&qs=pula&tq=2&btt=1&td=7&%0A
in italiana, acel cuvīnt īnseamna pleava.
I want to break free!
Raspunsuri
Roxana Claudia spune:
Asta este cel mai mic impediment atunci cand iubesti un om care are toate calitatile enumerate de tine. Eu una asa consider. Degeaba ai un nume frumos care nu spune nimic nimanui...mai bine un nume mai aiurea dar care sa atarne greu.
Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Olivia26 spune:
Ai dreptate, dar eu ma gandesc ca sunt profesoara si cum ar fi sa ma strige copiii Dna P_.
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Asta este cel mai mic impediment atunci cand iubesti un om care are toate calitatile enumerate de tine. Eu una asa consider. Degeaba ai un nume frumos care nu spune nimic nimanui...mai bine un nume mai aiurea dar care sa atarne greu.
Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Asa este...atunci cand iubesti un om nu te intereseaza numele lui...dar ar trebui sa fi ori ca sa folosesti numele lui de familie,pur si simplu il pastrezi pe al tau si il rogi si pe el sa si-l schimbe dupa tine daca binevoieste, nu?
Cami 22+
Pozici cu burticutza
ina78 spune:
Doar ptr. motivele enumerate de tine: bani in banca, pozitie soc., si respect nu m-as casatorii cu el indiferent de numele pe care l-ar purta fie el frumos, fie urit.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
asi spune:
Avand in vedere ca are un nume cu o rezonanta atat de "puternica" mi-as pastra numele meu sau si l-ar schimba el.La o asemenea pozitie se pot gasi solutii
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Artemis1578 spune:
In Romania, unde numele are asa o rezonanta puternica, ar fi bine ca barbatul care il poarta sa si-l schimbe singur inainte de a se gandi sa-l dea si altcuiva!
Imi aduk aminte de o faza. Eram in receptia cazinoului unde lucram acum vreo 4 ani si desi auzeam fff multe nume zilnic, doua m-au marcat! O tipa extrem de dulce si draguta avea numele de familie Laba si un barbat prenumele Alexandru-Cel-Mare! In cazul ei mi-am muscat buzele, iar la el m-am mai uitat inca o data in buletin pt ca nu-mi venea sa cred!
Anka si Ubitu (26.06.2004)
danyelana spune:
Laba mai inteleg, ca era numele de familie dar sa-ti botezi copilul Alexandru-cel-mare trebuie sa fii dus cu capul. Cum il cheama pe cantaretul acela Lupu Rednic din care prenumele este Lupu
Dumnezeu sa ne ajute la toti
danangie spune:
Acel cuvant se trage de la cuvantul "politia". Nu inseamna pleava. Nu exista ca adjectiv. Dar sa vezi ce de-a cuvinte sunt in italiana care la noi au alt semnificativ....
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE