Cineva cu cezariana?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

tit multumesc IRIS!

am nevoie inca de incurajari1 ai dreptate... se pare ca nu se poate fara dureri... si gindul ca cel mic e in siguranta,
e cel mai IMPORTANT!
bine.. ma intreb.. ca daca n-o sa respire... ca daca...elinca nu vrea afara.. si poate nu e pregatit inca 100%....sti tu... de fapt.. prostii ca vor fi acolo medici..si tot restul.. tocmai de asta..ieri vorbind cu sotul meu.. i-am zis ca atunci cind cel mic e deja afara sa mearga cu sora sa aibe grija de el .. ca eu sint mare si ma voi descurca... ideea ca esti tintuit de pat....nu stiu sint mai multe..Ma rog sa fie bine .. sa abia astept sa ne auzim cu totii din nou acasa, sanatosi! Nu-mi doresc altceva..mai mult decit sa fim sanatosi.. si nu ma refer la noi doi.. ma refer la lumea-ntreaga! Nu e pacat mai mare de tras in viata asta decit boala!
Va pup pe toate! aveti grija de voi!
Azi la 5 trebe sa fim acolop... si pina atunci.. ma mai pregatesc! Vreau sa vorbesc inca si cu ai mei... si sint multe de facut!

PUPICI la toti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

SUNTETI NISTE SPERIOASE!!

Eu am nascut prin cezariana in urma cu sapte luni. Fetita mea a vut 4.100 si, fiind singura, a trebuit sa fac totul singura. Am ridicat-o si pe ea si carutul de nenumarate ori... am un abdomen aproape ca inainte si nu ai zice ca am un copil de sapte luni acasa

GATA CU MODESTIA! Din cate mi s-a explicat si am mai citit si eu, sangerarea are legatura cu cat de bine te-a curatat doctorul. La mine a "muncit" aproape doua ore si nu am sangerat decat foarte putzin doua saptamani.

Insa recunosc ca, din cand in cand, mai ales cand e innorat, ma doare putzin cusatura. Dar, in rest, ma simt super... De abia astept sa-i fac catalinei un fratior, acum ca si-a gasit tatic.

Pupici

Catalina si o mamica fericita

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Saso

oao!
ma speriati fetelor..
eu sint tocmai o viitoare candidata la cezariana(bb nu s-a intors).. am mai avut inainte(2000) o laparascopie (o taietura la buric 2-3 cm si alte 2 gauri in burta de vreo 1-1,5 cm) si.. nu au fost placute.. dar acum.. nici nu mai am habar de ele! Chiar si asa cu burtoiul meu!
la cezariana am inteles ca muschiul nu se mai sectioneaza transversal ci longitudinal(taietura e orizontala) deci se vindeca mai repede si mai frumos. Lamuriti-ma si pe mine.. cum e.. chiar asa ca doare si dupa 1 an jumate?...
of Doamne, e chiar asa .. si comprese si altele?

astept vesti...!!!!!

Multumesc..
acum oricum u am ce sa fac.. daca bb nu e intors..cu fundicl inainte.. si prima sarcina...ma gindesc ca tot cezariana e cea mai buna.. voi ce ziceti?

Da nu ma doare deloc!!!E CA SI CUM NU AS AVEA TAIETURA!!!
Si cam la 10 de la operatie eram zglobie ca o "vrabiuta".Cam vreo 3-4 zile m-a durut asa si asa,dar nu mi-am facut nici un calmant,pentru ca nu se gasea si pot spune ca a fost suportabil.
Am inteles ca mai sint fete pe care la schimbare de vreme le mai necajeste,dar pe mine nu ma supara in nici un fel!!!Multa sanatate si sarcina usoara!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisa spune:

buna fetelor. doctorita mea nu mi-a dat voie sa nasc natural deoarece ma suspecta ca am un fat cu greutate mare. si chiar asa a si fost am nascut pe 16 august 2001 o fetita de 4,400 kg.copilul a fost o.k. insa eu nu am cuvinte. mi-a fost cumplit de rau. nu mai spun ca de la oboseala(am avut un fat foarte agitat, aveam nopti cand nu dormeam cinci minute) am facut o depresie urata, nu aveam rabdare sa o alaptez, imi era pur si simplu ciuda pe copilul meu.
.....insa ce a fost urat si dureros a trecut, o parte chiar le-am uitat.prezentul este frumos, am o fetita minunata, pe care o iubesc la nebunie.
operatia ma supara cand se schimba vremea, nu pot sa o ating cand ma dau cu crema, zona din jurul ei este amortita, si am o senzatie ciudata cand o ating.
viitoarelor mamici daca puteti sa nasteti natural faceti-o !!!!!!!!!!!
apropo de scurgere, eu am avut-o 40 de zile. daca pe tine nu te supara nimic, eu zic ca nu este cazul sa te impacientezi. oricum, nu trebuie sa mergi la control la 6 saptamani? eu am fost.

va pup dulce si aveti grija de voi si de bb

cisa si andu

Mergi la inceput