Mamici casnice (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by diadaniela
la subiectul ala mi-am bagat si eu coada.doar asa ca sa mai enervez lumea.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
he, he, ma miram io sa nu iti bagi coada.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

quote:

la subiectul ala mi-am bagat si eu coada.
doar asa ca sa mai enervez lumea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

he, he, ma miram io sa nu iti bagi coada.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!

Liviu - desene si picturi noi

ti-a tras-o. are 1-0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey ,sa inteleg ca am coada prea lunga?
acus pe bune,pe mine ma amuza tare cand vad ce mai agita lumea pe aici . care mai de care se crede mai inteligenta ,dar de fapt....
asa ca din cand in cand le mai agit putin . nu de alta ,da' sa nu se plictisesca.
oricum voi stiti ca eu sunt o fire pasnica.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,esti vesela ?

Dana

Mergi la inceput

quote:

Cami ,esti vesela ?

Dana

daaaa

Mergi la inceput

bey l-au inpuscat pe varlam?!
care urmariti telenovela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
bey ,sa inteleg ca am coada prea lunga?acus pe bune,pe mine ma amuza tare cand vad ce mai agita lumea pe aici . care mai de care se crede mai inteligenta ,dar de fapt....asa ca din cand in cand le mai agit putin . nu de alta ,da' sa nu se plictisesca.oricum voi stiti ca eu sunt o fire pasnica.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
Stiu, stiu, pai d-aia ma distrez si io, atata energie cosumata pe la subectele astea arzatoare, atatea dispute ca deja n-are sens sa mai urmaresc, m-am saturat de atata cearta.Cami nu stiu despre ce telenovela se vorbeste in propozitie.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

cami don-soara mea urmareste telenovela si nu stiu daca l-au impuscat ca aseara nu am vazut si fata e la serbarea scolara ca o intrebam pe ea.

lucia vai nu stii de telenovela anului e pe acasa.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Lucia,rau ca nu stii despre ce telenov. zic

bey care ati vazut "Teo"?
a fost frumos tare.Au sarbatorit-o pe Teo.
Care e melodia aia pe care adora Teo? ceva cu portocala.Imi suna tare cunoscuta dar nu stiu cine o canta si cum se numeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANGE felicitari Maiei si si mii de ....bravo ei!..sa fi mandra mamico si sa te bucuri de ea toata viata!...mi-au dat putin lacrimile cand am citit cate felicitari a primit si ce mandrii erati voi doi de fetita,si mai ales de faza cu emigrantii...

DANELUTZA, Isabelei si sanatate multa..nu cred ca e boala de copii,ca aia trebuie sa apara pe tot corpul,si mai ales pe burtica...a facut urticare la ceva...uf,sa-i treaca repede va doresc!..am patit-o si noi si eu eram sigura ca e rubeola si cand colo era urticare...mama da ce de prajii faci..distractie placuta in weekend

Azi am facut si eu prajitura cu cirese,si a iesit super buna,multam inca o data SVETLANA si cea cu branza pana la urma a iesit buna

fetelor,pe mai tarziu!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput