Mamici casnice (53)
Raspunsuri - Pagina 11
georgi75 spune:
Va pupa mama ca io plec la nunta.
Danelutza mult mult.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
Danelutza,sanatate multe Isei!
Cami ,checul a iesit o nebunie. asa chec bun n-am mancat in viata mea.
deja e 3 sferturi dus,
cine nu a facut checul asta nu stie ce pierde.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
dana,ti-am spus eu sa-l incerci
ai vazut.super daca ti-a iesit din prima
e intr-adevar o nebunie.si tine pufos asa cateva zile bune in punga de hartie.
plecam intr-o vizita.la noi ploua mama ei de treaba!!!
somn usor.
Danelutza spune:
... ma mai primitzi la voi ?
Dupa o cearta zdravana cu soatza , l-am facut sa dea telefon la urgentze. Ce mama masii ala era diagnostic dat la telefon. Asha ca, i-am comunicat soatzei ca atunci cind el se simte rau, vai de mine, se duce la doctor, dar acuma...
Isabella statea mititica la usa de la intrare si zgremtzana sa iasa afara , deh era soare si frumos, si de doua zile inchisa in casa cu mine nu mai suporta. Ne-am dus la urgentze, o doctoritza rusoaica, a fugarit totzi copiii, cica e posibil sa aiba varicela... dupa consultatzie, alergie ca a mincat ceva ce nu i-a priit. Ia dat picaturi sa-i dau de trei ori pe zi, cica daca face febra s-o ducem la spital. Mama masii tot n-am priceput ce are copilul, dar cind am ajuns acasa, am lasat usha de la balcon deschisa. Isabella saraca a scapat in balcon si tot striga la tatsu care taia iarba in gradina. Asha ca, trebuia sa ... ca sa priceapa. Acum m_am linistit.
Va multzumesc fetelor, pupici la toate si de la Isa multzi pupici, chiar daca are bubitze, tot scumpa e
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
maria2mami spune:
Miss me??? ...ca mie daaaa
Neata fetele...sunt matinala ...ce mai...
Danelutza...sanatate multa Issei si multi ...totul o sa fie bine...fi tare noi va mult de tot.
Camiiii...felicitari mamicooo, Maia eee asa mai da....offf...deabia astept sa va inatlnesc si sa va pup de o mie de ori....PM-ul cu nr de tel sa mi-k trimiti si mie.
Aaaa uitai..tre ' sa faci cinstee...pai cu asa copii...nu scapi tu usor...
Fetelor multumesc pentru griji si incurajari....Maria se uita din 5 in 5 minute si intreaba...mami ce a pacut Malia a picioluci??.....si mami ii zice...Malia e o toanta...atunci ea raspunde...Malia nu e toanta...malia e flumoooooaciaaaa.
Andreea....nu am sunatla gradi...am depus dosarul ,am completat cererea de inscriere...am dus copii dupa toate actele....deci am dosar acolo....sper sa nu fie teapa
Georgii...ce-ti mai mergeeeee......vreau si io' la nuntaaaaa sa ma dantui si sa chiuiiii
Aaaaa si felicitari pentru apartament...este intradevar o reusita in ziua de azi.
De Flavia mai stie cineva ceva???
Azi am fost de dimi la cora la soping, apoi a venit colegu si ne-a scos la un suculet si o inghetata lu mami...ca Malia tuseste ca un magarus.
A fost tare fainnnn, am fost in herastrau....tare misto au facut parcul...au plantat flori muuuuuulte ,pomisori, am vazut si 2 bonsaiii, statuiii ....ce sa mai...asa ar trebuii sa fie in fiecare parc.
Apoi am poposit la un suc si am stat la palavre cu tatii si in fata noastra cine cantaa?
A fost concert pentru ziua mediului si s-au dat in spectacol Delia,Andra si ASIA....misto...da pe Maria a luat-o somnul...asa ca am facut cateva poze am ascultat in pic si dusi am fost.
Am facut baita si la nnani.
Pisi-ul e liber in wek, fr meu e in delegatie asa ca in seara asta e party...sper sa am cu cine
mmiha
maria2mami spune:
Am in fata o punga mare cu carameleee si ascult By Ravin...aaa am si suc.....va astept pe la mine...
mmiha
maria2mami spune:
GATAAA....anulam petrecerea...pai se poate mai....asta va dau io voua maine de dimineata...cand sunt si io la pisiu...voi trageti la aghioase
mmiha
Dana_ch spune:
mmiha cred ca ai plecat pana am intrat eu.
eu am fost in vizita,de fapt la ziua finutai si la ziua la fata nasilor,de ce sa-i faci amandoua intr-o zi si miine colegul era la servici si nu puteam sa mergem am fost nevoiti sa ne trambalam peste tot azi.
noapte buna
Poze cu Lucas
Dana_ch spune:
mmiha frumoasa foc cretulina ta,pozele sunt foarte reusite si peisajul superb
juliturile sa-i treaca repede.
Poze cu Lucas