Mamici casnice (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata,
Dana,untul topit.Sper ca nu te-ai apucat de tigru sau deja l-ai mancat?!

Danelutza,pai sa faci poze la broscute mai!e musai sa le vedem si noi.Eu nu le-am incercat niciodat. si nici nu am de gand sa trec pe la bucatarie pana la toamna
Si dau si 10 beri dar cu ce ocazie?

bey,nu a murit Varlam oare este nemuritor? cica sunt ultimele saptamani,ultimele episoade
Moamaaaa si ce-mi placea!!! dar mai bine ca in Ro. doar nu m-oi uita la tv acum!

CRISMIR'nu cred ca voi intra in vara asta pe aici.In Ro.stau la mama si saraca nu are internet acum nu stiu.sa vedem daca aranjez cu fratemiu sa aduca calculat. de la firma acasa si sa bag internet daca nu o fi vre-o avere
Dar parca nu-mi vine sa ma duc in vacanta si sa stau pe net.mai bine cu burta la soare si la beute
Cat despre cartele am nevoie pt. colegul.El munceste in State si va trebui sa ne sune.Deasta am nevoie de cartele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... oficial sintem in carantina, toate simptomele mai putzin febra care nu-i, sint de varicela. Isabella are puncte roshii pe fatza, sub barbie, urechi, minutze, piciorutze, incep sa apara pe burtica. De nervi si stress m-am certat si cu barbatul sint la pamint moral. Dispar, poate mai apar, poate nu , nu mai am chef de nimic.
Va doresc un sfirsit de saptamina placut, sanatos si voioshi, si... la mine a ieshit soarele, e cald, bate vintul, dar ce folos ca-l vad de pe geam.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Danelutza linisteste-te.Bine macar ca nu face febra.
si pe Isa

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mama lui de net ca pina acu' nu a mers!
cami, si mie mi-ai promis ca-mi lasi nr de telefon. te sun eu, no problem ca trebuie sa informama fetele cu privire la starea ta si a cupiilor
auzi tu, esti tare rau. am primit pe mail o scrisoare de la DC cu ocazia 5 ani DC si printre sobecte si subiectul tau cu aperitivele, dar si mamici casnice . va dati seama ce tari suntem!!! beeeeton!
georgi, felicitari pt ap. acu' tre' sa-l gasiti p'ala cu 3 camere. sau il aveti deja? distractie placuta la nunta. noi avem simbata viitoare si n-am nici un chef din cauza invitatilor
hai fetelor la birfa ca nu am nici o treaba.
danelutza, multa sanatate isei si nervi de otel tie!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eu am intrat sa va salut repede ca plecam la gratarel

DANIELA sanatate micutei, si nu fi trista ca trece...si noi am avut pana la urma rtubeola,faza usoara,dar a fost,si sa vezi ce linistit era copilul meu,in rest febra si in 4 zile gata... din nou si totusi spre sa nu fie!

ANGE ,aha...pai sper sa te ajute ce am zis,din benzinarii sper sa gaseasca...dar vezi ca depinde de stat la stat, nu peste tot gasesti aceleasi cartele.

O seara placuta fetelor!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

GEORGI felicitari pt apartament!

Acum chiar fug,paaaa!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Multumesc fetele.Sper sa nu se razgandeasca pana maine.
Inca nu am cautat cu 3 camere, dar am timp pt ca au zis ca cel putin un an nu se muta.Chiar 2.Bine ca nu stau atat.De luni ma apuc sa caut ca preturile astea sar in aer de la o zi la alta.
E bine ca am timp sa-l pun pe celalalt la punct.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Danelutza,alooo pretena ce ai? las ca trec toate.si am cateodata pase deastea.Trec mama zau.Respira adans,pleca sa te plimbi singurica si trec toate.
Hai fruntea sus.

alexa si mami,trimit pe m.p. sapt. viitoare cum sa nu.abia astept sa vorbim.

Mergi la inceput

georgi,felicitari.
crismir,i-am transmis colegului.O sa caute ca altfel il spanzur daca nu ma suna.Noi vorbim de 100 de ori pe zi
O zi buna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami
auzi tu, esti tare rau. am primit pe mail o scrisoare de la DC cu ocazia 5 ani DC si printre sobecte si subiectul tau cu aperitivele, dar si mamici casnice . va dati seama ce tari suntem!!! beeeeton!

da mai,sunt vedeta ce mai!

Mergi la inceput