Mamici de iulie - august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
Medeea76 spune:
Angelli, mama mea e in Italia si o sa-l aduca ea, e mai simplu asa, dar poate reusesti sa suni la fabrica la ei (cauta pe site-ul inglesina.it nr. lor de telefon).
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 31+
angelli spune:
Ia uite cine sta ascunsa, Medeea nu dormi?Oare mai sunt insomniaci pe aici? E misto ca ai pe cineva sa ti le aduca, preturile sunt muuult mai mici, eu as comanda un camion daca as putea! Am comandat pe la inceputul sarcinii e drept din State, un DVD de fitness pentru gravide.L-au trimis de trei ori! Adica trei dvd iar la mine a ajuns unul singur.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
arcenciel spune:
Chiar si celebritatile fac copii si mai reusesc sa faca si haz de necaz de neajunsurile sarcinii. www.jenny-mccarthy.com/" target="_blank">Jenny Mc Carthy, Playmate in orele ei de glorie, prezentatoare de televiziune pe Mtv si actrita (Scream 3), povesteste cu umor odiseea celor 40 de saptamani...
Socrela mea mi-a facut cartea ei cadou de Craciun (Belly Laughs: The Naked Truth about Pregnancy and Childbirth ), si ca sa va descretesc fruntile o sa incerc sa va traduc cateva capitole.
Capitolul despre retentia de apa are titlul :
E o pasare ! E un avion !... Nu, e o femeie insarcinata cu adevarat umflata… !
La fiecare examen la medic, puteam sa vad pe fata infirmierei ca am luat iarasi in greutate mai mult decat « ar fi trebuit » sa iau.
Mi s-a spus ca incepeam sa retin apa. La inceput, aveti doar impresia ca aveti stomacul balonat. Si chiar e balonat ! Apoi remarcati ca inelele va strang. Cum pielea care le inconjoara se umfla , decideti sa le scoateti « pentru cateva zile ». Ei bine, puteti sa le spuneti la revedere, dragele mele. Puneti-le intr-un loc sigur, caci, o data scoase, va trebui sa asteptati sa nasteti si chiar mai mult inainte sa le puteti purta din nou. Eu cel putin am asteptat ca bb-ul meu sa faca doi ani. Bineinteles, sa porti mai putine bijuterii nu e o catastrofa. Doar in cazul in care persoane de o anumita varsta (va mai aduceti aminte de dna. cu ruj oranj pe dinti ?) arunca o privire la burtica vostra si la degetul fara verigheta. Le trebuie foarte putin sa isi imagineze cine stie ce. Am avut chef de cateva ori sa le arat degetul mijlociu !
Apoi fundul a incasat. Inainte sa fie invadat de celulita, am observat ca a luat cam zece centrimetrii. Ai fi zis o tava- n-ar fi fost dificil sa puneti pe el aperitivele pentru masa de Craciun. In ciuda tuturor evidentelor, am reusit sa ma auto-sugestionez ca sunt la moda cu fesele rotunde si plinute. Wow! Mama natura stie cu adevarat sa ne ajute sa facem ca strutul, nu-i asa ?
Una din prietenele mele care acumulase 18 kile de burta si fese chiar mi-a zis : « Nu se vede chiar asa ca sunt insarcinata, nu ? » Sigur draga mea, esti asa frumoasa, vazuta din spata.
Apoi, bratele au inceput sa se umfle ! Am remarcat ca manecile puloverelor au inceput sa ma stranga, cu toate ca inainte inotam in ele. Cu toate ca lichidul siu grasimea sunt doua lucruri diferite (retentia da o piele mai tare la atingere decat grasimea, fara textura ca de celulita)nu era frumos la vedere. Am zis adio la tinutele fara maneci.
Si apoi gleznele au suferit revagiile retinerii de lichid. Dupa un anumit timp, oasele de la glezne nici nu se mai vedeau, aveau aerul a doi caltbosi uriasi fara forma.
Dupa,a venit randul picioarelor. De fapt pot sa zic ca se revarsau din pantofi, atat erau de umflate. Uitati un treuc daca ajungeti la stadiul acesta : mizati pe sandale de plaja. Daca e iarna, incaltati-va cu tenisi cu un numar mai mare decat cei pe care ii purtati in mod normal. Va veti simti mai bine si nu veti mai atrage privirea asupra picioarelor voastre prea umflate.
In fine, ultimul organ atins, si nu unul din cele mai putin importante, e capul . Of ! capul unei femei insarcinate ! Ai zice ca fata si capul isi schimba forma. Chiard aca nu mi s-a intamplat, chiar si nasul poate sa se umfle. Intr-o zi, m-am intalnit cu o veche prietena care avea cuvantul « sarcina » scris pe figura si va jur ca mi-a luat ceva timp sa o recunosc.
Nasul i se marise si forma fetei se schimbase. Imi aduc aminte ca m-am gandit : « Ori e sora-sa (o uratenie) ori operatia ei de chirurgie estetica a fost ratat. »
Daca aveti nenorocul sa aveti fata umflata in timpul sarcinii, va sfatuiesc sa purtati un sac pe cap pana la nastere sau sa ramaneti inchise in casa ca sa nu va vada nimeni. Glumesc si nu prea ! Putin conteaza cum vreti sa abordati problema, vreau sa va spun insa sa ramaneti increzatoare : poate ca aveti impresia ca purtati oceanul Pacific pe umeri, dar cel putin, asta inseamna ca, cu cat semanati mai mult cu reclama la anvelope Michelin (www.michelin.com/portail/home/home.jsp?lang=FR" target="_blank">Bibendum ) cu atat va apropiati mai mult de data nasterii.
33+ 
cristina_ana spune:
Arcenciel, super articolul.
Rad ca proasta de una singura, ca n-am somn deloc si sotul sforaie langa mine.
Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
arcenciel spune:
Ma bucur ca ti-aa descretit fruntea, Cristina. De asta am si postat capitolul de mai sus, pentru a va face sa mai uitati din griji si sa vedeti ca putem face haz de necaz chiar si de situatiile cele mai dramatice.
Si fiindc am vazut ca am avut succes, continui cu cateva Sfaturi pentru soti:
Veti gasi in continuare cateva sfaturi pentru companion. E vorba de fapt de o lista sumara de lucruri pe care trebuie sa le aiba in vedere. Sau mai bine zis, sunt cateva ordine! Puteti sa le imprimati si sa le afisati pe frigider. Notati ca i se adreseaza direct ca si cum le-ati fi scris chiar voi. Din punctul meu de vedere, niciuna din noi nu isi poate permite sa nu insiste asupra acestor chestiuni. Dulcea voastra jumatate va sti astfel ce asteptati de la el in timpul acestor luni in care corpul vostru ia proportii. Cine stie, aceste directive il vor ajuta poate sa evite sa trezeasca in voi «nebuna isterica » (de care povesteste intr-un alt capitol).
A tatua direct pe creier:
# Nu fixa niciodata o alta femeie, salivand, si nu fa niciodata complimente asupra felului in care arata. Stiu ca corpul meu va exploda sub ochii tai, dar voi pierde orice consideratie asupra pesoanei mele daca te vad chiorandu-te la alta. As putea chiar sa te ucid…
# Nu incerca sa castigi in timpul unei dispute. E inutil. De fapt, ar fi mai bine sa renunti inca de la inceput. Ne-am simplifica viata asa. Stiu ca in perioada asta actionez cateodata de o maniera nu prea rationala, dar incearca sa iti amintesti ca o fiinta mica mi-a luat in stapanire corpul si nu mai am mintea intreaga. Curaj, ma voi intoarce cateva luni dupa nastere.
.
#Nu fa misto de poftele mele. Cu toata logica ta nu vei reusi niciodata sa ma convingi ca nu am nevoie urgenta de inghetata, de ciocolata sau de paste. Chiar daca e ora 3 noaptea si ca vreau o conserva de sardine, ai face bine sa iti misti frumosul dos si sa te duci sa imi cumperi.
#Respecta intotdeauna nevoia mea urgenta de a merge sa fac pipi cand conduci. E mai simplu sa te opresti cinci minute la o benzinarie decat sa incerci sa cureti scaunele imbracate in piele de la masina.
#Cu exceptia burticii mele, care e normal sa se extinda si sa fie cea mai frumoasa pentru ochii tai, nu atrage niciodata atentia asupra unei alte parti a corpului meu care a luat proportii
. Chiar daca crezi ca e un compliment, nu am nevoie sa aud de la omul pe care il iubesc ca fundul meu e sexi pentru ca e mai rotund.
#Nu ma hartui ca sa facem
cand nu am chef (ma intreb daca am avut chef de cand sunt insarcinata!) Du-te si masturbeaza-te. Chiar ca nu ma intereseaza.
#Nu fa nimic ce ar putea sa trezeasca in mine « nebuna isterica ». Asta inseamna, ca in afara de a-mi face un compliment care poate fi interpretat, nu ma provoc aca vreo observatie mai ciudata.
#Nu ma ignora cand sunt deprimata. Asta poate sa se intample mult mai des decat crezi, dar adu-ti aminte ca tocmai in acele momente am nevoie mai mult decat orice sa ma iei in brate. Nu e un alt umar pe lume pe care as vrea mai mult sa ma sprijin. 
33+
Fotografii
Amabella spune:
Va invit la Capitolul 60
luiza
33+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos