Mamici de iulie - august 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

ba eu am spalat cu ariel inca de la inceput, o vreme n-am folosit balsam si le clateam de 2-3 ori...si apoi le si calcam ca sa le dezinfectez....si acum cred ac voi proceda la fel, cel putin pentru 2-3 luni....aaaa, si hainutele de bebe erau absolut singure in masina, fara nimic de-al nostru

Eliza 29+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eu am spalat cu silan sensitive, dar am pus mai putin. si eu le-am spalat singure. si apoi le-am calcat. chiar azi am facut asta. si tati a fost asa de emotionat cand a vazut cum calc eu rufele lui bebe.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sabana banuiesc ca vrei un sfat
ia si tu un bineron de la avent......scrie pe el ca reduce colicii la bebe
nu stiu cat de adevarat e dar daca tot iei doar unul _ il iei meserias
si eu tot doar un biberon iau si o suzeta....sa fie....just in case
32+

quote:
Originally posted by Sabana

Dar ajutati-ma si pe mine cu biberoanele. Sa am macar unul in casa. Pllllllllssssssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici!
am obosit de atata citit din urma;pt burticutele cu probleme , sa mai stea bebeii la caldurica;
sabana, eu tot de la avent am luat un set de biberoane ca al cristinei si am dat cam 1.200.000 pe el;
in curand intram si noi in luna 8, abia astept sa-mi tin bebita in brate;de ieri sunt in prenatal;
fetelor, am vazut ca va confruntati si voi cu insomnii, de la 4-5 nu mai pot dormmi, mai rau ca nici ziua nu mai pot recupera, deja nu mai stiu pe ce parte sa dorm, ca oricum primesc avertizari serioase indiferent dc sunt pe dreapta, stanga sau pe spate;
pupici tuturor!
anasia 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

adela am inteles de la o mamica, ca cele de la avent ptr colici nu ar fi bune. in sensul ca nici pe departe nu reduc colicii. mai cercetez piata.

anasia tu de unde le-ai luat asa de ieftine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

lucians, detergenti pentru rufele lui bebe sunt asa:
Dermalin- gasesti la farmacii, gama Surecare ( detergent + balsam) si Teo bebe- detergent se gasesc in Careffour, Selgros...din astea.

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna graviduzte, va scriu de la biblioteca ,nu imi vine sa cred ce rapide sunteti!!! Am citit doar prima pagina ,nu am prea mult timp ,sunt curioasa pe care va mai dor picioarele?calcaiele ,si mainile -dimineata si seara de parca sunt baba. Nu mai pot sa merg distante lungi,si ma apuca cheful de facut curatenie ,in 10-20 minute trebuie sa stau pe canapea caci mor de durere.Fetele din luna a 9 ,ce simptope mai aveti? de marti intru si eu pe suta de metrii ,oh well ,va pup dulce .

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, le-am luat cand a fost expobebe, in privinta celor care sunt pt colici, nu stiu ce sa zic, chiar sunt bune la ceva?
fetelor, comnata mea a spalat cu ariel hainele fetitei, separat bineinteles si a fost ok;
anasia 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Si eu tot Avent am luat, si pompa tot de la ei, recipientele de stocare la fel, o sa iau si incalzitorul si sterilizatorul tot Avent. Mi se par cele mai bune, cel putin par de calitate superioara, iar mamicile mai vechi tot asta recomandau.
Intreba cineva despre camasi de noapte. Pentru mine a fost cam greu, pentru ca eu sunt de-aia care dorm cu sosete, pijama si plapuma - VARA!!! -. Mi-am cumparat camasi de noapte (nu purtasem in viata mea) si am luat-o treptat: la inceput am purtat una groasa cu maneci lungi si pantaloni de pijama, apoi am schimbat pantalonii cu unii trei sferturi, apoi am renuntat la pantaloni. Dupa aceea am trecut la una din camasile pentru spital, care e mai subtire si cu maneci scurte. Acum dorm in camasa si cu geamul deschis, dar la sosete tot nu am renuntat, ca ma apuca durerea de ovare (de ani de zile am problema asta). Pentru linistea mea am pus si o pereche de pijamale in bagaj, insa asa de tare m-am obisnuit cu camasa de noapte, de parca tota viata numai asta am purtat.
Am cumparat si eu azi trusa pentru epidurala. Se spune ca un mare procent din femeile care au nascut natural, nu au mai avut nevoie de epidurala, stiind ca pot apela oricand la ea. Asa ca o sa o am in bagaj, poate reusesc fara. Am cumparat-o de la Maternitate din Ploiesti cu 545.000 lei (aceeasi trusa costa la Help Net 1.090.000 lei). E vorba de trusa Perisafe. Braun cica nu mai exista, decat la cine are pe stoc. Nu va spun ca in Ploiesti farmacistele se uitau crucis cand intrebam de trusa...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Medeea cum ai comandat carutul direct din fabrica? Il primesti prin posta sau ti-l aduce cineva? As comanda toate lucrurile pe net dar nu sunt sigura ca ajung...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput