Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (25)
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
georgi, sa-ti traiasca toata familia! sa fiti sanatosi!
alexa
Multumesc la fel Alinutza
Va vine sa credeti ca acum la mine e soare si nu mai bate vantul?Pana cand oare????
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
spre casa .....cand ajung daca nu gasesc ca ati postat ..ati incurcat-o , pun
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
V-am prins pe picior gresit.... pe pag 2
Unde ati umblat azi... ma asteptam sa gasesc 10 pag scrise... pai si surpriza pt mami?... pana la urma sigur ne gaseste la cap 25
georgi75 spune:
Asta ca sa nu scot biciu'
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Lasa ca scot eu biciul
Azi iar am primit flori...de la un baietel scump foc...de 2 ani jumatate ....mi-a adus si ciocolata ...si apoi nu mai vroia sa plece acasa....s-a ofticat ciuma ....
Dany
teodora35 spune:
seara buna la optimiste din cauza scurtei ploi care a fost la mine in casa este o nabuseala de iti vine sa mori si nu alta noroc ca am aerul la dormitoare dar eu il vreau si la sufragerie ca e tare cald.
Georgi doresc din tot sufletul sa o poti convinge pe sora ta sa renunte la ideile cu sinuciderea indiferent ce i s-a intimplat nu cred ca merita sa isi sacrifice viata.orice s-ar fi intimplat viata ti-o da dumnezeu si tot el ti-o ia atunci cind stie el.multa sanatate sorei tale.
Plici plici mult succes cu santierul.
daniela imi place cum gindesti cand venim la tine la nunta?
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Multumesc Alina si Teodora ,de aprecieri...cat mai curand.... dar poate veni si apoi nunta ....stiti cum o va chema"Iris-Georgiana
Dany
georgi75 spune:
Da Teodora.I-am spus lucrurile astea si multe altele.Inainte cu vreo saptamana plangea ca o prietena de-a ei are camcer si va muri.Si spunea ca prietena ei isi doreste fff mult sa traiasca.I-am dat-o exemplu si mi-a dat dreptate.
Io sper ca am reusit sa o aduc la viata din nou.La figurat pentru ca la propriu am facut-o duminica.
A fost un cosmar.Din care am iesit si eu cu greu.
Imi pare rau doar ca a aflat si mama si mi-e greu sa dau okii cu ea, sa o incurajez si pe ea acum.N-am indraznit sa o sun in seara asta.Dar o voi face maine.
Multumesc pt incurajari.
Danezo de ce nu-i pui numele Georgiana Iris?
Auzi, da ce te faci daca e baiat?
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgi ii pun Iris Georgiana pt ca merge mai bine asa cu numele de familie....
Daca e baiat , mai ai dubii?Ghici?
Dany