Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (25)
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
georgi, sa-ti traiasca toata familia! sa fiti sanatosi!
alexa
Multumesc la fel Alinutza

Va vine sa credeti ca acum la mine e soare si nu mai bate vantul?

Pana cand oare????Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
spre casa .....cand ajung daca nu gasesc ca ati postat ..ati incurcat-o , pun 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
V-am prins pe picior gresit.... pe pag 2 ![]()
Unde ati umblat azi... ma asteptam sa gasesc 10 pag scrise... pai si surpriza pt mami?... pana la urma sigur ne gaseste la cap 25 ![]()
georgi75 spune:

Asta ca sa nu scot biciu' ![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Lasa ca scot eu biciul 

Azi iar am primit flori...de la un baietel scump foc...de 2 ani jumatate ....mi-a adus si ciocolata ...si apoi nu mai vroia sa plece acasa....s-a ofticat ciuma ....
Dany
teodora35 spune:
seara buna la optimiste din cauza scurtei ploi care a fost la mine in casa este o nabuseala de iti vine sa mori si nu alta noroc ca am aerul la dormitoare dar eu il vreau si la sufragerie ca e tare cald.
Georgi doresc din tot sufletul sa o poti convinge pe sora ta sa renunte la ideile cu sinuciderea indiferent ce i s-a intimplat nu cred ca merita sa isi sacrifice viata.orice s-ar fi intimplat viata ti-o da dumnezeu si tot el ti-o ia atunci cind stie el.multa sanatate sorei tale.
Plici plici mult succes cu santierul.
daniela imi place cum gindesti cand venim la tine la nunta?![]()
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Multumesc Alina si Teodora ,de aprecieri...cat mai curand.... dar poate veni
si apoi nunta ....stiti cum o va chema"Iris-Georgiana ![]()
Dany
georgi75 spune:
Da Teodora.I-am spus lucrurile astea si multe altele.Inainte cu vreo saptamana plangea ca o prietena de-a ei are camcer si va muri.Si spunea ca prietena ei isi doreste fff mult sa traiasca.I-am dat-o exemplu si mi-a dat dreptate.
Io sper ca am reusit sa o aduc la viata din nou.La figurat pentru ca la propriu am facut-o duminica.
A fost un cosmar.Din care am iesit si eu cu greu.
Imi pare rau doar ca a aflat si mama si mi-e greu sa dau okii cu ea, sa o incurajez si pe ea acum.N-am indraznit sa o sun in seara asta.Dar o voi face maine.
Multumesc pt incurajari.
Danezo de ce nu-i pui numele Georgiana Iris?
Auzi, da ce te faci daca e baiat?![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgi ii pun Iris Georgiana pt ca merge mai bine asa cu numele de familie....
Daca e baiat , mai ai dubii?
Ghici?
Dany