Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pe toate.
moama ce vreme!!! uragan intoata regula, ploaie, grindina, vint. de dimineata era alb pe jos.
georgi, te vad asa dupa cum ne-ai scris ca ti-ai revenit. f bine. sa ne spui si noua cind consideri tu ca e bine ce s-a intimplat:)
dany, hai pup sa-ti treaca supi
adina, merge si in blugi, dar si pupicu obligatoriu la fel. bey , da' ce sefi timpiti! cum mey sa-l trimita in delegatie cind el tre' sa se insoare?!
trendulici, bafta multa, multa! hai ca mai e putin si-mi vine cupilu':))
pup si mai revin

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

buna fetelor...ce mai faceti....am citti si eu pagina 2 ca atata apuc si am vazut ca tot cu biciu sunteti :) zapacitelor.

Pe mine sa ma scuzati o vreme, caci fac de garda la santier, m-au facut cu capu aia de acolo...sunt incredibili.

Am intrat doar sa va pupicesc, trendule pune mana si invata!

la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Da Alina mi-am mai revenit.Asta e viata si te incearca uneori.Cat despre problema mea...pe scurt...sora mea a incercat sa se sinucuda duminica trecuta luand 2 flacoane de extraveral.Fugit la ea, spart usa, dus la spital, spalaturi gastrice, trimis si la psihiatrie si tot asa.Am luat-o la mine saptamana asta.Sper ca acum e bine.Sa nu-i mai treaca prin cap lucruru d'astea.Acum ma intelegi de ce nu am mai avut cef de scris?
Oricum ca ti-ai facut griji pt mine.

Addinelu esti tare haioasa.Lasa ca o rezolvati voi in alta zi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Alina , gata mi-a trecut .....azi sunt in greva ...nu muncesc...stai numai pe ..asa ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

ohh, Dumnezeule!!! georgi, baga-i mintile in cap.ajut-o sa vada partea buna a vietii pe lumea asta.
dany. as sta la taclale, da' am treaba la bucatatrie:)
plici, tot santier scrie pe tine? cind se termina?
fug la treaba

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Am venit si eu repejor sa vad ca ati mai scris

Pliciulinu ... pune pe muncitorii aia... ti-l imprumutam noi... ... hai ca eu de abia astept sa vin la o in noua ta casa...

Addinel ... sunt grozavi sefi lui iubi tau ... hai ca-ti dam si tie cu imprumut...

Gata pauza

la optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Alinutza, nu-i nimik, inteleg...lasa ca maine poimaine nu o sa mai am timp...abia astept.....bebe, mancare ....sef (pretentios ) ....dar dragutz...iar aberez, nu?si ce daca ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

dany, ce-mi place de tine, serios. esti optimista, nu aberezi deloc:)
georgi, o singura sora ai?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Baaaah!Va scrisesem un mesaj luuuung... si cand sa-l trimit, cazu netuuuuu'

Nu Alina mai am inca o sora si un frate.Ea e cea mai mare, io cea mai mica.Ceilalti 2 sunt intre noi.

Danezo nu mai termina ciumafaia la calculator?Sau isi prinse destele in taste ?Salveaza fata, n-o lasa asa...

si revin.Fi-mea nu doarme nici la ora asta

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

georgi, sa-ti traiasca toata familia! sa fiti sanatosi!

alexa

Mergi la inceput