Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (25)
Raspunsuri - Pagina 3
daniela_daneza spune:
Bine , sunt iertate Liana 30 si Arici ...
Pt. restul scot dinou si
Aveti grija ca sunt
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Neatza!
Iar bataie?
La mine bate vantul raaaau....N-am chef de nimic cu vremea asta...
Trendulici bafta maine.
Liano la ora aia????De fapt nush de ce ma mir.Bafta la vanzari.Azi mergi la magazin?Cand mai vorbim si noi?Afaceristoooo....
si revin.
Adinella si Teodora multumesc de cafeluta.Din celelalte nu am servit.Poate mai tarziu.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
fannna2003 spune:
uuuuf ca tare mai ustura biciul...nu mai da bei ca=-s aici
Elena
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
daniela_daneza spune:
Georgi , este ceva in aer , toata lumea e cu fundul in sus .....
Dany
georgi75 spune:
Ete ca io sunt cu el in jos.
Hai sa va zuc un banc:
Cica unu intra intr-o carciuma si vede unu mai mic asa si pricajit intr-un colt cu o bere in fata.I-o ia si i-o bea pe nerasuflate.
Asta mic, saracu' incepe sa planga.
- De ce plangi bah?
- Pai cum sa nu plang frate?Azi dimineata cand m-am intors din delegatie, mi-am gasit nevasta cu unul in pat.Cand m-am dus la slujba, m-au dat aia afara, am ramas si fara servici...M-am dus si m-am asezat pe sina de tren sa ma sinucid, m-a vazut mecanicul si a oprit trenul.Si acu, din ultimii mei bani, imi luai si io o bere, pusai otrava in ea, si vii tu si mi-o bei....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
addinel spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu mai fac cununia civila pe 24 iunie. pupicu pleaca in suedia, situatie de urgenta... c'est la vie! la noi ca la nebuni!
pupici pe botici
georgi75 spune:
Ce-ai fatooooo????Aia de la firma nu stiu ca omu' se insoara???
Doamne fereste...Si tu esti asa calma....
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Adina , vb. lui Georgi , cum de esti asa calma ?
Dany
addinel spune:
aia de la joaba lui stiu de cununia religioasa- 19 august. le putea spune si de asta, dar e mare- mare nevoie de el acolo. oricum ii invita, dar dupa ce depuneam actele, sa stie si ora si toate cele.
oooooffffffff, viataaaaa meaaaaaaaaa