Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Lucia,

eu o tin pe amea, ca testul de urina nu este relevant..
O sa treaca timpul, se mai vindeca ranile, ne mai incurajam una pe alta, si asa ajungem la o noua incercare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mirabela , ce rau imi pare!!! nu pot sa cred ca n-a iesit nici acum! sunt alaturi de tine si te rog, nu-ti pierde speranta! eu sunt sigura ca exista un bebe rezervat si ptr fiecare din noi! important e sa nu renuntam! sper sa-ti revii repede!

Fetelor, eu sunt sigura ca sunt si reusite la Szeged de fiecare data,numai ca sunt f putine fete care scriu pe forum! cele care am fost pe acolo am vazut si am si auzit de reusite, asa ca nu trebuie sa ne pierdem speranta!!!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mirabela, Lucia imi pare atat de rau. Nici nu stiu ce sa va spun, sunt alaturi de voi. Stiu ca e greu acum, dar totusi incercati sa nu va pierdeti speranta.
Lucia si eu ma gandesc la fel ca si Ileana. Ar fi bine sa faci totusi testul de sange. Si eu aveam ceva pete de sange, si totusi l-am facut.

ZoRi, Andicu multumesc de raspunsuri. Nu o sa fac nimic atunci pentru sani, si vad eu, daca va insista, am sa-mi fac atunci o ecografie sau ce zice dr., poate.
Ileana tu te-ai mai gandit, mai vrei sa faci o noua incercare? Andicu iti trimit e-mail.
Fetelor, nu stiu daca mai am timp sa intru si sa scriu maine, asa ca va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

lucia, mirabela imi pare rau . se lasa prea greu convins sa vina la noi. dar pana atunci, vorba mirabelei: trebuie sa nu uitam sa si traim. va doresc sa gasiti putere sa treceti peste necaz cat mai repede.

in ce priveste faptul ca nu avem nici o veste buna de la szeged de cateva luni, eu cred ca faptul ca se dau 20-25% sanse de reusita la un fiv nu e intamplator. alte femei au aceasta sansa in fiecare luna, natural...si nu reusesc de fiecare data nici ele. pentru noi e mai complicat si chiar insuportabil la un moment dat. dar daca trebuie sa trec prin asta ca sa fac un copil (sau doi ) prefer sa merg la szeged unde apreciez profesionalismul si conditiile de igiena. de acolo incolo, ramane ce a pregatit doamne doamne pentru fiecare dintre noi.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Buna fetelor,
Sunt asa de suparata pentru lucia si mirabella11, incat nu-mi vine sa mai scriu nimic si nici nu stiu daca incurajarile mele le-ar ajuta intr-un fel sau altul...Incerc sa ma pun in locul lor, insa durerea este mult prea mare...
Sa dea D-zeu, fetelor, sa nu va pierdeti speranta si credinta si intr-o buna zi minunea se va intampla!!!

Va pup pe toate !!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

...Mirabela, Lucia, va inteleg mai bine decat credeti...
Sa nu ne lasam invinse...poate este lupta vietii noastre, haideti sa nu cedam!
Lucia, ai facut Bhcg?
Poate zici ca sunt nebuna, dar acum vreo 2 ani, era o fata , Anemona, care a sangerat abundent la 4 zile de la Et ( Medsana)..dar testul a fost pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Inca odata vreau sa va multumesc pentru sustinerea voastra.
Pana la urma.... asta este vointa lui D-zeu.Noi nu putem decat sa incercam, el hotaraste pentru fiecare DACA si CAND, cel putin asta este convingerea mea dupa experientele traite.
Azi am vorbit cu dr. Zadori,i-am spus rezultatul, am oprit medicamentatia si probabil ca in 3-4 zile o sa vina si ciclul.Daca nu va trebui sa-l sun sa vedem ce avem de facut.
Eu inchei aceasta lupta aici, va tin pumnii celor ce urmeaza sa incercati, o sa va citesc in continuare si o sa va raspund daca aveti nevoie de informatii.
Lucia, sunt alaturi de tine,.....dar totusi fa testul de sange, e cel mai sigur!!!

Mi-ka, te pup si ai grija de comoara ta!

Andicu, Crinutza, Pussi, Auburn, va pup pe toate

si.....

SA NU UITAM SA TRAIM!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ileana te pup si iti admir curajul si vointa de fier!!
Doamne ajuta!!!

Mirabela 11

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirabela11

Ileana te pup si iti admir curajul si vointa de fier!!
Doamne ajuta!!!

Mirabela 11

Mirabela, din pacate, nu este nici curaj nici vointa de fier.
Este lipsa de alternativa si incapacitate de a parasi aceasta cale si a alege o alta.
Am luciditatea sa recunosc, ca eu nu stiu sa traiesc, sau nu am trait deloc in ultimii 4-5 ani.
Cum am glumit cu o prietena, pot doar si eventual, sa scriu o carte : "Viata intre Fiv-URI"....ar fi o carte de cate pagini vrei tu...si goale/ albe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Mirabela, Lucia imi pare nespus de rau. Nici nu mai am cuvinte. Va inteleg prin ce treceti, e foarte greu, dar haideti sa nu ne pierdem speranta. Sa ne rugam in continuare, sa luptam in continuare sa nu ne lasam invinse. Sunt convinsa ca fiecaruia dintre noi la un moment dat i se va indeplini visul.Sunt alaturi de voi si va rog nu va pierdeti speranta .
Intradevar nu am mai auzit de mult de reusite la Szeged, dar asa cum spune si Andicu precis exista, numai ca fetele respective nu scriu pe forum.
Eu continui sa cred ca toate vom reusi la un moment dat cu voia Lui Dumnezeu.
Va pe toate.
ZoRi

Mergi la inceput