Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Fetelor mai vreau sa adaug ceva.....
Am vazut in unele postari un semn de intrebare legat de reusitele de la Szeged.E adevarat ca din februarie nu a mai fost nici o reusita, dar asta nu ar fi corect sa se reproseze celor de acolo, ei au facut tot ce trebuia.Eu sunt cel mai bun exemplu: la primul FIV in urma stimularii avut doar un embrion, la al doilea am avut 4 embrioni din care 3 divizati foarte bine si apoi transferati.Profesionalismul celor de acolo e de necontestat!!
Sigur ca sunt si reusite, sigur sunt fete care ne citesc , aleg Szeged si nu scriu nimic pe forum.
Ideea e sa nu ezitati in a alege in continuare sa mergeti acolo, cred ca fetele care au facut pana acum FIV sunt in asentimentul meu.
Pana la urma suntem diferite, fiecare cu organismul sau si Dumnezeu are planuri pentru fiecare!!!
Va pup pe toate

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

fetelor imi pare nespus de rau pentru nereusitele voastre care de fapt sunt si ale mele totodata; dar privind de pe margine, cum s-ar spune mesajele voastre eu personal am putut citi printre randuri ca la fiecare dintre voi exista speranta, daca din punct de vedere material va permiteti, sa nu rentuntati niciodata, eu una asa o sa fac desi eu v-am spus ca am un copil;ceea ce eu am simtit atunci cand l-am luat prima data in brate, va doresc tuturor sa simtiti, nimic pe lumea acesta nu se poate compara cu sentimentul pe l-am trait atunci, in acele clipe, pe care eu le numesc unice! eu imi doresc f. mult o fetita si sub nici o forma nu ma gandesc ca nu am sa o am in final! asa ca nu va consumati energia cu ganduri negative, RIDICATI- VA si luptati pentru dorinta voastra pana reusiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Mirabela, si eu sunt de aceeasi parere cu tine! si faptul ca tu, dupa a2a incercare nereusita, continui sa ne indrumi spre Szeged si sa sustii preofesionalismul celor de acolo, imi da mie, personal, o asigurare in plus ca asa este! si eu am ramas cu aceeasi impresie buna si nu tine de optimism faptul ca eu sunt convinsa ca cei de-acolo fac tot posibilul ca sa se termine cu bine, si ca reusita tine f f mult si de organismul fiecareia. Sa stii ca mi-ar parea rau sa renunti de tot sa mai incerci! si tu esti o optimista si o curajoasa si nu te vad acceptand asa usor esecul! sunt alaturi de tine si sper sa te vad reusind in ceea ce ne dorim toate !!
Dariaioana, multumim mult de tot ca ne esti alaturi, ca ne sustii si ma bucur ca si tu esti una dintre lupatatoare! sunt sigura ca o sa-ti vezi si tu visul cu ochii, acela de a avea si o fetita!

Va pe toate si va urez o saptamana frumoasa !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

Ce faceti?
Vad urma de indoiala?
Fiti serioase! Eu am inceput sa frecventez acest subiect pt. ceea ce sunteti si cum sunteti!
Am regasit pe acest subiect, atmosfera de acum 2-3 ani de pe subiectul Fiv, unitatea, ajutorul,optimismul, sustinerea, insuflarea de incredere!
La Fiv, sansele sunt de 20-25 %.
Deci se poate reusi din prina, din a -2a , sau doar din a -4 incercare!Dar se reuseste!
Credeti-ma pe cuvant, stimularea la Szeged, este soft fata de in tara ( pt. mine cunosctut Medsana...am facut 50-54 de menogon!)....
Toate vorbiti frumos de clinica!
Sa nu ne pierdem increderea! Sa nu ne demolam singure speranta!

La un moment dat , cineva din Timisoara spunea ca a intalnit un proaspat tatic de gemene de Szeged! Coincidenta, le cunosc, sunt extraordinare! Vedeti, un caz extem de reusit, dar care nu scrie pe forum...
Haideti sa nu lasam caldura verii sa ne topeasca speranta!

Mi-ka, rugam sustinere prin exemplu!

Mergi la inceput

buna fetelor

Ileana are dreptate, pana acum numai de bine s-a auzit de clinica. Si am mai auzit si eu de reusite pe-acolo asa, din vorba in vorba, fara sa cunosc personal. ZoRi poate sa spuna
Eu am o mica nedumerire : e al 2 lea CM de dupa FIV si am descoperit ca mi s-a lungit perioada de rushi, cam cu 1 zi 1/2. N-am dureri sau alte probleme, doar ca dureaza mai mult si e mai mult cantitativ. Oare ce-o insemna asta?
Mirabela, cand te-ai dus ptr a2a incercare, ce analize te-a pus sa repeti dr Zadori? ca as vrea sa stiu dinainte, sa-mi fac si eu niste socoteli.
pe toate cu drag!

Pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andicu

buna fetelor

Ileana are dreptate, pana acum numai de bine s-a auzit de clinica. Si am mai auzit si eu de reusite pe-acolo asa, din vorba in vorba, fara sa cunosc personal. ZoRi poate sa spuna
Eu am o mica nedumerire : e al 2 lea CM de dupa FIV si am descoperit ca mi s-a lungit perioada de rushi, cam cu 1 zi 1/2. N-am dureri sau alte probleme, doar ca dureaza mai mult si e mai mult cantitativ. Oare ce-o insemna asta?
Mirabela, cand te-ai dus ptr a2a incercare, ce analize te-a pus sa repeti dr Zadori? ca as vrea sa stiu dinainte, sa-mi fac si eu niste socoteli.
pe toate cu drag!

Pozele mele

Servus,
Andicu, tratamentul pt. Fiv, chiar si cu o stimulare soft, mai are efecte 2-3 luni...din aceasta cauza se si recomanda 6 luni intre 2 Fiv-URI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

Andicu, analizele sunt aceleasi , nimic diferit de prima data.Singura diferenta a fost stimularea, care s-a facut cu alte cantitati de hormoni.
Imi pare rau , nu vreau sa transmit scepticism nimanui.Departe de mine de a transmite aspirantelor ceva negativ.
va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirabela11

Ceau fetelor!

Andicu, analizele sunt aceleasi , nimic diferit de prima data.Singura diferenta a fost stimularea, care s-a facut cu alte cantitati de hormoni.
Imi pare rau , nu vreau sa transmit scepticism nimanui.Departe de mine de a transmite aspirantelor ceva negativ.
va pup

Hei, eu oricum sunt datoare tie, dar indraznesc sa-ti cer sa nu spui NU total!

Mergi la inceput

Mirabela, te-a pus sa repeti TOATE analizele ? sau au fost valabile alea de prima data? ca daca asa e, trebuie sa dau iar vreo 10 milioane, si vroiam sa stiu sigur. Merci mult!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

Inca nu mi-a venit CM luna asta dar ma pregatesc de fiv. Am vorbit cu dr. Zadori ieri si cum imi vine CM, daca e pana pe data de 20 iulie, merg la Szeged, la control. Ma mai supara gandul ca daca imi intarzie CM atunci nu-l mai prind pe doctor inainte de concediu si trebuie sa amanam procedura inca o luna ... dar vom vedea.

Am verificat lista cu analizele necesare pentru fiv. Eu am facut analizele hormonale in martie. Credeti ca sunt valabile acum(dupa 4 IA din care unul cu stimulare) sau trebuie sa le fac din nou? Si daca trebuie sa le fac din nou, are importanta daca le fac in perioada in care iau anticonceptionale?

Dar analizele necesare pentru anestezie trebuie sa le am acum cand merg la consult sau doar cand merg prima data la Szeged dupa ce incep tratamentul de stimulare? Voi cum ati facut?

pe toate

Mergi la inceput