Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Fetelor, la mine dr s-a uitat sa vada daca analizele din ianuarie se incadreaza in TERMENUL DE VALABILITATE de 6 LUNI.Cum era foarte aproape termenul, a zis ca cel mai sigur ar fi sa le repet.Asa ca am repetat totul, mai putin HIV si HBS.Bafta!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am trecut doar sa va salut, am fost super ocupata. Sambata plec la Sovata, nu am avut timp nici cazarea sa mi-o rezolv, macar analizele imi sunt gata.

Va pup pe toate

Si capul sus ca vine soarele si pe strada noastra Ne mai da Andicu si ne aduce si Crnuta de la mare!!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

BUNA FETELOR,
AM AJUNS SI EU LA SZEGES,am fost pe data de 30luna trecuta si m-a chemat si pe 12iulie,pentru ca vrea sa ma vada si intre cicluri{asa s-a exprimat}.Pentru inceput incep cu anticonceptionale si apoi cu tratamentul.Ati avut dreptate chiar seamana cu Chivu {la tunsoare},de cand l-am vazut pe coridor mi-am dat seama ca el este doctorul.Credeti ca daca ii cer DR.sa-mi prescrie si tratamentul o sa fie de acord?pentru ca n-am chef sa fac un drum aiurea dupa ce termin cu pastilele numai pentru injectii.Poate par zgarcita dar un drum drum ma costa 400lei cu tot cu traducatoare{fara carte verde pt.ca n-am mers cu masina}.Si inca ceva de fiecare data platesc consultatia si eco?{16500ft} si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am cazare!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.Salutari de la mare....departare!

Pussi, bravo! ma bucur ca ai rezolvat tot cu Sovata si sa fie cu noroc!
Mirabela, merci! deci va trebui sa repet toate analizele, ca se fac 8 luni sau 9...
Daciana80, daca ii spui dr, sigur iti da si trat. Mie asa mi-a dat ca stateam f departe si n-a fost nevoie sa ma puna pe drumuri ptr atata lucru. Succes la inceput de drum si sa dea Dumnezeu sa auzim de reusita la tine!
Auburn, ptr anestezie poti duce analizele in timpul stimularii, cand incepe sa te cheme la echo; important e sa le ai inainte de punctie.
Eu le-am dus cand am inceput stimularea, n-a fost nevoie sa le am de la inceput. Multa bafta! ai idee de ce nu-ti vine CM ? un test ai facut de curand?
Eu va trebui sa sun din nou saptamana viitoare, sa ma programez la sf lui august ptr consultatie.
Va !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

Daca nu ma insel, zilele acestea, ar trebui sa nasca RH!
Toata bafta din lume!

Daciana,
Cu ce ai mers la Szeged de ai platit 4 milioane? Cat ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Pussi ma bucur ca ai rezolvat cu cazarea. Iti doresc un tratament cat mai usor de suportat si cat mai productiv.
Auburn ai reusit sa vorbesti cu colega mea?
Daciana consultatia si eco le platesti doar prima data, restul intra in costul FIV-ului. Eu de ex am platit prima data doar 10000ft, desi mi-a facut si eco, iar a doua oara am platit doar analizele, dar mi-a facut si eco.
Mi-ka ce mai faci ? Dar printesa? Avem nevoie de sustinerea ta.
Nu siu ce se intampla, poate e de vina concendiul dar am impresia ca nr. celor care scriu aici din ce in ce mai mic!
Dar la toamna precis gasca va fi mai mare
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

ileana, stii ceva de Rh? Eu i-am trimis un e-mail, ca vroiam sa stiu ce mai face, dar nu mi-a raspuns.Chiar vreau sa stiu daca e bine, ca de cand a plecat la Roma in concediu nu a mai dat nici un semn de viata.

Pussi, unde te-ai cazat ?

Zori, noi suntem bine,saru'mana de intrebare, de luni am inceput lucrul - dr. meu inca nu stie - si sper sa rezist macar luna asta, iar printesa lu'tata cand ne trage sutulete de zor cateva zile la rand, cand sta cumintica alte cateva zile, de ma apuca disperarea.

Va pupicesc .

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Nu nu stiu nimic recent de ea, dar cand ne mai dadea cate un mesaj, aici pe subiect, a spus ca la inceputul lu' iulie, daca am retinut eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

ILEANA -eu merg cu masina pana in Arad{100lei},apoi iau un microbuz pana la Szeget si ne costa 200lei dus -intors{pt. amndoi}si 30euro i-am dat traducatoarei{ANI NEMES}.De exemplu am plecat la 7.30 din Arad si la 9.30 am ajuns la Szeget{depinde cum se misca vamesii}.Cred ca o sa apelez si de data aceasta la ANI pt. ca daca imi prescrie si tratamentul nu stiu unde-s farmaciile si am inteles tot de la ANI ca difera preturile intre farmacii,dupa aceea incerc sa ma inteleg eu cu engleza pe care o stiu{putina dar poate cu folos}.Apropo tot ANI s-a oferit sa-mi arata si loc de cazare mult mai ieftin{dar mai este pana atunci};eu i-am spus ca stiu de la voi ca o camera costa 40euro,dar mi-a zis ca pot sa aflu si la 50lei o camera,asa ca sunt camere pt. toate buzunarele.

Mergi la inceput