Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Oana, sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetelor, va multumesc la toate pt sfaturi si incurajari. O sa mai cer si parerea dr Marinescu de la Spit Alex Grigorescu. Se pare ca daca fimoza e avansata, nu se poate rezolva decat cu operatie si deci cu anestezie generala. Mi s-a spus totusi ca e o anestezi de scurta durata, nu echivalenta cu cea facuta adultilor. Imi dau seama ca nu am incotro si deci ca trebuie sa duc baiatul la operat...
Crinuta, dr mi-a zis ca e mai bine sa faci circumcizia cand e mai mic, pt ca suporta mai bine efectele post-operatorii....
BDana, din cate zici, voi stati f bine. La Matei inelul e f strans, se decaloteaza cam cat 1/2 dintr-un bob de mazare, am vazut cand mi-a aratat dr. ieri.
Ana Maria, multumesc pt toate informatiile, da-mi te rog pe PM nr de telefon al dr-tei Bratu.... poate reusesc sa-l duc si la ea. Spune-mi te rog, cum sunt conditiile de spitalizare la Budimex? Mi-e teama ca Matei sa nu iasa din spital si cu alte belele (virusi, stafilococi sau mai stiu eu ce). Iti scriu si pe PM in caz ca nu citesti pe forum.
Witchie, felicitari pt primul canin! Nu vreau sa-mi imaginezi cum o sa fie cand ii va creste si lui Matei....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, BAFTA cu Matei! Doamne ajuta sa se refaca rpd si usor! stai linistita, ei sunt f puternici!

Pupici de la Codrin pt Mateiut

in rest noi suntem bine, ne-au trecut mucii si e ok. am fost in parc si am venit la fix cat sa nu ne prinda ploaia pe drum.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Buna dimineata mamici!Nu s-a trezit nimeni pe aici??Nu-si bea nimeni cafeaua on line?

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu sunt pe aici la cafea...
Am scris un mesaj mai lung, dar s-a pierdut, iar acum chiar n-am chef sa il rescriu.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, si eu am pierdut mesajul, sint
oana draga, LMA si tot ce-ti doresti sa se implineasca !
in rezumat: gabitza nu e fericit de mutare, nu isi gaseste locul, nu se mai joaca cu jucariile, se tine mereu de fusta mea si vrea in brate. il dor gingiile, i-au mai iesit ceva dintuci, citeva nopti a urlat in somn, intr-o noapte a reusit sa escaladeze patutul si a cazut, drept urmare a vomat incontinuu pentru urmatoarele 24 de ore, va dati seama ca am fost disperata, eu am gresit pt ca nu i-am ridicat grilajul.
incerc sa pun citeva poze facute in primele zile dupa mutare, acum avem tablouri pe pereti si casa parca arata putin mai bine.
va pupacesc dulce

Mergi la inceput

Deja a devenit o normalitate sa gasesc subiectul nostru pe pagina a 2-a. Off, nu-mi place deloc asta.

Una peste alta, cine merge la mare in Ro?
Eu nu sunt decisa daca mergem in Ro sau in Grecia sau Turcia.
Daca mergem in Ro ma intereseaza vile, cu preturi acceptabile, ca ce am vazut pe net, hoteluri de 2 stele cu preturi exorbitante, sa fim seriosi...

Patricia, ce face Rebecca? Tu cand iti iei concediu?

Catiflo, si la noi a inceput Super Nanny seria noua si e in fiecare luni la 10 seara. Abia astept, mai ales ca saptamana trecuta am pierdut prima emisiune, asa ca azi sper sa vad.
Oricum, dintre toate emisiunile cu Super Nanny ( nemti, britanici, americani, francezi, romani) cel mai mult imi place cea din Germania.
Nemtoaica e super tare iar metoda ei e cea mai faina.

Rayan a devenit mai ascultator, de fapt mult mai ascultator, exceptand laptopul si mancatul de pe jos. Ieri ne-a scos o litera din tastatura laptopului nostru, pe cand acum cateva zile a facut acelasi lucru cu laptopul unui coleg de-al sotului.....
L-am certat ieri, pentru ca stia, i-am spus de N ori ca nu are voie sa atinga laptopul.
In schimb, cand iesim undeva, e foarte cuminte. Inainte fugea peste tot, eu nu aveam timp sa stau jos, insa acum sta la mine in brate si merge doar tinandu-se de mana mea.
Chiar si acasa, cand ridic tonul si spun" inchide geamul" sau mai stiu eu ce, asculta imediat si face, ceea ce reprezinta un pas urias.
Cand fac pe suparata, vine si ma pupa si isi pune capul pe mine. Cum sa tin suparare cu asa o minune mica?
A inceput sa vorbeasca toata ziua, atat pe limba lui cat si pe a noastra. E atat de dulce cum se cearta el la telefon, sau cum ii raspunde sotului si ridica mainile intrebator.., imi vine sa il mananc si el stie bine ca sunt topita dupa el...

Am facut poze cu telefonul cand " dadea" cu aspiratorul, dar nu cred ca pot transfera pozele in pc. Ori a stricat el ceva la cablu, ori nu stiu, dar nu mai mergea data trecuta.
Voi face poze cu camera, macar la aia am programul instalat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, eu imi iau toata luna august concediu, si vom pleca la mare o saptamina la icneputul lui august.
am gasit o vila de 3 stele in Mamaia sat (intre Mamaia si Navodari, tot confortul, am platit pe 7 nopti cazare 8 milioane. Acceptabil, fata de cit costa la hotel. Cu mincarea ne descurcam noi. (la plaja.ro gasesti multe variante).

Multumesc frumos, Rebecca este mult mai bine, nu am scos-o deloc afara, dar nici vremea nu a fost tocmai buna. Sub tratament tot mi-a mai facut ziele astea 38-38,5, dar a acceptat mincarea, e vioaie...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bine v-am regasit! Am ajuns si noi aseara acasa, cu parere de rau, ca tare frumos era la munte!

In primul rand le doresc sanatate puilor bolnaviori, am citit ca sunt cam multi pitici raciti.
Si in al doilea rand, LMA Oana Cretu, sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

Noi ne-am descurcat de minune la munte, atat cu somnul cat si cu mancarea, Vlad s-a comportat f. frumos, exceptand crizele de isterie care sunt f. dese(aruncat pe burta, urlete si tot tacamul...). Ma temeam cel mai tare de somn, pt. ca el adoarme intotdeauna singur, la el in camera, dar ne-am adaptat: la pranz, dupa ce mancam(afara, daca era cald) adormea in carut, putin leganat, apoi il duceam in pat. Iar seara il puneam in patut si eu stateam in pat, langa el, fara sa zic nimic, pana adormea. Gazda ne-a facut rost si de un patut de bb, a fost ideal. Noi am platit 9 mil, 3 mese pe zi si cazare pt. 6 zile, pt. Vlad nu am platit nimic. Iar mancarea era super buna si multa...aerobicul meu s-a dus de rapa, am facut iar burtica . va pun si poze, dar mai tarziu, ca inca am treaba cu desfacutul bagajelor, curat si mancare...o iau iar de la capat! Ideea e ca ne-am odihnit si ne-am relaxat!
Va pup si va mai povestesc mai tarziu!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Patricia, unde ai gasit vila? Ma intereseaza si pe mine. 8 milioane de persoana sau cum?
Spune-mi unde sa caut.
La noi august iese din discutie, deoarece colegul sotului pleaca atunci in vacanta, deci putem doar in iulie.

Sper sa ii treaca febra cat mai repede.
Pupici de la noi pentru Rebecca.

Oana, o sa inceteze cu isteriile astea la un moment dat. Pana atunci iti doresc rabdare.
Rayan nu se arunca pe jos, insa arunca cu obiecte( daca le are in mana, altfel nu) pe jos si plange tare, chiar si tipa.
In ultima vreme nu a mai facut din astea in public, dar asta nu inseamna ca nu se pot repeta.

Unde ati fost la munte?> Unde ati stat? Ce ai facut cu mancarea? Sper ca nu te-ai apucat tu sa gatesti acolo...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput