Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Anda felicitari pentru canin,sper ca sunt printre ultimi care mai dor si ne mai sacaie.Am vazut ca la masele nu este chiar asa de rau.
Liviana neaaparat mai consulta unu-doi doctori si vezi ce parere au.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona, sanatate lui Vladutz! Cum se mai simte?

Liviana, Simona, Ixxi, BDana, va multumesc

Bianca, a simtit gustul si placerea mersului si ne cam cocoseaza pe toti. Ne ia pe rand! nu pe toti odata.
Acum folosesc si hamul sa am un control mai usor asupra ei. Dar, in schimb, suntem campioane la cazaturi...La cat de atenta am fost pana acum, de cand a inceput sa mearga, parca sunt in cap. Nu stiu ce D-zeu am! Astazi am incasat 3 bucati, ieri una ...

La capitolul mucisori , suntem din ce in ce mai bine. Cred ca vom scapa de ei, nu de alta dar le-am majorat foarte mult chiria si , pare ca se lipsesc de noi

GabiI, iti tin pumnii! Ai sa vezi ca o treaca mai usor decat te astepti!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Aoleu, Liviana imi pare rau ptr tine si mai ales ptr Matei ca trebuie sa treceti prin asa o incercare. Ca sa nu mai zic ca ma si sperii, intr-un fel, ptr ca nici la noi nu s-a facut decalotare totala, mai e cam 1/3 de "iesit", dar am vazut ca face pipi normal si il pot spala pe aolo si am zis ca nu sunt pb. Plus ca, la oricare pediatru am intalnit, am si scos putulica la interval sa o vada si toti ne-au zis ca e bine cat e. Acum, nu stiu ce sa mai zic...Sper sa fie bine si Mateiutu sa nu sufere nici acum si nici mai tarziu.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multumesc Dana, Kris, Anda!

Am primit cadou o angina, de m-a sculat in picioare la 7 dim si m-a facut sa adorm la 2 azi noapte, un somn ca iepurii. Ma doare gatul de nu pot inghiti nici saliva, nici sa vb, abia respir...Si ametelile de rigoare.

Felicitari balerina pt caninul nr 1? Te-a durut, ai plans?

Crinuta, incearca sa nu te mai superi asa tare, sti, eu mi-am impus sa uit toate problemele. Pana si de proces am uitat, nu ma gandesc la el deloc. Bine, ca am inceput sa reintram un pic in normal cu datoriile, cu situatia financiara si mi-a ridicat moralul. Dar sunt alte probleme destul de grave legat de situatia noastra aici, dar mi-am impus un mare "GATA" demoralizarii mele. Si reusesc, facand niste lucruri care imi plac, incerc sa vad mereu partea placuta a situatiei nasoale, sa accept soarta care mi-a fost scrisa. Uite, am ajuns ieri sa zic ca "mamaaaa, am 26 ani...". Si trec anii si ce rezolv daca imi plang singura de mila si "las armele jos", in loc sa lupt pt a ne scoate din situatie?! NIMIC! Ca sa ajung pe patul mortii si sa imi plang o ultima oara de mila ca nu am fost in stare sa imi fac viata mai frumoasa, ci mereu am stat inchisa plangand. Te pup, curaj!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana, acum am vazut ca ai scris despre fimoza puiului tau. Victor a fost decalotat sub anestezie in timpul operatiei de hernie, ca sa nu suporte pe viu chestia asta, si tot facandu-i anestezie doctorita lui a preferat asa. Chirurgul lui Victor e tot la Budimex se numeste Niculina Bratu si se pare ca e cea mai buna de acolo (poti sa mai cauti si pe forum despre ea). A fost mana dreapta a lui Pesamosca si se pare ca are un talent special pentru chirurgie, desi e femeie. Iar cel mai important lucru e ca nu face operatii decat daca e absolut necesar. Pe noi ne-a amanat cu operatia de hernie de la 6 saptamani pana la 1 an si 4 luni in timp ce un chirurg mare profesor de la Gr. Alex vroia sa-l opereze la 6 saptamani.

Daca vrei iti dau numarul ei de mobil si o poti suna si iti va spune cand sa vii cu Matei sa-l vada. Ea nu consulta decat la spital, e sefa de sectie de la chirurgie etajul 2. Daca vrei sa stii mai multe sau daca vrei sa ma suni da-mi PM.

Iar apropo de reactia post-decalotare singura chestia a fost ca dupa ce a trecut anestezia a avut niste usturimi la urinare dar facea pipi fara probleme nu se abtinea. In prima zi chiar plangea putin cand facea pipi iar a doua zi tropaia si striga cand isi dadea drumul la pisu, fara sa mai planga. Iar acum e foarte bine, il pot desface cu usurinta si il spal in fiecare seara.

oricum ca interventie chirurgicala e cea mai simpla asta de fimoza.. Stiu insa ca te sperie ideea de anestezie , am trecut si eu prin asta dar vazand cu cata grija lucreaza anestezita mi-am dat seama ca riscurile sunt zero.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Oana La multi ani!!!

Mergi la inceput

Liviana acum am vazut ca tipu' e chirurg ortoped, asa ca sigur iti recomand sa te duci la Bratu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci Ana Maria! Cum mai e Victoras?

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am uitat sa va spun ca ieri ne-am dat in masinute toti 3, iar la Mall cand l-am pus pe rayan in masinuta mica ( alta), i-a placut,nu i-a mai fost frica ca de obicei.
Si ne-am dat si cu trenuletul. Ce frumops a fost.
Cand sa asteptam la coada sa ne tundem ( adica pe Rayan), la frizer special pt copii, a intervenit faza cu spitalul.
M-a deranjat faptul ca un asistent masculin l-a sunat pe director sa ii spuna ca sotul nu raspunde ( nu a raspuns imediat la telefon, ci dupa 15 minute a sunat el), numai asa sa faca rau.
Culmea era ca nu era nicio urgenta, medicul de urgenta doar vroia sa ii comunice sotului ce a facut si cand a aflat ca asistentul ala l-a sunat pe director ( cu ce drept, in ce calitate)a urlat la ala. Ce ma bucur, eu una ii dadeam una de nu se vedea.
Asta mi-a amintit ca toata viata tatal meu a avut oameni care l-au " sapat" pana a facut comotie cerebrala si atac de inima si a murit.
Doamne ce oameni rai pe planeta asta.....

Amaya, ieri am mancat toti 3 mancare mexicana. O minunatie.....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana daca te referi la sanatate, Victoras e foarte bine,i-au trecut mucisorii de vreo 3 saptamani si e ok. Iar dupa operatie chiar nu a avut nici o reactie asa ca e foarte bine. Chiar am fost la controlul de o luna de la operatie si doctorita a zis ca s-a refacut perfect.

in rest, ce sa-ti spun e tare nazdravan. Miercuri dupa ce am fost la spital la control intrucat era vreme rea, ne-am oprit la CityMall si ne-am dus la locul de joaca. Acolo au si un spatiu pentru copii de 1-3 ani. S-a jucat acolo putin si apoi a trecut la locul pentru copii mai mari, care consta intr-un labirint din acela in trepte. S-a urcat in el s-a dovedit a fi mare temerar insa a si cazut de 3 ori. Nu va spun ca mamicile ma intrebau daca are peste 2 ani (mare realizare pentru noi care acum un an paream mai mici cu vreo 3 luni si tare ma mai suparau comentariile din parc), li se parea ca se misca foarte bine. cazaturile au fost cam de la un metru, la doua dintre ele nici macar nu a scancit dar la a treia de la ceva mai mare inaltime a plans si cu forta l-am luat de acolo si mi-am propus sa nu-l mai duc acolo decat peste un an. E adevarat ca se misca foarte bine numai ca e si tare imprudent si am hotarat sa imi protejez nervii capului.

Amn vazut ca tu ai implinit 26 de ani si mai mult decat la multi ani vreau sa-ti urez sa te bucuri de varsta asta frumoasa si mai ales a ai asa o realizare atat de devreme. Mai poveste si tu de Seb...

Multa sanatate!!

Mergi la inceput