Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 10
ixxi spune:
bubu super frumoase pozele......cred ca a fost f frumos.....ce nu as da sa plecam si noi undeva....
catiflo cu siguranta ca trebuie sa/i dai timp pt acomodare, am citit in dr spock ca dupa varsta de 1 an se instaleaza teama de a fi parasisti, teama de necunoscut...
patricia e bine ca rebe stie de rusine, a mea cand o cert vorbeste si ea, ori parca imi explica sau se cearta cu mine.....
de Inaltare mama a dus/o la biserica si i/a aratat cum sa se inchine, aseara cand am iesit eu cu ea la plimbare cand am trecut pe langa o biserica ea s/a intors spre mine si mi/a arata cu manuta in sus si in jos ca se inchina....
ne inscriem si noi pe lista celor care au mancat cartofi prajiti cu usturoi...le spune "catoshi", iar cand pleaca afara spune ca merge "a pac".
ieri tati a plecat iar in delegatie, iar aseara crisu era agitata cum auzea o alarma ca la masina noastra sarea si zicea "tati?". se pare ca a inceput tot mai mult sa fie constienta cand lipseste.
Liviana nu e vorba ca nu/mi place la serviciu, ci nu/mi place faptul ca nu am nimic de facut. eu ar trebuie sa lucrez la un departament de taxe, mai sunt 2 fete care fac asta, dar una e in concediu, iar cealalta lucreaza si ca secretara si are mult de facut, asa ca nu are timp sa/mi arate. BUUUn o saptamana nu am facut nimic, cica sa cunosc lumea, bla, bla, bla.....iar acum mi/a aratat baza de date si datele care trebuiesc introduse....m/am lamurit....as putea sa fac treaba, dar nuuuuu trebuie sa mai stau o saptamana sa contemplu aceasta minunata baza de date.....
poate sunt eu prea iute, poate prea dornica de treaba, poate ei prea inceti.....cert e ca toate s/au adunat acum....si simt ca ma agit sa ies din stare asta si nu pot iesi.....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, te inteleg, incearca sa mai ai rabdare, sa te acomodezi cu colegii si poate va fi mai placut. Mai ales ca esti proaspat intoarsa de la datoria de mamica...a mai trecut putin starea aia de inima frinta??
Si eu i-am dat ocazional cartofi prajiti sau sa guste din diverse de ale noastre. Aseara i-am dat chiar o bucatica de muschi de porc, ca prea se uita in gura mea;
cit despre Rebecca, voi vedea pe viitor daca e de bine sau nu faza cu rusinea. Daca va avea bun simt, va fi ok, dar fara sa fie bleguta. Nu da semne ca ar fi bleguta, din contra, si in cazul asta imi place caracterul ei. Aseara "plingea" intinsa pe parchet.i-am zis o data sa se scoale de acolo si nu a vrut. am luat=o cu forta si am certat-o si i-am dat o palmuta peste fund si am pus-o in alta parte. a bazait putin, dupa care si-a pus minutele la ochi si se uita la mine printre degete sa vada ce fac. sincer, imi venea sa mor de ris dar m-am abtinut, caci nu face bine; am lasat-o putin dupa care i-am intins mina si i-am zis 'hai sa ne impacam". a venit si s-a lipit de mine...of, in momentele alea imi venea sa o maninc si sa pling...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Ixii si eu vreau sa te incurajez cu serviciul, poate ar trebui sa ai multa rabdare. Eu m-am intors la acelasi job dupa 1 an si jumatate de absenta si pot sa-ti spun ca am avut probleme de reacomodare, desi nuse schimbase mare lucru. Daca ar fi sa incep un job nou ar fi sigur mult mai greu...
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
V. Erica spune:
Bubu, am luat si noi o gura de aer. Sunteti frumosi! Unde ati fost?
Liviana, si eu zic sa mai ceri o parere. Bafta!
Fetelor, noi asteptam sa iasa odata caninii astia, ca ne-am saturat. Si, in asteptarea lor, urlaaaaaam... noaptea nu dormim. Am intrebat medicul stomatolog si mi-a spus ca poate sa dureze saptamani intregi pana "sparg" si ies. Asa ca tb. sa avem o rabdare...
Azi am dat o raita prin Titan sa caut pantofiori si palariuta de gala, bleu pt. Ruxi si pantofi+curea+cravata pt Eric. Pt Eric am gasit, dar pt Ruxi nu (mergem la o nunta sambata). I-am luat in schimb o rochita draguta de zi. Unde sa mai caut?
Am stat un pic si-n parcul IOR...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Va multumesc pt. aprecierile referitoare la poze!
Liviana, crema de protectie trebuie sa fie cu factor mare, 30-40 chiar 50 si sa fie speciala pt. copii. De la Nivea cred ca o sa iau eu, am auzit ca si de la Elmiplant ar fi buna si nu asa scumpa. Neaparat sa folosesti crema! Eu am vrut sa iau si pt. munte, dar am uitat.
Ixxi, sigur te vei acomoda, e mai greu la inceput. Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand ma intorc la servici...si nu mai e mult, acum zboara timpul!
Catiflo, f. frumoasa casa! Cu dormitoarele nu ai poze? Aveti si gradina?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Ixxi, iti doresc sa treaca repede perioada asta, probabil s-au adunat mai multe, incearca sa fii tare si sa analizezi cu calm unde e "buba". Dumnezeu sa-ti ajute! (Si al meu este interiorizat, insa are o mie de alte calitati. Poate redescoperiti incet-incet "vraja".)
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, nu stiu ce anume fel de rochita cauti, dar este un magazin pe Mosilor "Carnaval" care are tot felul de costumatii si rokite de ocazie, bal, etc, cel putin ce am putut vedea eu din vitrina..daca vrei ceva in stilul asta.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
catiflo spune:
patricia, as fi vrut sa spun ca in melbourne nu prea sint paianjeni, oricum e una din zonele mai "curatele" referitor la capitolul serpi si paianjeni, dar am gasit 2 imensi (cit palma), unul in casa si unul in cutia postala.
ixxi, e posibil sa-i fi dat lumea lui peste cap cu totul, si la gradinita a schimbat grupa, e foarte obosit si iritat. plinge cind ma duc dupa el la gradi si imi sare in brate, daca il pun jos e scandal monstruos. azi la gradi educatoarea mi-a spus ca a observat ca devine f plingacios dupa ce pleaca gemenele (2 fetite mai mari cu o luna), cred ca e indragostit - de amindoua . cit despre serviciu, take it easy, e bun ca plateste facturile
bubu, avem si un pic de gradina cu lamii, trandafiri si zmeura, am sa fac poze in weekend pe lumina si am sa mai pun.
va pup, pe miine
BDana spune:
Mai este vre-o mamica inconstienta ca mine care da carne de pui copilului sau sunt singura? Dar eu cred ca s-a saturat saracul numai de carnea de vita si peste din cand in cand...
Catiflo, felicitari ptr casa. Este f. f. frumoasa.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
kris spune:
Liviana , nu ai pentru ce! Ma bucur ca nu ai luat o decizie pripita. Succes la dr. Bratu!
Patri, Liviana, crema de protectie de la vichi e cea mai buna. Luati factotul de protectie cel mai mare, parca 75 pt copii. Eu am luat ,anul trecut, de la niveea, si e bunicica , factor 30.
Catiflo, superba casa ai! Sa va bucurati de ea si sa va iubiti mult. Asteptam poze mai multe.
BDana, si eu ii dau carne de pui in continuare. Sapt asta avem in meniu numai vita: ciorbita, mazare si sos de vita cu marar. Un deliciu!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00