40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

eu iau o pauza de la curatenie: sper ca ti-ai pus bluza si fusta on hold sa le iei miine. am uitat sa va spun fetele ca am vazut "Moartea d-lui Lazarescu". A venit si la noi la tara la "cinemateca" cum ar veni nu la sala de cinema normala. Sala plina de americani mai in virsta si studenti doctoranzi romani (astia rideau la traducerile injuraturilor). La sfrisit americanii se cruceau; ziceau ca asemenea tratament pt. bolnavi ei nu au vazut...Mie blocul cu casa scarii vopsita in verde mi-a amintit vremurile cind stateam pe soseaua Oltenitei intr-un bloc unde aveam ca peisaj de la balcon un maidan plin de gunoaie iar vecinul de desupra isi batea nevasta saptaminal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

e
Mie blocul cu casa scarii vopsita in verde mi-a amintit vremurile cind stateam pe soseaua Oltenitei intr-un bloc unde aveam ca peisaj de la balcon un maidan plin de gunoaie iar vecinul de desupra isi batea nevasta saptaminal.

Unele lucruri nu se schimba niciodata. Scara mea e vopsita in albastru. Si vecinu' de deasupra nu bate ca n-are pe cine. E divortat ca si mine si-mi face ochi dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Intru scurt, ca e tarziu si merg la nani.
Kuki,

quote:
E divortat ca si mine si-mi face ochi dulci

Mmmm, devine interesant!!!!!.

Va pup pe toate si sa aveti o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna seara, la miezul noptii.
Hai c-am ras cu ce-ati scris da' n-am timp sa raspund ca tocmai a intrat sotul in casa si de la usa striga sa eliberez locul la calculator ca are de lucru... si de la firma vine, sa stiti
Nu mai stiu cine-a zis de Boom da' am ras cu pofta, mai, mi-as dori sa merg si eu la un boom din asta
Kuki, ei lasa, eu am muncit toata ziua la o rochie de in in dungi, abia asteptam s-o termin si cand a fost gata si am imbracat-o POCNEA, asa niste nervi am, mai bine-mi faceam sort de bucatarie din materialul ala
Adrienne, ce animalute mai invarte baiatul tau?
Na, zice sotu' sa va spun noapte buna, ce ma-nerveaza.
Noapte buna!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

salutare si de la mine.
eu ca de obicei in weekend fac teste, corectez teme...asa ca sunt pe computador cu destul pe F5, ca sa vad ce mai scrieti. Dar ca de obicei in weekend voi scrieti putin, asa ca nu am cu cine ma conversa.
Adrienne, multumim de aprecieri, si eu o vad frumusica pe fiica-mea, dar sti tu povestea cu cioara. Cand era mica, sotul ii spunea ciorica mica.
Craciunita multumim si tie de aprecieri. Nu, nu este singura nepoata, e chiar a sasea, dar toti ceilalti sunt deja mari, adica 17-20 de ani, si unul singur de 11. Asa ca e rasfatata in grup masiv, si de bunici, de unchi(unul, adica frateke cek mare al meu, este "tata") si matuse (care toate sunt "mama") si si de verisori. Pai nepoata mea are ratie de bani zilnica, nu mare, dar are. Si si-i strange sa-si cumpera cate cave (are 18 ani), si mama de cate ori o renuntat sa-si ea ceva ca sa-i cumpere fasnetei mele, desi nu duce lipsa de nimic, dar o iubeste tare mult. Sunt convinsa ca va fi jale cand o voi lua, dar nici eu nu mai pot fara ea.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Iulia, deci pana la urma a ramas bugetul intact.
Uff si pe mine ma enerveaza bancomatele din Romania, numai belele mi-au facut. A trebuit chiar sa dau telefon in state, caci imi blocasera contul de atatea tranzatii esuate din cauza de bancomate proaste.
hehehe, kuki, cum mai e cu vecinul?
Iuliana, bine ai revenit pe plaiurile natale. Si cand decolezi spre Franta? Scuze ptr ca nu am avut ieri timp de chat, dar iar buchisesc la calculatorul asta.
Apropo Adrienne,sau cine mai e de profesie, cum salvez datele de pe un hard...pe care nu-l mai vede, habar nu am din ce motive. Rectific, imi spune ca e neformatat, dar el are o multime de informatii pe care nu as vrea sa le pierd.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

polux, sunt multe de facut:
1. poate s-a stricat fizic si atunci trebuie dus la reparat si recuperat datele; daca s-a stricat motorul e complicat si costisitor, trebuie chiar sa-ti merite datele de pe el, aici costa intre 30-300$ reparatia.
2. daca nu e motorul trebuie facute teste, pus pe alt calculator si tot asa, pana se vede si pana descoperi unde e buba.

Buna-dimineata, fac eu azi cafeaua.
Imediat plecam la Braila, ca sotul a lucrat toata noaptea.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumesc de cafea, mi-ai luat-o inainte...
Mai dau si eu una, calda aburinda, daca cumva a Craciunitzei vi se pare ca s-a racit (sic!!!)

Cu calculatorul tau, Polux, l-am intrebat pe al meu si a zis, scarpinindu-se in barba... "hmmm!!!!! e grav..."

Drum bun la Braila, Craciunitza!
Si o duminica frumoasa tuturor (la noi ploua si e furtuna pe mare. Tunete si fulgere ca la balamuc, + vant. N-as vrea sa fiu intr-un vapor : )

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

1. Bugetul a ramas intact ieri. Azi o parte din el l-am lasat in piata pe fructe si legume.
2. Vecinu' e ...hai sa nu fiu rea si sa zic doar ca nu-mi place mie.
Dar el insista, ca doar daca sunt divortata se presupune ca sunt si dispusa si disponibila si disperata. Ha !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Kuki, lasa un pic de buget intr-o farmacie pe un laxativ puternic si invita vecinul la o cafea cu laxativ!
polux, daca ai noroc, s-a stricat doar partitia de boot, si-atunci poti sa-l pui ca al doilea disc (slave) pe un computer care are deja hard disk cu sistem de operare. (Sper ca inca are sens ce zic si ca placile de baza inca au sloturi pentru mai multe harduri - ca n-am mai facut operatiunea asta de pe vremea cind computerele second hand costau peste 1000). Si daca merge, atunci o sa-l vezi ca pe un disc oarecare, cu datele de pe el, si cu ceva zone chioare (necitibile). Dar dca nu tre sa bootezi de pe el, nu conteaza ca nu se poate citi zona de boot. Cred ca asta zice craciunita in nr. 2. Daca nu, atunci restul ce-au zis fetele. Succese.

Eu am ajuns la faza in care beau cafea ca sa-mi vina somnul, ca nu prea mi se nimeresc multe nopti cu somn neintrerupt. Azi noapte, la 5 nu-si gasea infantu sucul (vrea sa se lase de baut peste noapte, asa ca dupa ce bea din el si-l pune in fata usii - plus altele - vrea sa se lase de dormit in pat, asa ca-si construieste fort din plapuma si perne pe jos si daca nu-i multumit isi mai ia si haine din dulap.. ). La 6 voia catzeluky afara. Iar la 7 s-a trezit infantu de tot si i s-a parut plicticos sa mearga de unul singur in sufragerie.. . Asa ca acu ma misc ca-n smintina si astept sa-si faca vreun efect de vreun fel cafeaua...

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput