O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Bey Albi uite ca a dat caldura, ce bucurie pe noi. sper ca de acum inainte sa scapam de hainele groase.
Miro tin pumnii pe maine. si nasa lui bebe merge sapt. viitoare, caci pe urma Cioata lipseste o luna.
Vezi sa te interesezi la el, ca, cica are ceva cursuri de gymnastica in apa pt. si intreaba si de cursurile de inot pt. bebei, plizzzzz. ca am auzit ca are si din astea, ia un nr. de tel. ceva ca vreau sa merg cu bebe. mersi.
Ce sa va mai zic de noi: gingiile inflamate, se vede un dintuc, suntem ciumintei si nu avem febra.
eu sunt tot cu drumuri la , din cauza ceaiului, dar se vad rezultatele.
Am comandat ieri verighetele, in 24 iunie ne ajung.
Am pus poze noi la semnatura si cam atat.
va si abea astept sa ne vedem, cand o fi asta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Giova spune:
Azi dupa 21 zile, am citit contorul de curent si am consumat 103 kw. deci ceva nu e in ordine, mai ales ca am fost plecati in Alba 4 zile. maine merg la electrica sa vedem ce e de facut.nu am de gand ca dupa 2 luni sa mai platesc 2 mil.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ingerash spune:
ceau gagicile, am revenit si eu in peisaj , da' is toata bucati , ma doare gatul, capul si am o febra musculara groaznica. Nu-i nimic, merita , a fost superb banchetul, minunat, extraordinar, etc, etc, etc
Acum vreau sa pun niste poze (vedeti ca albumul meu e privat )
Miro, bafta sa afli sexul lui bb ca ma tine in suspans . Excursia de final am facut-o la Straja (Straja forever, stii tu...)
Angy, ce super!!! si eu vreau o excursie
Scuze ca nu va mai nominalizez pe toate, cred ca o sa iau o pauza de forum dupa ce pun pozele, o sa mai intru da' rar sa va dau noutati, trebe sa ma pun serios pe invatat ca in 2 saptamani incep bacul.Acum pun pozele.
Va pup si sper sa revin cat mai curand
Mirona spune:
Gio ia trage un ochi www.agenda.ro/2006/23-06/index.html" target="_blank">aici al 5-lea articol se numeste Gimnastica acvatica pentru nou-nascuti . Strada cu pricina e fff aproape de statia Cluj - asta asa sa-ti faci o idee.
Daca mai ai nevoie de alte detalii scrie maine pana in ora 16 si te rezolva baba. la 18.30 am programare la Cioata, la intoarcere scriu ce am aflat.
Ti-am vazut minunea ... un filmuletz l-am si comentat nitel.
ingerasha cam devreme ati facut voi excursia de final ... dar avand in vedere locatia ... numai iarna se putea face. Si DA!!!! STRAJA FOREVER!!!
Bafta la bac ... noi aici suntem si te asteptam inapoi.
Simina mai poti? hai si pove cum fu la tzara? ati luat si bici cu voi? O pus-o socru-tau la punct? Ce mai face flacaul? Tot calare?
mai fetelor, al meu s-a consolat cu gandul ca samburelul e fetitza.
V-am spus eu ca deja a devenit expert in eco de cate ori se tot holbeaza in aparatu ala si ii tot explica dr. Cica data trecuta ... cand statea dr. cu sonda exact intre cracii bebelui ... nu se vedea nika, si aveam deja 16 saptamani - cand se spune ca exista deja o diferenta intre putzici - asa ca el decreteaza sus si tare: TANGA.
Abia astept ziua de maine - cred ca nici nu o sa dorm la noapte.
Albinutza, Diana, Dia, Cos pupicei mari si grasi.
Va pupez pe absolut toate si nominalizate si ne si ne vedem si maine.
Aici ceva super interesant:
www.metacafe.com/watch/1271/maestro_music/" target="_blank">TALENT!
Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
Giova spune:
Mai Miro nu gasesc articolul, dar mai caut maine dim., cand sunt fresh.am vazut ca ai comentat un filmulet. dar pozele le-ai vazut?
Ingerash maine ma uit la poze.
si usor la .
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Giova spune:
Miro sar'mana, l-am gasit.Sun eu la nr. de acolo si intreb, numai sa aflu unde e str. Constanta.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Cosmina2 spune:
Ceau fetelor.
Imi pare rau ca nu am timp si dispozitie sa scriu....Acuma scriu de nervi.Am avut si o sa mai am niste zileeee.Deja nu mai pot si nu stiu cat mai rezist sa nu-i dau dracului pe toti.
Taica-meu ma streseaza ingrozitor cu tampeniile lui.Azi mai am si musafiri de la Deva.Marius vine tarziu...ca de,li frica la nemtzalai ca pleaca in concediu si ei nu stiu ce sa faca.Bagaje si cumparaturi nu am facut....Ce mai,imi vine sa ma urc pe pereti.Vreau sa plece toata lumea de pe capul meu
Cu intalnirea nu stiu ce sa zic...nu cred ca o sa pot sa vin.Cred ca ramane pe cand vin inapoi.
Miro azi iti tin pumnii sa se vada ce e .Deseara intru special sa vad ce a zis dr.
Fetele va pupez pe toate si scuze de dispozitia mea proasta.
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Miro..tinem pumnii la doctor azi sa aflati sexul...sa intri sa ne zici...Ai fost la cursuri lamaze deja? Cum e...
Noi inca tinem bici acasa..o calarim impinsi de tata...la tara o sa o ducem in august cand speram sa stam mai mult pe acolo...A fost ok la sat doar ca a plouat destul de mult...i-a facut socrumeu la Dejan un leagan super fain..s-a distrat de numa...o sa pun si poze dar inca nu am ajuns nici macar sa le descarc...
Eu de fiecare data cand merg acolo ma intorc cu nervi...acuma ma seca cumnatumeu ca tot zicea la fetita lui ..vezi ca o capeti si ii tot arata palma...si de vreo 2 ori i-a zis si la Dejan care a inceput sa planga...noi nici macar in gluma nu il amenintam cu bataia....ii zic ceva de genu..vezi ca ma pregatesc sa iti mananc funduletul daca nu te potolesti..si copilul pricepe...Acuma nu are decat sa vb cum vrea cu bb lui dar cu al meu sa se controleze..ca eu nu ma bag peste cum isi educa el copilul..desi ar trebui...Vreau sa zic ca Denisa are 8 luni si 7 kg jumate..dar manaca ciorba de perisoare, si supa direct din oala in care se gateste pt toti....am ramas masca...pai eu pana la un an i-am gatit separat la copil....In fine..m-am mai descarcat un pic...
Ioana...asa zici ca se vede dintisor...facem galerie sa iasa mai repede?Nici Dejan nu a facut urat la dintisori..doar era mai marait si mai mofturos..in schimb la canini si acum al ultimele maselute face o febra din aia peste 38 aproape 39 si nici nu mananca nimic..doar apa si lichide....dar mai un pic si am scapat de tot de iesitul dintisorilor....
Ingerash...imediat ce trimit mesajul arunc un ochi la poze...mi-ai trezit niste amintiri super..noi la anul avem intalnirea de 10 ani...deja...
Cosmi...nervi de otel iti doresc..hai mai un pic si dupa aia te relaxezi...
Geanina..unde esti..nu mai intri pe la noi?
Dia...se pare ca vine si la noi vara in sfarsit.....
Fetelor va las acuma...oricum vreau sa zic ca am inceput mesajul pe la ora 12 si abia acuma..sper sa il trimit....
Pupici la toata trupa!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Cosmi te inteleg. Multa rabdare si nu dispera ca le rezolvati voi pe toate. adica tu. Asa e si la noi: nebunie cand tre sa plecam undeva si toate pe mine pica, caci al meu sot e foarte ocupat cu jobul.
Simina nu te mai enerva. te-ai descarcat acum,linisteste-te. Stii tu ca pe la taraoamenii sunt mai "ciudati" sa spunem.
Azi e putin mai marait, l-am dat acum cu Calgel si sper sa si adoarma.Sa vezi cum sta, daca ma pun sa-i masez gingia, doamne e asa de dulce si mi-e asa mila de el....Cine stie cand ii ies, ca nici urma de ei, doar gingia umflata.
Cand ne intalnim pt. DVD-urile alea? in week. asta vin nasii la noi, deci nu pot. Tu le-ai facut? poate ai nevoie de dvd-uri.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Giova spune:
miro acum o fi la coada la Cioata, cu emotii ca va afla sex-ul bb-ului.
Ingerash vazut si placut pozele. ai fost super
tipul care avea tenesi si sireturi rosii la fel ca si camasa a fost bestial.
iesim putin afara, ca acum s-a trezit.
intru mai tarziu sa vedem daca facem sau nu echipa de fotbal.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco