O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingerash bravo mama, tot asa sa o ti. oricum noi asteptam sa termini cu bacul sa ne intalnim si ...sa dai de baut.

Eu am zis fara copii la intalnire sa stam si noi linistite, afara e foarte cald pt. ei.
Miro e musai sa o lasi acasa pe Karinuta. nu se accepta nici un compromis.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gio,doar pe Karina o acceptam e stabilit.

Eu am o propunere,ori ne intalnim in Mall,ca vorba lui Gio e AC,ori seara undeva afara.

Miro,eu o sa va mai anunt cu Concertele,dar de Mall n-am zis nimic,ca mi-era mie lehamite nu mai aveam nici un chef sa fac nimic.acum sper ca luam o pauza,dar in toamna in Noiembrie avem un festival la scoala,de trei zile,ala o sa fie fain de tot,cu muuult profesionalism,sound-ul e altul,etc.
De colorat m-am colorat,ca la toate modificarile de pe forum am zis ca cine stie...dupa membru matur am ajuns din nou junior,de puncet nu m-a interesat niciodata,nu stiam ce-i cu ele,am tot citit si m-a apucat asa aiurea.Intensitatea e 2 dar a iesit inchis rau,asta e.

Ingerash,inca odata felicitari!

Fetele,va pup pe toate chiar daca din lpisa de timp nu v-am numit,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alina .... in noiembrie? Pai io nu te mai pot sustine decat de la calculator in acea perioada. ca cica pe atunci nasc.

Apropos - mi s-a decalat DPN-ul si nu mai nasc de ziua mea ci pe 10 noiembrie. Ha ha ha ce ma vad io deja in octombrie nascuta ... habar n-am de ce ... da asa simt.

Ingerasa - bravo mama. Asa te vreau 10 pe linie. Bafta si la scris.

Gio - vrei sa ma supar? Pai io nu mai vin cu voi buey denaturatelor ... de pe acu ma invatzati la prostii? Cum sa-mi las odoru acasa? Eventual daca as putea s-o transfer la ta-su.
Stabiliti intalneala si eu imi sug burta.

Dia - ceva vesti?

Noi plecam azi la OR ... asa ca pana duminica niste pusuci grasi la toate sa va ajunga.
salut

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Petru si Pavel!!!

Miro drum bun.
Stai tu linistita ca poate la concertul Alinei din nov. mergi cu bebelina dupa tine.

va , vad ca e cam liniste p[e aici.
intru mai tarziu.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi spune:

As avea o rugaminte:ma poate cineva ajuta cu informatii privind gradinita Barbie Fan Club? Va multumesc

Mergi la inceput

Gio,asa crezi?Ca v-a veni Miro la concert cu bblina? Poate cand are Dany la pian,ca noi cu tobeleeee speriem bbelina
Miro distractie placuta! La multi ani mamei tale!

Timi,imi pare rau,nu stiu nimic,dar daca ajungi pe-acolo,sfatul meu e sa te interesezi daca e acreditata,daca au actele in ordine,ca am citit tot felul de grozavii pe net despre gradinitele particulare.
Cosmi,Simina,Albi,Dia,Diana,Ingerash,Geanina

Mergi la inceput

Multumesc mult despre informatii, daca mai stiti ceva in legatura cu gradinite sau crese va rog sa imi spuneti.Defapt ma intereseaza cresa, stiam doar ca gradinita asta are si cresa. Ma intereseaza in principiu in zona Calea Sagului, Dambovita si sa fie cu program prelungit.

Mergi la inceput

Timi,cu placere! Uite www.isj.tm.edu.ro/" target="_blank">aici situl inspectoratului unde gasesti adrese cu crese si gradinite,cred ca majoritatea de stat,dar macar iti faci o parere despre adrese.

Fetele,neata,ce faceti azi?Eu m-am programat la vopsit,tuns tc.Maine merg la o nunta si n-am nici un chef.
Pussi!

Mergi la inceput

Timi nu te pot ajuta, cu toate ca de la anul ma intereseaza si pe mine.
Nu stiti la cresele particulare ia copii de 1 an? As vrea sa-l duc pe Marco din toamna, ca nu vreau sa devina dependent de mine. Mai bine la cresa sa se socializeze, dar neaparat particulara.
Alina sa-ti iese bine freza si vopsitul. si eu m-am facut, dar sunt mult prea blond auriu. Urmatoarea data tre sa schimb nuanta. Mai experimentez pana la nunta.
Miro, Simina,.
Diana sa ne pove. cum a fost la socrii la Resita.si daca a fost cuminte Andrei.
Restul fetelor Genina, mai dati un semn.
Ingerash bafta in continuare.

Deci intalnirea unde si cand??????

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Giova, din cate am inteles eu la aceasta gradinita este si cresa unde iau copii de la un an, am auzit de la cineva ca ar avea conditiii excelente au si site. In principiu si pe mine ma intereseaza tot de al anul.

Mergi la inceput