Bebelusi de iulie-august 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura25 spune:
Albinutza, suna f. bine... dar cred ca tot maine le pot face, ca ar trebui azi sa ii las prea mult singuri, pana toc carnea, apna fac perisoarele. nu cred ca sunt asa de cuminti, mai ales ca nu au iesit afara din cauza ploii.
Anis pe punga scrie Paste fainoase Dino Baneasa (sunt in forma de dinozaur). Le-am gasit la supermarket. Sunt f. ieftine.
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
Eu sunt singura cu shtrumphii acasa, afara ploua torential, deci nu pot iesi la cumparaturi (nici cu ei, nici fara ei). Mi-am facut o evaluare a materiioor prime si stau cam prost. Cred ca o sa le fac un pilaf cu carne.
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Ella2000 spune:
Albinutzza, pupici la bondarici! aseara a fost super tare ca s-a uitat la mine... si a rezolvat unde sa ma trimita... la serbarea Iuliei ( e Scufita Rosie ) numai ca imi lipsea cosuletzul... si nu pot scrie ce urma sa primesc in cos! Iulia, dragutza mi-a facut rost repede de un cos de nuiele! a fost distractie! cadoul a fost pe masura! hi,hi,hi...
Laura, e bun si pilaful! eu am facut spanac si supa desalata! ne-am dat pe pascut!
Anis, eu am cumparat faina de orez, am facut taietei la masina, exact ca si cei cu faina de grau, numai ca am pus doar galbenusul! chiar si noi mancam si in lapte si in supa!
Andatudor, ma bucur ca ai reaparut!
acu ma intorc la poze!
ella2000 si printesele
delia grozav spune:
Emanuela multumesc de raspuns. Eu ma bazam pe supapa de la tetina NUK si credeam ca nu inghite aer, dar vad ca m-am inselat.
Cat papa la san nu a mai ragait serios de pe la 3 luni si am renuntat sa o mai tin, dar acuma vad ca e nevoie.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Acusor, am admirat pe Teo, tare mult a crescut
.
, nu pot deschide nicicum oagina cu filmulete
. Mi-e dor de bondarel.
Anis, eu am luat Stelline no 27 de la Barilla, fara ou.
Laura, i-am dat azi paste cu piept de pui, am urmat aproape reteta ta, doar ca in loc de ceapa am pus morcov(eu n-am folosit ceapa fiarta niciodata la mancarea ei, pentru ca mie nu-mi place gustul
). A iesit tare gustoasa papa
, dar nu stiu de ce in ultimele zile nu prea mai mananca la pranz
. Eu maine si poimaine am sa-i dau peste(pentru prima data), intr-o zi cu mamaliguta si usturoi in alta zi cu vad eu ce
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
delia grozav spune:
Monai dupa mai multe incercari eu am reusit sa o fac sa ii placa pestele in combinatie cu brocolli, putin morcov, si telina si cateva bucatele de cartof. Le fierb, pestele separat, si le pun in blender cu putin unt si lapte.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Albinutzza spune:
Mona, nu mere nici la mine, deci cred ca e de la ei
Sorry...big kiss for u 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
cin spune:
Anis...felicitari...si sa ai parte de o sarcina usoara
Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos...

mai fetelor...eu nu mai reusesc sa intru...citesc din doua in doua...
Vlad ma cocoseaza...vrea sa stea numai in picioare si sa mearga... cred ca mai bine-i iau un premergator, desi am zis ca n-o sa-l pun in el...dar multe zic si fac prea putine...
suntem un voinicel de 10 luni si 10.150 kg...si 77 cm masurat in picioare (ca pe curburi are 84) si ne place tare mult mamaliguta cu branza si smantana...
Doctorita mi-a zis ca-i pot da si orez cu lapte, dar nu m-am gandit s-o intreb ce fel de lapte...presupun ca de-asta din comert, nu??
brrr...ce vant bate pe-aici...si ce prognoza urata e pentru urmatoarea saptamana....
Va pup pe toate...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
valcampan spune:
FELICITARI ANIS !!!!!

. Stie Doamne-Doamne ce face ! La cit esti de grijulie si iubitoare copii tai or sa fie tare iubiti si meriti din plin sa te bucuri de ei.
Mamici e plecata sefa 2 zile asa ca profit un picut si am intrat pe net pe calculatorul ei. Pe calculatorul meu nu mai am net pt ca m-au introdus in reteaua metro, retea care nu are acces la net. V-am mai citit de acasa seara, mai mult in weekend, dar nu mai am mult timp liber la dispozitie pt ca ma pregatesc pt un examen.
Noi suntem bine, am terminat cu casa, au mai ramas maruntisiri (gen intinde sirma de rufe in balcon, pus tablouri pe pereti etc) pe care am sa le rezolv in acest weekend .David e veseloi asa cum il stiti de obicei si a inceput sa pape bine acum cind s-a racit vremea.
REVIN CU RUGAMINTEA DE A MA AJUTA CU CAZAREA PE LITORAL.Daca stiti vreo gazda buna, indiferent de statiune, cu acces la bucatarie pt luna august , va rog sa-mi scrieti.M-a ajutat Madalina in acest sens, am sunat dar n-am rezolvat inca pt ca nu e pregatita gazda momentan pt sezonul estival si m-a rugat sa revin cu un telefon dupa 15 iulie. Eu tb sa fac deja cazarea pe undeva pt a-mi planifica concediul. Inchei aici caci tb sa-mi termin treaba.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Dianami spune:
Dede, nu am intarcat-o pe Iulia. Nici nu am de gand prea curand. Dar am multe kg peste normal si m-am hotarat sa slabesc. Tin dieta asta mai drastica, apoi voi continua cu ceva mai usor, gen Monti.
Deja am slabit 4,5 kg in 4 zile.
Beau multa apa de felul meu (4l/zi), iau si Galactogil si cam 2 cani pe zi de ceai de anason si fenicul, amestec.
Nu mi-a scazut deloc laptele pana acum (adica sa am mai putin decat inainte de cura).
Si eu o pun pe Iulia sa dea aerul afara dupa lapte, o ridic in fund si da singura. Seara ii mai dau completare uneori, la biberon (tot Nuk) si da aer de fiecare data afara.
Pupici!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame