Bebelusi de iulie-august 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
Dianami spune:
Mona, ce fel de fructe la borcan i-ai dat Sariciului, ca "dulceata"? Sunt din alea conservate cu putin zahar, puse de tine? Daca da, bineinteles ca vreau si eu reteta
.
Eu vreau sa fac gem de fructe cu fructoza pt. Iulia, stie careva vreo reteta? Nu stiu proportiile.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
valcampan spune:
Daca e vreme frumoasa venim si noi in Tineretului. Venim cu metroul caci ii place tare mult lui David.
LA MULTI ANI ! pt toti puiutii sarbatoriti azi ! Ura Ingrid ai cu cine sa te joci in curind, fratior sau surioara !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Albinutzza spune:
Mona, acum merge adresa de net 
Vali, ma bucur ca sunteti bine, restul le puneti voi la punct. Va 
Diana, nu mai stiu ce dieta ziceai ca tii? Daneza?! Ai postat-o pe aici?! Parca as incerca si eu, e tentanta. Eu am inceput si 
Fetele nu vreau sa va sperii, dar maine va fi furtuna in Bucuresti. Asa au anuntat astia
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Dandy spune:
Buna, sunt Dandy,va salut pe mamici si bb.
Cum pot sa pun si eu poze cu printzesa mea in albumul comun.
Dianami spune:
Albinutzza, nu am postat-o aici. In schimb am deschis un subiect la Femina intim, "Dieta de 13 zile (daneza)". Te astept acolo daca vrei
.
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
La multe luni, Oana!
(emaaimee)
La multe luni, Ioana Simina!
(nique15)
La multe luni, Ingrid Alexia!
(anis)
La multe luni, Gabriela Maria!
(ellarot)
La multe luni, David Andrei!
(deny_82)
La multe luni, Alexandra!
(micha08)
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! 
Monica-Elena spune:
Intreba cineva d epaste. Eu am luat paste de orez.
Apropo in week-endul urmator o s ail las ptr prima data pe Mihnea la mama si o sa plec in vizita la soacra la Craiova. Am asa emotii ca nu stiu cum o sa fie si daca o s apot sta fara el atata timp. Bine cu conditia ca pana atunci sa fie pus pe picioare cu nesuferita asta de boala. Maine mergem la control. Voi cand ati lasat puii singurei (adica la bunici etc) ptr prima data? A fost bine ptr ei? Cum au reactionat?
Monica-Elena spune:
Eu deocamdata nu ma omar cu mancarea ptr Mihnea ca este f mofturos probabil d ela antibiotic. Nu mananca decat fructe si cereale cu lapte. Asa ca sunt in pana de idei ptr masa lui deocamdata.
codruta_grg spune:
Anis, te felicit si eu si iti doresc o sarcina usoara si o nastere tot usoara. 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Fetele nu vreau sa va sperii, dar maine va fi furtuna in Bucuresti. Asa au anuntat astia
Off, si noi suntem invitati maine la gratar.
Deci fetelor eu nu mai pot veni in parc. Data viitoare. Va pup si va doresc distractie placuta.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE