Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Las' ca le "dovedim" noi!
Mama lor de urate!

Nici eu n-am somn cand nu mi-e barbatul acas', de-aia m-am si apucat de gatit in "creierii" noptii.....de or sa aiba vecinii orgasme culinare in somn!

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Azi m-am trezit cu inca o jumatate de kg in minus, deci am 66 . Maine e ultima zi de dieta si am reusit sa dau jos 6 kg, dar nu am de gand sa ma opresc aici, am sa continui cu un regim pe baza de fructe si leume proaspete. Nu mai vreau sa vad oua fierte cateva luni de acum incolo.
Nu-mi vine sa cred cand ma uit in oglinda si vad cat m-am subtiat.
Succes in continuare, se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strengarita spune:

Ana Maria, cum ai dat 30 kg in sase luni??

"Imi pare rau de fluturi Cand sting lumina, Si de lilieci Cand o aprind..." Sorescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata! Am mai pierdut un kg! 6 pana acum
A inceput ziua a saptea, sper sa fie totul ok. Acum imi savurez cafeaua ...v-am zis ca la ea nu renunt

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Criss, bravo! E f. bine pana acum, a inceput procesul de "subtiere" si asta ne motiveaza mult.

Irda, vezi ca pun sau pe tine daca mai vii pe aici cu supa de taitei si ostropel .
Vrei sa renunte fetele de pofta?

Tu esti hotarata sa tii o dieta asa drastica pt. 4 kg? Tu esti trasa prin inel, mai...nu ca mine .
Nu te-ai suparat, nu?

Bee, Strengarita, cat ati dat jos? Sa scriu in listuta.

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna , eu am inceput de vineri, am 62 Kg si vreau sa ajung la 50. Nu ma voi cantari o saptamanasi sper sa fie bine. Am mai tinut acet regim acu 2 ani si am slabit 4 kg , dar anul asta le-am pus la loc. Ce regim tineti de mentinere, dupa asta?
Eu am inlociut cafeau cu ceai verde si sper sa fie OK.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va pup dulce si sunt tare inantata sa vad ca mai tin atatea fete regimul asta.Pentru mine a fost intotdeauna regimul cel mai eficient de slabit si am dat jos cu succes toate kilogramele pe care mi le-am propus.
O singura intrebare am?
Cum reusiti sa-l tineti pe tooot?...eu dupa 5-6 zile lesin de foame dar intr-adevar rezultatele pe care le obtii te fac sa mergi mai departe.Cel mai mult l-am tinut 9 zile in rest, de cele mai multe ori rezist doar vreo sase.
Oricum, vreau sa ma treceti si pe mine la listuta ca mai am o tura ca sa scap de kilograme...am 65 si vreau 57 de kilograme si incep si eu de maine...
Va urez tutror bafta si astept daca se poate cateva sfaturi despre cum rezistati atat de bine la aceasta dieta.
Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Gata, am inceput si eu!
Voi face ca si Diana, la cafea nu pot sa renunt. Plus deosebitele pastile Diomfibra. E ora 12 aproape si inca nu mi-e foame.
Mie primele 3 zile mi se par cele mai crunte, trecand de la mancat normal la aproape nimik.........!

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Cristinici, succes in continuare! Eu voi tine Montignac dupa aceasta cura, vreo 2-3 saptamani, apoi incep Scarsdale, ca mai am de dat jos destul . Asta e doar inceputul.

Delia, bine ai venit! Hai ca iti facem galerie si vei reusi sa o tii pana la capat! Pe mine ma motiveaza scaderea in greutate. Ma imbrac cu haine care nu imi veneau si cand vad ca incep sa ma incapa...imi trece foamea . Daca ma razbeste rau, beau un pahar cu apa, ma ajuta mult. Poti lua si tu niste pastile cu fibre care iti taie foamea, poate iti da Artemis mai multe detalii.
Eu m-am obisnuit si vreau sa merg pana la capat.

Artemis, hai ca trec repede zilele! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Diana, detalii despre tabletele de taiat foamea? Sau despre cat de greu e in primele 3 zile?

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput