Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Artemis, despre pastilele de taiat foamea. Eu nu am luat niciodata, asa ca nu stiu prea multe despre ele. Delia se plange ca nu rezista sa tina toata cura, asa ca ma gandesc ca ar ajuta-o pastilele tale , daca nu cumva au alte efecte adverse .
Pupici! Hai ca vine pranzul acus! Eu inca ma tin tare...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Pastilele pe care le-am experimentat eu sunt cele de ananas produse de Aboca, o firma italiana. Taie foamea. Pe flacon scrie: integratore alimentare. Costa in jur de 180 de mii flaconul de 70 de tablete. Diomfibra sunt romanesti, facute din tarate si umfla stomacul creand senzatia de satietate. Costa cam 80 de mii. Se vorbea la un mom dat la tv despre ele, tot asta a folosit si Corina Chiriac in dieta. Ambele se gasesc la orice plafar sau farmacie.
Mai este Fitomagra care are acelasi efect, dar sunt ceva mai scumpe. Vreo 500 de mii.
Diomfibra nu este indicat persoanelor cu insuficienta relana cronica sau cu dolicosigmoid. La cele cu ananas am pierdut prospectul.
Mult succes tuturor

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Diana, uite mama de ce vreau o dieta ceva!

[quote]Originally posted by Irda

Eu am 1,52 inaltime si 44 de kg, as vrea sa ajung la un 40-41 de kg inainte sa raman gravi cu bebe2 (care as vrea sa se intample mai prin august-septembrie asa).

Cu mancat normal(fara dulciuri, paine, prajeli, grasimi) nu se duc de nici o culoare!

Pupicei
[quote]

[b]CA nu ma mai inteleg cu kg astea pe care le-am avut in + inainte de sarcina cu Dari(de la contraceptive, am pus 4 kg in 2 ani)!

Acuma tu ce zici?
Parerea ta profesionala.
CA hai ca m-apuc de o dieta (poate chiar de asta), dar daca

[quote]Hai ca poate ma mananca pe undeva sa ajung la 40 de kg si poate mor de greatza in primele luni de sarcina cu bb2 de ajung la 35kg ca aia de la Hiroshima!

ce ma fac atunci?

Sunt intr-o dilemaaa!!!!!!!
Offfff!!!

Astept un raspuns de la tine!

Spor la slabit gagici!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Irda, sincer, mai bine tii o dieta usoara. Asta este foarte drastica. Eu am luat 20 de kg in 6 luni de la anticonceptionale acum cativa ani! Stiu cum e sa te uiti in oglinda si sa nu te recunosti!
Pupici

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Irda, citisem mesajul tau, dar eu zic ca arati f. bine. Si nu e prea indicat sa tii o cura de slabire daca planuiesti bb 2.

Eu zic asa: mananca tu doua zile pe saptamana numai fructe si legume (o zi fructe, una legume), nu mai manca dupa ora 19 si cred ca vei mai scadea un pic in greutate, fara sa pui in pericol o viitoare sarcina.

In plus incepe de acum sa iei acid folic (5 mg/zi) ca sa fii acoperita in momentul conceptiei (eviti probleme neurologice la bebe) si vitamina E forte (1/zi, de preferat seara, in timpul ultimei mese), care ajuta la...fertilitate.
Plus un control ginecologic, un examen al secretiei vaginale, un sumar de urina si analizele uzuale de sange (daca vrei iti dau o lista completa pe PM).

In rest, spor la treaba ! Pupici!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strengarita spune:

Am mai pierdut jumatate de kg si incep ziua a cincea. Azi fara cafea??? Si mie mi-a fost greu in primele zile, dar rezist pt ca mi-am spus "acum sau niciodata" si mai beau un pahar de apa. Diana, vreau sa incep si eu Scarsdale poate ne motivam impreuna - ma incanta pt ca are fructe ceva mai multe. Spor la slabit.

"Imi pare rau de fluturi Cand sting lumina, Si de lilieci Cand o aprind..." Sorescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc de raspuns Diana!

O sa incerc si varianta asta.
Acid folic am inceput sa iau de ieri, iar maine ma duc la gine sa vedem cum stam si o sa iau si E forte!

trimite-mi si mie pe PM ce analize crezi ca ar mai trebui sa fac, pls!

Eu in primele luni de sarcina cu Dari am slabit 2 kg mancand total normal........si in total socotind de la 44 de la cate am plecat am luat pana-n saptamana 35 si 2 zile 7 kg.

Dar cu ea n-am ajuns la termen. Ehhhh
pupicei
mai dau pe la voi!
Spor la slabit!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Irda, ti-am trimis PM.

Am trecut cu bine de ziua de azi. Tocmai am mancat un copan de pui, miel nu pot . Mai am 6 zile, deja am trecut cu bine de jumatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna dimineata fetele...am inceput dieta,doamne ajuta sa o tin pana la capat...acum imi servesc cafeau dupa care merg cu mogaldeata la inot si uita asa trece o jumatate din zi...am inceput dieta de la 53,300si vreau sa ajung la 47-48kg...va si mai revin cu raportu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

'neatza

am inceput si eu de azi dieta. 160cm/63-64 kg
tare as vrea sa o duc pina la capat, dar am ceva indoieli ca voi putea

spor la slabit, o saptamina buna

Mergi la inceput