Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Neatza! Sunt din ce in ce mai convinsa. Incep sambata.Data trecuta am luat tot ce aveam nevoie pt o saptamana si bine am facut! Totul e sa nu ploua asa tare ca acum, sa pot face cumparaturile.
Tin pumnii in continuare fetelor.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare, sunt tare bucuroasa cantarul meu( cel vechi) arata 78.8 kile, sper sa o tin tot asa.
Aseara am mancat o salata de varzaEu pana la urma chiar am tinut o dieta spaniola
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Charlie,vezi ca vin zilele grele-daca reusesti sa treci cu bine peste ziua 6,7 dupa aceea parca renasti si ai putere sa mergi pana la capat.
Eu ma simt bine,mi-am revenit din usoara depresie si fiind aproape de final parca am prins aripi.
Mult succes la toata lumea !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Na ca s-a dus si Ziua 5 ! A fost cumplit pana acu la cina. Pestele ala de 200 gr fiert a fost durere, nu-i vorba l-am mancat da.. mai tare mi-a fost foame dupa el.. E dar seara am avut telina razuita si carne... bun, bun.. m-am saturat in sfarsit !
Ma simt mult mai bine !
Luna multumesc de incurajari ! Chiar am nevoie sunt tare crunte zilele astea. Abia astept sa ajung si eu pe final sa iau aripi. Tu cat mai ai ? Multa bafta si tie !
Artemis - promiti, da ?
Olim se pare ca mergi bine de tot ! Tine tot asa !

Pupici voua si bafta la dat kg jos !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Am mai scris si data trecuta - telina puteti s-o faceti si la microunde -cca 20 min la 900, iese buna, buna.
Ca sa pot tine dieta eu eram numai plecata de-acasa , la birou nu puteam manca iar in oras ocoleam toate zonele ,,fierbinti.
In magazinele de haine nu prea ti se face foame , vezi atatea toale misto -unele iti vin cele mai multe nu asa ca -ti trece oricum foamea.
Chestia nasola e cea cu starea de slabiciune , si eu am avut-o ,esti moale si fara nerv . Si eu visam numai mancare , dar in sens invers -visam ca am dat-o naibii de dieta si manac numai de-alea interzise . M-am si trezit de vre-o doua ori de frica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimneata fetelor !
Am ajuns si la ziua 12!Bine ca meniul de azi este acceptabil.
Ma simt bine si sper din tot sufletul sa nu mai trebuiasca sa repet regimul asta.
Cred ca cat de cat mi-am atins obiectivul in ceea ce priveste kg.de acum inainte trebuie sa ma mentin.
Charlie,bine ca esti tare pe pozitii!Daca reusesti sa nu cedezi in week-end poti sa fi sigura ca o vei duce la capat.
Artemis,parca tu spuneai ca ai cedat in ziua 11.Ma mir deoarece scaderea in greutate trebuia sa se fi produs ceva si parca asta mai da un impuls in a merge inainte.
Ligeeaeu am citit reteta ta despre telina-chiar ma gandeam sa o pregatesc asa-ma gandesc ca si la gust e mai acceptabil dar din pacate aici se gaseste numai partea de sus a telinei.Din pacate eu n-am mancat telina,cu toate ca era perfect daca o faceam .

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE FETELOR
Multam pentru incurajari si va doresc tuturor la cat mai multe kile jos.Eu am zis ca pana la Craciun ajung la 70, dar am sa incerc sa ajung la 65.Sper sa reusesc, mai ales ca am vazut ca putin efort da roade, atunci mai mult, va fii si mai bine.
In rest nimic nou, o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Gata! M-am hotarat! Trec la dieta! Nu pentru ca am nevoie de ea, ci pentru ca vreau sa vad daca reusesc sa ma alimentez organizat, macar pentru 13 zile din viata mea. Ce nu imi place la aceasta dieta este faptul ca nu pune accent pe supe/ciorbe. De felul meu sunt constipata (de 3 ani, ca urmare tot a unei diete bazate in schimb pe infometare ). Ma gandesc insa cum sa fac sa alternez sau eventual chiar sa echivalez o masa pe zi cu supa sau ciorbita. Am un sot tare gurmand, care mereu se asteapta la cel putin 2 feluri de mancare la masa principala (ce cade seara din pacate ). Poate cele experimentate imi puteti sugera cand si unde as putea intercala supa (mai mult zeama decat legumele propriu-zis).

Coordonatele mele: 1.59 cm talie, 49 kg. Target: 42Kg.
Nu am nascut niciodata (desi imi doresc ca sfarsitul anului sa ma gaseasca ), am 27 de ani, nu fac sport (si nici nu am de gand!), sunt ffff pofticioasa, nu fumez, in schimb sunt dependenta de cofeina (cred ca mai ramane sa imi injectez pentru a simti cu adevarat efectul ei), sunt intr-o perioada de stress (invat pentru un examen destul de important pentru mine).

Debut: duminica 1 octombrie (la inceput de luna).
Cine incepe cu mine?

Astept eventuale sugestii si incurajari de la voi in momentele de slabiciune (pe care le presimt de pe acum).

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

blackgirl0 bun venit in trupa! Parerea mea e ca cel mai bun moment in care ai putea baga supa este pranzul.
Tin pumnii fetelor in continuare. Maine incep si eu!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Multumesc de sugestie, Artemis! Am sa incerc, desi la cum vad ca este structurata dieta mai degraba as introduce-o seara. Abia acum am observat ca tu ai mai tinut aceasta dieta! S-a lasat cu ceva urmari in ceea ce priveste tranzitul intestinal? As fi vrut sa incep dieta cu tine de maine, dar nu am cum. Mergem la o nunta unde am toate sansele sa nu mi se serveasca:
"Pranz: 2 oua tari + 400gr de spanac + 1 rosie
Seara: 200g vita + salata verde + ulei si lamaie (friptura)"
Poate doar sa incerc eu sa sar peste aperitiv, sarmale si tort si sa mananc ceva friptura cu salata (de varza, ca la toate nuntile). Alta intrebare: la ce ore va luati mesele? Este aceasi in fiecare zi?
Sper sa nu va fi innebunit! Deja mi-e pofta de sarmale! Ce ma fac????

Mergi la inceput