Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 26
ligeea spune:
Si eu sunt mai constipata de fel , numanac supe si ciorbe ioc (cand eram mica mi-am dorit sa cresc ca sa nu mai mananc supe si sa nu mai dorm dupa-amiaza si , acum ca am crescut chiar prea mult , ma tin de cuvant )
Dieta regleaza foarte bine scaunul ,cel putin la mine asa s-a intamplat . N-am avut nici ce ama i mica problema . Orcum , in ziua cu pranzul din suc de portocale si iaurt sigur nu vei avea .
Artemis1578 spune:
blackgirl0 sincer iti spun, niciodata nu am avut probleme cu tranzitul intestinal. Pot manca orice si oricat, nu ma afecteaza.
Cat priveste orele de masa.......
-cafeaua de dimineata: eu beau oricum vreo doua pe care le lungesc...........
-pranzul : ora 13-13:30
-cina: 19-20
Apoi incep bautul apei pt ca seara imi este in general foarte foame!
Anka
si Ubitu 
olim spune:
Mai fetelor , eu stiti cu ce imi regelezi tranzitul, cu coca-cola
, si nu glumesc, beau un pahar de cola si la 10 min ma duc la baie.
blackgirl0, bun venit in trupa
si la cat mai multe kile pierdute
O seara placuta tuturor
Luna75 spune:
Artemismult succes !
Unii incep,altii termina.Eu am ajuns la ziua 13-sunt foarte fericita!
Maine ma cantaresc-sunt foarte curioasa.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Artemis1578 spune:
Luna75 abia astept sa aflu rezultatul final! Bravo tie! 
Eu.........iau pranzul. Am pus niste lamaie pe spanac dar tot scarbos e!

Anka
si Ubitu 
Charlie spune:
Salut Fetelor !
In primul rand Bun Venit pe baricade BlackGirl ! Vad ca maine incepi deja, hm ? Multa Bafta !
Artemis vad ca ai inceput si tu ! Asa te vreau , da sa nu te lasi auzi ? Se poate ! Ajungi si te obisnuiesti si cu proasta dispozitie si cu lipsa de atentie si cu durerile de cap permanente !
Ca toate trec cand te pui pe cantar !
La mine tocmai trece ziua a 7 !!! tocmai am trecut de pranzul cu apa..
M-am si cantarit : 61kg ! 
Luna azi e ultima zi ? Felicitari !
Sunt foarte curioasa sa vad ce rezultate ai !
Toate ca toate da sunt foarte suparici.. Azi si maine e super sarbatoarea castanelor la Baia Mare si eu sunt topita dupa ele.. Toti amici mei pleaca.. da eu tare stau pe ganduri ! Daca ajung acolo Good Bye dieta !
Greu...
Va pup si spor la treaba !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Artemis1578 spune:
Charlie zau de ma las! Primele 3 zile sunt criminale. Dupa, mi se strange stomacul si parca e ok. 
Anka
si Ubitu 
Luna75 spune:
Ieri a fost
ultima zi de daneza.Din pacate,kg.pierdute nu sunt prea multe
(doar 3,5),bineinteles ca eu ma asteptam la mai multe (5)-dar nu a fost sa fie.
Am inceput dieta cu planuri marete ca de ex.ca voi manca tot ce e prescris dar din pacate socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ,nu am reusit niciodata sa mananc intreaga cantitate de carne prescrisa,branza de vaci,o portie de peste,doua portii de vita ,o portie de spanac,telina au ramas nemancate.
Ceea ce ma bucura e ca nu am mancat nimic in plus fata de cele prescrise in schimb am mancat in minus si dupa cum s-a mai mentionat si asta e o problema.
Fetelor ramasa in cursa va doresc mult succes,nu va lasati pentru ca oricat de putine kg.s-ar pierde tot e mai bine decat nimic si mai mult de atat dupa terminarea acestei diete parca nun e vine sa mancam haotic,"fara cap".
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ligeea spune:
Cred ca e o problema de hidratare -ai baut suficienta apa ?
Esti prima persoana care am auzit sa slabeasca asa putin cu dieta asta. Sau poate nu prea ai ,,plusuri asa ca bietul organism , de unde sa scoata ?
Eu cand am tinut-o prima data , dupa ce am nascut -si atunci n-am trisat de loc am slabit 8-9 kg .Dupa ea am mai slabit in timp inca 5 si am revenit la ceea ce eram o data -54 de kg . Problema e ca am avut un regim alimentar dezordonat (pe fond de strs mananc ca si capcaunul din poveste )si m-am ingrasat pana la 62 (in 3 ani dupa ce am nascut ).
Cu dieta pe care am tinut-o a doua oara -in mai -am slabit 5 kg dar am mai trisat cu cate ceva dulce (un fursec, un piscot pe zi ).
Am fost multumita mai ales ca -cel putin pana acum , asa cum spuneai si tu -mi-am organizat altfel mesele si nu mai fac excese