Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ligeea,Apa am baut suficient,(in schimb am inlocuit cafeaua cu ceai verde deoarece eu nu sunt bautoare de cafea ), iar mai mult de atat am si facut sport in timpul dietei,e adevarat ca la "foc redus"deoarece am avut cateva zile in care nu aveam deloc energie.
Am vazut pe pag.1 a subiectului si persoane care au slabit doar 1 kg.dupa dieta asta deci cat de cat m-am mai linistit-se pare ca fiecare corp reactioneaza diferit.Poate ca daca tineam dieta asa cum mi-as fi dorit sa o tin (mancand tot meniul)si fi avut rezultate mai bune.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Luna75 felicitari! Sunt totusi 3,5 kg pierdute! Multa sanatate de acum incolo si sa ne tii si noua pumnii, eu una as fi fericita si 3kg daca s-ar duce. La cat de greu slabesc..........si cat de usor le pun..........
Pupici trupei si spor!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, am actualizat lista. Daca mai sunt modificari, spuneti aici.

Luna, felicitari!
Macar un regim de viata mai organizat daca vei avea si tot este un castig mare . In timp vei mai slabi. Poti face o pauza de 2-3 saptamani si te poti apuca de Scarsdale, ti-l recomand, si este mai usor de tinut, dupa daneza ti se va parea folare la ureche . Plus ca il poti repeta de cate ori vrei, daneza peste 2 ani doar.

Artemis, Blackgirl, va tin pumnii sa nu cedati!

Olim, Charlie, mai aveti putin si gata!

Roxana, la tine ce se aude?

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salutare fetelor !

Eu ma opresc aici ! Am cules o raceala de toata frumusetea !
Nu ma pot sa inchit, sa vorbesc, sa respir. Nu mai pot tine dieta nici cum. Asa ca dupa o saptamana 4kg minus si ma declar satisfacuta ! Am sa incerc acum sa nu le pun inapoi !
Luna felicitari draga mea ! Oricate kg alungate ar fi sunt f.bune si alea.
Multa bafta fetelor care continuati !

Multi pupici si mai vin sa fac galerie !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Charlie,insanatosire grabnica!
Nu iti fa probleme deosebite pentru intreruperea dietei deoarece se putea intampla sa nu mai scazi deloc in greutate in a doua saptamana.
Chiar daca nu m-am cantarit in prima saptamana,scaderea mai mare in greutate a avut loc in primele zile.
Diana,ai dreptate cu Scarsdale-ul-dupa daneza pare foarte simpla ,o sa ma inspir de acolo pentru a-mi face un meniu sanatos.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Charlie multa sanatate!
Se pare ca pe baricade mai sunt doar eu, roxana1974 si BlackGirl.
Am avut o durere de cap aseara........ si mai ca nu imi venea sa mananc friptura. Dar am biruit!
BlackGirl, roxana1974 cum rezistati?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Artemis1578

De azi pe baricade!

Anka si Ubitu

Artemis se poate repeta aceasta dieta la un interval atat de scurt?
Din cate stiam eu, nu ai voie sa repeti dieta decat dupa 1 an.
Eu am tinut-o in primavara, cu rezultate f. bune si as vrea sa mai slabesc rapid vreu 4-5 kg.

Mergi la inceput

Criss75, eu nu am tinut decat jumatate. Asa ca am reluat. Poate acum reusesc.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Mai bine ca s-a terminat daneza, adica spanioala mea, ca simteam ca nu mai pot.Rezulta, 78.4 kg, deci tot nu e rau de tot, mai ales ca astept si ciclu
Am sa ma apuc de alta dieta, dar ceva mai usoara.Adica manac cum am mancat pana acum, mulñta salata, pui , fructe si apa, si am sa imi fac supa de varza, ca sa beau intre mese, si am sa ma inscriu de joi la piscina.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mai tine cineva daneza acum?
De azi incep si eu aceasta dieta. Sper sa dau ceva, ceva jos.

Monica

Mergi la inceput