Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buli, bravo! Mai ai putin !

Nana, nu am baut decat o cafea pe zi, dar si in zilele in care nu era sau era ceai. Insa eu trag de o cafea vreo 2-3 ore , asa ca am avut impresia ca am baut mai multa .

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Zeeva, primele 2-3 kg sunt apa, de obicei, apoi apare pierderea de grasime . Dieta asta nu poate fi tinuta pe termen lung, scrie clar la indicatiile ei ca dureaza 13 zile si o mai poti relua dupa 2 ani daca ai tinut-o strict si integral. Si eu am tinut-o tot pt. stimularea metabolismului, acum sunt in perioada de mentinere si voi incepe Scarsdale peste o saptamana-doua, sa termin cu examenele.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Silvana, Gia, ati reusit sa terminati dieta? Cate kg ati dat jos?

Danuta, Cristinici, Emanuela, voi cum stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia22 spune:

Diana Mirela,nu am reusit sa o termin mai aveam 2 zile si am renuntat pt ca am luat o gripa si a trebuit sa iau medicamente si nu am m-ai putut sa o tin imi era foarte rau,la 2 zile a racit si piticul meu am dat-o pe antibiotice si astazi santem bine.Vreau sa ma apuc de luni de regimul disociat sa vedem daca merge, mi se pare mai greu pt ca nu poti sa combini alimentele, o sa va tin la curent.

Spor la slabit!

Gina siNicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia22 spune:

Am uitat sa-ti spun am slabit 5,5 kg in 10 zile.

Gina siNicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mai am 2 zile si am dat jos 4.
e bine, mai ales ca in ultima parte am tinut o dieta "originala" inspirata din DD. am avut insa invitatii la masa si alte activitati pe care n-am putut sa le evit si care m-au deturnat usor.
daar ... am o pereche de blugi marimea 28 in care nu prea intru. nu ma las pina nu-i pun pe mine si sa mai stea si bine, nu ca parizerul

duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Neata fetelor,
ma alatur de astazi grupului vostru.Visez vreo 10kg in minus. Am sa va tin la curent cu evolutia.
pupici

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Azi este ziua cu numarul 8 si pana acum am slabit doar 3kg dar ma declar multumita.
Va tin la curent.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

[majoreta}
am terminat!
-5 kg
nu-i rau, dar aseara am gasit niste fustite de cind aveam 52 in talie si m-a apucat o nostalgie ...
mai vin pe aici sa va mai spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu sunt in ziua cu numarul 9 si tot la 55kg ma situez.
Bafta in continuare.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput