Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 15
ema.nu.ela spune:
diana,
super ai dat jos. felicitari!
eu dupa 5 zile am ajuns la -2.5kg. desi azi m-am cantarit dupa masa. ei la o cafea si o felie de paine si apa nu cred ca se pune.
am tinut dieta destul de strict. doar intr-o zi am baut o cafea in plus, si ieri cand era fara am baut una :( sper sa nu strice toata filozofia cu schimbatul metabolismului. plus ca in loc de cod am mancat salau ca luasem sa-i fac si copilului.
Artemis1578 spune:
Diana, felicitari pt kg pierdute si mai ales pt. vointa ta.
Vointa pe care se pare ca noi nu prea am avut-o pt ca am cam abandonat( pt. moment doar!) lupta. Eu una am mancat de regim in continuare dupa acea pofta de pepene galben, insa ieri am fost la ziua prietenei mele, m-am infipt in tort, in niste pateuri.......... deci am stricat toata cura! Tre sa ma apuk din nou, fac pauza vreo 2 saptamani, apoi reiau. Asa maenervez cateodata ca nu am puterea sa fac un lucru pana la capat! 5 zile am rezistat tentatiilor, am gatit numa bunatati pt copil si m-a doborat o pofta!

Ma voi abtine de la dulciuri (ieri a fost destabal maxim), insa painea si restul de fainoase voi incerca sa le elimin, daca nu brusc macar treptat. Ma bucur ca m-au ajutat si astea 5 zile perfecte de regim, nu mi-a fost dor de mancaruri gatite sau alte bunatari, insa de fructe si lapte mi-a fost pofta in mod constant!
Ma consolez cu cele aproape 5 kg pierdute, am vazut ca se poate si voi mai incerca.
Diana, o sugestie ?!? O lista cu "au incercat cu succes". Suntem cateva cu oarecare kg pierdute si dornice sa ne reapukam de lupta.
Fetelor ce ziceti? 

Va pup pe toate si va doresc multa multa vointa.
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
ja spune:
Deci....anunt ca dupa cele 11 zile ..si alea cu ceva abateri
am dat jos 3.5 kg.Vad ca sunt cea cu cele mai putine,dar sunt multumita ca am inceput...le simt ca s-au dus..si dupa o sapt..trec la scarsdale..si sper sa ma tin
Bafta pt cele care sunt in cura ..si felicitari victorioaselor
Dianami spune:
Fetelor, am terminat!!! 
9 kg au zburat
!
Sunt mai mult decat fericita!
Eu va sustin in continuare si o sa fac si lista de "incercari", daca vreti.
Emanuela, si eu am baut cafea in fiecare zi, nu am putut renunta la ea, as fi dormit pe mine altfel.
Va tin pumnii in continuare!!!
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
Violetik spune:
Inca un kg in minus!!! Aseara nu prea aveam vointa, vroiam sa las, insa dupa ce am vazut rezultatele pe cintar... 

Felicitari Diana Mirela!!! 
cristinici spune:
Diana ai un rezultat minunat. Bravo!Eu cand am mai tinut aceasta dita nu am slabit decat 4 kg si nu am avut nici o abatere, de data asta am avut vreo 2 , dar sa vedem joi la final.
Spor la slabit la toata lumea.
cristinici
Violetik spune:
Cu parere de rau
eri nu am rezistat tentatiilor si in rezultat am mincat si carne de porc la gratar cu salata de rosii, castraveti, varza si verdeturi cu maioneza
si bere
.
Dar azi inca continui, chiar daca rezultatele nu vor fi aceleasi sper totusi ca macar 2 kg sa las ( caci si acestea mi-ar fi de ajuns ) Dimineata m-am cintarir si iarasi aveam 57 deci am ramas totusi cu acel kg unic dat jos in 4 zile. Continui..
Nu am avut vointa necesara...![]()
Fiti mai tari ca mine!!!
Succese!
buli spune:
hello
eu sint cu -2 dupa 5 zile.
mi-ar fi placut mai mult, dar asta e. ieri a fost o zi grea, am avut musafiri si am gatit. si cum sint o maaare pofticioasa ...
am mincat numai vreo 2 lingurite de mincare de pastai
o saptamina minunata
Dianami spune:
Buna fetelor!
Ce faceti? Cedati tocmai acum, cand vina vara? Trebuie sa luptam cu kg!!! 
Vreau sa va zic ca ieri am mancat cat de cat normal, fara excese, ba chiar am baut si o bere fara alcool
. Nu am mai slabit, stagnez, dar am mai observat lipsa a 2 cm in talie si solduri!
Deci slabirea continua in volum
.
Reactualizez lista!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
O sa fac diseara si lista cu cele care s-au impotmolit pe ici, pe colo
, dar care nu se dau batute! 
Pupici si succes tuturor!