Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetele! S-a mai dus 1 kg!

Mai am o zi si gata!

Artemis, ai grija cu poftele , fii tare!

Buli, am corectat data! Succes!

Violetik, cred ca e ok telina marinata, si eu la salate am pus otet de mere, oricum nu te ingrasa.

Naomi_ioana, cred ca ar fi bine sa faci o pauza de macar 3 luni daca ai intrerupt-o, asa este indicat, sa nu-ti dai organismul peste cap. Tu hotarasti!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Diana dar nu am tinut decat trei zile eu stiam ca dupa 6 zile trebuie luat o pauza de trei luni?sau gresesc?

Mergi la inceput

Din ce cauza ai oprit-o? Ai mancat altceva sau din alte motive? Nu stiu ce sa zic, stai macar o saptamana daca alea 3 zile le-ai tinut strict, apoi incepe iar .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Spun si eu prezent la pel. Sunt in a 8 a zi si am slabit 2 kg, nu am mancat nici eu telina fiarta, iar in unele seri nu am mai mancat friptura. Oricum e bine, sper sa mai slabesc pana la sfarsit.
cristinici

Mergi la inceput

Cristinici, spor in continuare !

Ana_maria, nu fi dezamagita, poate efectele se vad in a doua saptamana.

Ja si Tzuni, voi mai tineti dieta? Nu dati raportul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Eu n-am mai raportat ca nu m-am cantarit
Cu parere de rau anunt ca am renuntat in ziua 11..azai ma duc sa ma cantaresc pe cantarul prietenei pe care inainte aveam 62...si va anunt.
ana
...si cu rusine recunosc ca am renuntat din cauza unor cartofi prajiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strengarita spune:

3 zile ramase si inca 500 grame alungate. Incet dar sigur Nu maipot manca salata , spanac(eu l-am mancat verde ca nu-mi place fiert nicicum, daca nu e gatit dupa reteta mea) si telina. Spor la slabit.

Mergi la inceput

Fetelor, mai am doar cina de azi si am terminat! Pana acum am dat 8,5 kg, 500 g ieri. Sa vedem maine dimineata greutatea finala. Oricum, eu sunt super multumita!

Va tin pumnii in continuare!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!
A 4-a zi si in total doar -1kg...dar mai am timp. Mi-a placut mult de tot ziua de eri. Am luat telina marinata in loc de fiarta si a fost f gustoasa combinatia cu rosie. Miine totusi o sa plec la padure cu pastravul in buzunar merci de sfat!
Diana Mirela, tineam sa-ti spun ca eu si fetita ta suntem nascut e in acceasi zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Diana am renuntat din cauza ca am bagat in gura ce nu trebuia...las cateva zile pauza si ma apuc de luni din nou ,nu ma las

Mergi la inceput