Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Uff, Dano si a mea e cu mana in nas toata ziua..si mai si vine la mine triumfatoare intinzand degetul "Uite mami mucu'" Iar mai nou daca cineva ii face observatie ii zice ca "nu-i bun, e stricat"
Iar acum cateva zile a sarit calul rau de tot si i-a dat tac-su o palma la fund si a inceput sa planga si se vaita "aoleu, curu' meu!"
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by anabordea

Iar acum cateva zile a sarit calul rau de tot si i-a dat tac-su o palma la fund si a inceput sa planga si se vaita "aoleu, curu' meu!"
Album

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, merci de urari, sa fie!
DANA, felicitari pentru site, e beton, esti de admirat cat ai muncit la el si cat de frumos este! Super pozele de la nunta, erai super slaba, frumoasa rochita!
Super simpatica Oana, cred ca nu mai poti de dragul ei cand o auzi ce scoate pe gurita.
O sa iti mai trimit si eu niste poze, da' trebuie sa sap printre CD-uri ca sa le gasesc.
NICO, cu invatatul e ok, teoretic am trecut prin tot, practic ramane de vazut, la ce concurenta e, nu am asteptari prea mari.
Apropo, vreau si eu body-uri de alea din Ghencea.
ANA S, sa te distrezi maine cu sotul, frumos din partea lui, vezi, racul nu se dezminte!
ANA B, super simpatica si papusica ta.
Eu bantui pe aici da' ma duc la culcare ca sunt zombie, cred ca dupa ce scap maine fac chef! Sper sa pot adormi.
LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR, SA FIE SANATOSI, NOROCOSI SI SA NE ADUCA NUMAI BUCURII!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ehe, Dana, cred ca stii despre ce vorbesc...Chiar poate imi spui si mie maine ce metode ai pentru crizele de isterie fara motiv, cu urlete, tavalituri si tot tacamul, ca tac-su n-a dormit toata noaptea ca i-a dat o palma la "tund" (fund adik)?
Hai ca ma retrag si eu, noapte buna!

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata gagici!
Vreme naspa.
Gio De ce freci tu baia la ore trecute de 12 noaptea?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata mamici de bebici!
La multi ani Mirela, sa ai parte de tot binele din lume si in primul rand de sanatate!(prietenii stiu de ce)
La multe luni Anastasia, Daria Sofia, Diana si Maia, sa va bucurati parintii, sa cresteti mari si papacioase ca frumoase sunteti deja!
La multi ani tuturor bebicilor de pe lumea asta siLa multi ani si noua, fetelor dragutelor pentru ca si noi suntem copiii cuiva

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana_Ene, iti multumim din suflet pentru site! Esti minunata si ne-ai facut o mare bucurie....cine mai e ca noi!!?
Doamne, sunt topita dupa mititeii Tatianei....sunt superbi....
Acum incerc sa vad toate pozele, toti copilasii nostri sunt extraordinari!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Neata fetele.
La multi ani tuturor bebeilor si in special celor care astazi fac 5 si 4 luni! Sa cresteti mari si sanatosi, ca frumosi sunteti toti..
Mirela, pe tine te mai urez odata, ca ieri inca nu era chiar ziua ta. La multi ani!. Cu cine seamanaani/Ca eu nu ma lamuresc. Cu voi nu prea aduce asa bine. Tu in schimbi semeni cu mama ta bine de tot.
Urata vreme si eu cu matza in brate imi trag sufletul sa merg la kineto. Vad ca Ana are o imunitate beton. Dupa ce ieri dimineata a facut 38 febra, ieri a mancat fffff prost, numai laptic si doar in somn chiar si peste zi, noaptea s-a trezit cu foame de lup, febra n-a mai facut si fornaita e f putin. Asta in conditiile in care tata, de la care a luat microbul, nici dupa o sapt nu e bine si e om matur. El a facut febra vreo 3 zile. Si ma ganeam eu ce fiinte perfecte sunt bebelusii. De cele mai multe ori capacitatea lor de a se recupera dupa o boala o intrece cu mult pe a noastra.Mai ales daca facem parte din categoria tratata cu antibiotice la orice mucushor in nas sau superinfofoliti in orice anotimp.
Cine merge la Kidex pana la urma/ AnaS cu sotul si Nicole cu nashica.
Eu voi reveni alaturi de voi pe la pranz.
la toate fetele si bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DIN LUME !!!!!MIRELA, LA MULTE, MULTE LUNI SI ANI ANASTASIA, DIANA, DARIA SI MAIA, sa cresteti mari si sa va bucurati mamicile !!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..la multi ani si sanatate tuturor copiiilor de ziua lor si la multi ani gastii noastre..Mirela, Diana, Anastasia, Maia si Dariuca...multi ani inainte!
Noi suntem bine..diversificam din parti ca Bia face nazuri la tot..acum a papat numai citeva lingurite de fructe si nu insista ca-si face greata singura si parca vad ca mi le arunca in freza..
Nu am apucat sa vad pozele, o sa o fac cind pot..acum sunt cu supa ei pe foc (sper sa nu o ard si pe asta!)Am vazut pe Tibi si pe Marco..frumosi foc in poze si ce se mai strimba si Marco la piureu, parca! Am vazut scaunul Poly. Iti place Giova? Esti multumita de el?
Silvi iti statea f. bine bruneta..mamai foc!Daca nu-ti cade freza, cum imi cade mie, fa-te la loc!Dana Ene am retinut ca ii ies dintii lui Sansana..si ca sta in fundic bine de tot..este
La discutia cu premergatorul ma bag si eu ca musca in calului ca nu ma pricep..dar eu as vrea pentru Bia, ca daca nu, facca Irina, ma satur de jucat in pat si nu pot sa am grija ei prin toata casa sa ma desele de spate..basca ca Bia serveste rarut in brate si cind o iau e oricum mana creasca pentru ea!
Bee daca stiam ca o sa-i placa mult asa zabrelele de la patul de spital ii luam si eu pat de lemn..ca tare scumpa era cind se tinea de ele..si cred ca in curind incerca sa se si ridice tinindu-se de ele..la tarc nu poate lucru asta!
Fetele cu intilneala pentru azi, nu stiu daca va iese ca e cam nasol afara!
Inca o chestie..in spital am mincat numai de la Mc, imi aducea Dan si bagam in mine ca sparta si paine si de toate..pe stres insa am venit cu 63.5 din spital desi daca mincam acasa cum am mincat acolo ma faceam de 66 sigur!
Mai scriu!

CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput